Έρχονται οι winger

Γω ημουν!!!ποιος ησουν?

οσον αφορα το λαειβ…Danger Angel…οκ δεν τρελαθηκα…και ισως οι τυποι πρεπει να συνηδειτοποιησουν καποια πραγματα…Γακης…μου αρεσε…εχει ωραια φωνη,τα τραγουδια τα ειπε ομορφα…και τις 2 φορες που ανεβηκε και τραγουδησε με Κιπ ειχε γελιο…ο κιθαριστας βεβαια του Γακη…ασχολιαστος σκηνικα…
Winger λοιπον…ειναι πιστευω μακραν το καλυτερο λαειβ που εχω παει απο πλευρα αποδοσης…αξιζαν τοσο τα λεφτα τους που τα 20 ευρω αφου τελειωσε η συναυλια και μετα μου φανηκαν ξεφτιλα…Kip…ΘΕΟΣ! ο ανθρωπος τραγουδησε τα σωψυχα του χθες…ο Ρεμπ μορφη τεραστια!!! με στενοχωρησε παρα πολυ που απτην μερια που ημουν ακουγοταν δυσκολα τα σολος του οταν επαιζε “παχυ” rythm o Τζονης…

ρε διαφερεις λιγο απο τις φωτο νομζω και δεν ημουν σιγουρος οτι ησουνα εσυ…
εγω ημουνα ενας μοναχικος τυπος που καθοτανε σε ενα σταντ διπλα απο την πορτα…

τι θα πρεπει λες να συνειδητοποιησουν;;

Γαμάτο σετ-λιστ…κρίμα για τα παρατράγουδα:!:

ε λογικο να διαφερω απο τις φωτος!!! ε επρεπε να ρθεις να ρωτησεις !!

θα πρεπει να συνειδητοποιησουν οτι για να παιξεις γκλαμ δεν χρειαζεται να βγαινεις με δερματινο γυναικιο γιλεκο και ροζ λουρακια…ειχαν το πιο τρανο παραδειγμα χθες με τους winger…γκλαμ αλλα με συγχρονο ηχο και παρουσια…

δεν υπηρχαν παρατραγουδα σε μας!!

εχμ οι winger δεν είναι “γκλάμ”

εστω ρε παιδι μου χαρντ+…και αυτοι ζησαν 80ιλες φαση…αλλα δεν βγαινουν με κιτρινια γυαλια και και διχτυωτο μπλουζι.

Έτσι.Όχι και γκλάμ.Κλασικό παλιομοδίτικο όμορφο, γεμάτο, πλούσιο, σοβαρό 80ίστικο hard rock…:smiley:

βασικα κατα τη γνωμη μου ουτε οι danger angel ειναι γκλαμ…νομιζω οτι προς το AOR κλινουν…με την εννοια poison, warrant, η και ακομα motley crue, cinderella δεν τους λες γκλαμ…
καλα που να δεις αλλες ελληνικες μπαντες που ειναι και γκλαμ τι εμφανιση εχουν ε…
παντως οντως η περσονα του τραγουδιαρη και του πληκτρα δεν χρειαζοτανε να ειναι τοσο εκκεντρικη για να βγαλουν αυτο που επρεπε να βγαλουν…αλλα θα μου πεις τι παει να πει δεν χρειαζεται:-k

στην Αθηνα τα εσπασαν!!!

αυτος γτι μπαναριστηκε;; τι προλαβε να κανει;;:lol:

χιχι και εγώ την ίδια απορία είχα…:roll:

Πράγματι ούτε οι Danger Angel θα μπορούσαν να θεωρηθούν γκλάμ. Μάλλον hard rock με AOR flavour.ΘΑ τους κατέτασσα στο άρμα των White Sister μάλλον και λοιπών γκρουπ που εκείνη την εποχή άνθισαν στην Αμερική.Οι Poison ωστόσο είναι glam…

Το λάθος που κάνει ο κόσμος -το κλασσικό- είναι που παρασύρρεται από την εμφάνιση.Μια μπάντα για παράδειγμα που έχει glam image δεν σημαίνει ότι κατ’ανάγκη είναι και glam στον ήχο.To image δεν συνεπάγεται και μουσική ταυτότητα.Και οι Bon Jovi όταν ξεκίνησαν είχαν εμφάνιση glamish αλλά ο ήχους του ήταν αμιγώς hard rock.Σήμερα οι Wig Wam έχουν image καρα-glam αλλά ο ήχος τους είναι hard n’ dirty rock ‘n’ roll.

Glam θα χαρακτήριζα μπάντες όπως Pretty Boy Floyd, Tigertailz, Poison, The Quireboys κλπ.

ρε παιδια το θεμα δεν ειναι αν παιζουν γκλαμ η οχι…το θεμα ειναι οτι ο τυπος βγαινει ντυμενος γελοια ακομα και για 80’σ…

Κοίταξε, εγώ προσωπικά που είμαι ‘ψημένος’ με το είδος(πιθανόν να είσαι και συ), δεν με χαλά καθόλου.Συγκεκριμένα, δεν μου κάνει καμία διαφορά ό,τι και αν φορά οποιοσδήποτε που παίζει κάτι που γουστάρω.Τους Danger Angel και τους γούσταρα(μια και έχουν κατά τη γνώμη μου τις προδιαγραφές γι’αυτό που κάνουν)αλλά και με διασκέδασαν οπτικοακουστικά σαν σύνολο.

Ας μην κολλάμε σε ψευτοδιλήμματα.Αυτή είναι η μουσική που γουστάρουμε.Έτσι παιζόταν τουλάχιστον κάποτε.Αν τώρα τυχαίνει και υπάρχουν νοσταλγοί που νοσταλγούν όλο το ιδίωμα ακόμη και τις ενδυματολογικές του ιδιαιτερότητες, αυτό -και πάλι- κάθε άλλο παρά με χαλάει.Ας μην τρώμε τις σάρκες μας λοιπόν μόνοι μας.Εγώ απολαμβάνω καθετί είναι αυθεντικό και πηγαίο ακόμη ακόμη και…νοσταλγικό.Κανένα πρόβλημα λοιπόν.Εμείς ακούμε αυτά με αυτές τις image καταβολές και χαρακτηριστικά.Άλλοι προτιμούν να ακούνε άλλα με άλλα ενδυματολογικά και ηχητικά χαρακτηριστικά…(Βλέπε τραγόμουσα ως το πάτωμα, μαύρη μαυρίλα, απλυσιά και σατανίλα, ελλιπής-έως ανύπαρκτος- σεβασμός στον ακροατή και τον οπαδό…του στυλ ‘Γ@μω τη μ@να σας και την πόλη σας’, ‘Είμαι πολύ κακός, πιο κακός από σένα’ κλπ).Αυτά τα στυλάκια δηδ για να καταλάβω είναι καλύτερα και πιο αποδεκτά; Αν ναι, ευχαριστώ αλλά εγώ δεν θα πάρω και θα εμμείνω στα μακιγιάζ και στα ροζ γυναικεία μπλουζάκια…Απείρως καλύτερα.

Καλύτερα λοιπόν ας μην πολεμούμε τους εαυτούς μας με τα όπλα που χρησιμοποιούν οι άλλοι για να μας μειώσουν.Κάποιοι μπορεί να μας κοροϊδεύουν αλλά αλήθεια, ξέρετε τι δούλεμα ρίχνω εγώ σε κάποιες συγκεκριμένες μουσικές ‘ροκ και καλά’ ‘κατευθύνσεις’ και ιδώματα; :lol:

Ειμαι ψημενος με το ειδος! και εγω προσωπικα νοσταλγω παρα πολυ τα ιδιωματα και το πως αυτα εκφραζονταν την δεκαετια του 80,ειτε μουσικα,ειτε ενδυματολογικα…αλλα ακομα και για τα συγκεκρημενα ακουσματα μου φαινεται καπως…παρε συνολικα την εικονα του συγκροτηματος…εκτος απτο οτι ο πληκτρας δεν εφερε ενδυματολογικα τιποτα χαρακτηριστικο απο 80’σ σε αντιθεση με τον τραγουδιστη…οι κιθαριστες ηταν τελειως φυσιολογικα ντυμενοι.οπως και ο μπασσιστας και ο ντραμερ…γενικα σαν εικονα συγκροτηματος αυτο δεν μου αρεσει!..και ηταν και καπως υπερβολικο απτην μερια του πληκτρα κυριως…π.χ. το καλοκαιρι στην Ξανθη που πηγα για Σκορπιονς…το συγκροτημα που τους ανοιξε…ηταν σε αυτο το υφος μουσικης…και ηταν ντυμενοι ετσι.και το δεχτηκα με ευχαριστηση και μαλιστα μου ανοιξε και την ορεξη το ολο σκηνικο…αλλα αν ειναι να κανεις κατι τοσο “παρακινδυνεμενο” για την κωλο-εποχη που ζουμε,καντο σωστα…

Ναι αν εννοείς ότι δεν υπήρχε τόσο ενδυματολογική ισορροπία, το δέχομαι.
O Ethan Chionos όμως ο ένας κιθαρίστας, με τη μπαντανούλα του και το lakers μπλουζάκι, ήταν στο κλίμα του τραγουδιστή και του πληκτρα. Οι υπόλοιποι τρεις ήταν πιο ‘mainstream’ ντυμένοι πράγματι.

Και πάλι όμως πραγματικά σου λέω, ποσώς με απασχολεί.Απεναντίας τέτοιου είδους image με ‘γαργαλά’ γιατί το θεωρώ γροθιά στο στομάχι της σημερινής παγκόσμιας μουσικής υποκουλτούρας.

Βρε πως τα φέρνει η ζωή…Αυτά που λέμε.

Μόλις διάβασα αλλαχού πως ο τραγουδιστής των Opeth στην εμφάνιση στη Θεσσαλονίκη χθες, έβριζε τον Vince Neil των Motely Crue και πως αν ήταν γυναίκα θα ήθελε να τον πηδήξει…

Και λαμβάνει ιδιαίτερη σημασία το ΠΟΙΟΣ το λέει.Ο ‘κακός’…είναι πολύ κακός! Μα τόσο πολύ κακός που φοβάμαι το βράδυ μην έρθει στον ύπνο μου και με γ@μήσει. Να φανταστείς πόσο κακός είναι που στο τέλος κάθε live κάνει επίκληση στο σατανά για να τον ευχαριστήσει που του δωσε δύναμη να εκπληρώσει το…‘μεγαλειώδες’ live τους…Αυτοί είναι.Θα ταυτιστώ με αυτούς τους αστείους; Μπα…

Αυτοί και άλλοι παρόμοιοι που παρέκκλιναν μία διαπαντός από το είδος μουσικής που λέγεται ‘ΡΟΚ’ (κρατώντας όμως την ταμπέλα ροκ-μέταλ για να το παίξουν ανατρεπτικοί, επαναστάτες, ροκάδες…) έφτασαν σήμερα να βρίζουν το πραγματικό ΡΟΚ και συλλήβδην τη ροκ μουσική.Με αυτή τη λογική οι Purple, οι Journeυ, οι Priest βγαίνανε με χίπικα, καμπάνες και λουλουδάκια στα 70s.Κι αυτοί λούστηδες είναι λοιπόν και γκομενάκια…Όπως λούστηδες και οι Scorpions που είχαν αμιγώς 80s ενδυματολογικό ύφος.

Δεν πειράζει, θα τους περάσει.

Εγώ θα συνεχίσω πάραυτα να τους δουλεύω ΟΧΙ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΩ ΛΕΦΤΑ ΟΜΩΣ(όπως αυτοί) αλλά γιατί πραγματικά τους θεωρώ ηλίθιους και γελοίους!

τελος με την ενδυμασια των Danger Angel…το οτι ο Winger Μπερδευοταν και νομιζε οτι ο γακης τραγουδαει στους danger angel το προσεξαν και αλλοι? :stuck_out_tongue:

edit: τωρα ειδα το ποστ σου για Οπεθ…ναι ειμαι μαζι σου 100% σε αυτο…

Όχι ρε το Γάκη τον ξέρει ο Winger 10 χρόνια.Άλλωστε ο Γάκης του έφερε στην Ελλάδα για δεύτερη φορά.(τους είχε ξαναφέρει το '06 και μάλιστα και στην ιδιαίτερη πατρίδα του τα Γιάννενα)Απλά επειδή ο Γάκης ήδη είχε ανέβει μια φορά στη σκηνή με τους Winger, είπε ο Kip να καλέσει και τον τραγουδιστή των Danger Angel ο οποίος είτε ήταν φευγάτος, είτε ζήτησε από το Γάκη να πάει αυτός.Έτσι (ξανα)ανέβηκε ο Γάκης πάνω…Απλά.

ναι στεκει πιο πολυ αυτο που λες…που ησουν εσυ στο λαηβ?ημουν τερμα αριστερα στο καγκελο…