Winter Plissken Festival 4-5 Δεκεμβρίου 2014 // Aθήνα - Θεσσαλονίκη

Σύμφωνα με το facebook τους και τα αντίστοιχα events στο Bandsintown.

να εννοούν άραγε το venue που έπαιξαν οι Clutch πέρσι?

νομίζω ότι οι Clutch έπαιξαν στο entertainment stage/acro/ιερά οδό

Οι Swans λογικά εννοούν το ομώνυμο μαγαζί, Votanikos Live Stage

αυτό λέει τίποτα??

Βγήκανε τα εισιτήρια και για τις δύο μέρες στο viva. Αυτή τη στιγμή έχουν 20 ευρώ, τρέξτε να κλέψετε την εκκλησία. Οι προηγούμενες δύο εμπειρίες με τους Swans ήταν απλά [U]ισοπεδωτικές[/U]. Μόλις τελειώσουν τα 20άρια (δεν ξέρω πότε, τα χαρακτηρίζει “early bird” το viva), η προπώληση πάει στα 25.

EDIT: Επίσης, οι ημερομηνίες είναι 4 και 5 Δεκεμβρίου αντί για 5 και 6.

πωωω ρε μαλάκες αυτό το είχα ξεχάσει… και πάλι θα τους χάσω γαμώτημπαναγία! άντε μήπως γίνει κανα θάμα…

!!! πλακα μου κανεις εγω δε το ειχα δει καν!! #-o

όποτε 5/12 swans και 11/12 CBP… Ωραία θα κλείσει η χρονιά!

…λίγο πιο κάτω στην Ιερά Οδό είναι…δίπλα σε κάμποσα Studios:p :slight_smile: :!:

Ισχύει, έχουν αλλάξει οι ημερομηνίες. Και γενικότερα, το event είναι το Winter Plissken Festival, οπότε αν μπορεί κάποιος τους από πάνω να το αλλάξει, ευχαριστώ. :slight_smile:

Εξαιρετικά νέα το ότι οι Son Lux θα είναι επίσης στο Winter Plissken. Ήταν πανέμορφοι στο καλοκαιρινό φεστ.

Λίγα λόγια για τους Swans, με μια σχεδόν εβδομάδα να μένει για το φεστ:

Ποιοι swans ρε, θα δούμε Kevin Martin ρε (the bug)

Αν θέλει κανείς , δίνεται εισιτηριάκι με 20e (όσα πάρθηκε δηλαδή), αλλά πληρωμή μόνο μέσω Paypal. Όποιος ενδιαφέρεται pm.

νομιζω οτι φευγω απο το σπιτι μου υπερβολικα χαλαρος για αυτο που προκειται να συναντησω στις 23:30

Μας γλέντησαν; Μας γλέντησαν.
Ότι θα ΡΟΚΑΡΑ σε συναυλία Swans δεν το περίμενα πάντως.

Από μια μεριά ζηλεύω αυτούς που τους βλέπουν για πρώτη φορά, γιατί το σοκ είναι μεγάλο και ανεπανάληπτο. Οι επόμενες φορές είναι εξίσου εκπληκτικές σε απόδοση, καύλα, συναισθήματα με μόνη διαφορά την έλλειψη του στοιχείου της έκπληξης.

Τρομερή μπάντα και άχαστες οι συναυλίες της. Η μουσική είναι για να σου δημιουργεί συναισθήματα και οι Swans το πετυχαίνουν αυτό στο έπακρο. Μαέστρος ο Michael Gira, καλοκουρδισμένες μηχανές οι υπόλοιποι 5, έτοιμοι να τον ακολοθυήσουν ακόμα και σε ένα μικρό του νεύμα.

Πριν από τους Swans, απλά υπέμεινα τους υπόλοιπους, κάτι σάπια playback με δήθεν τραγούδι και κάτι reggae που δεν κατάλαβα αν έπαιξαν ένα κομμάτι ή δέκα - δεν άλλαζε τίποτα μεταξύ τους. Μετά δεν υπήρχε τίποτα άλλο, απλά έφυγα.

Μαλακία τους που δεν είχαν φέρει βινύλια, περίμενα 3 μήνες για να αγοράσω από το Plissken το To Be Kind και η κοπέλα που ήταν στο merch μου είπε ότι δεν έφερε βινύλια επειδή πετούσαν και έπρεπε να τσεκάρει αποσκευές, κλάιν μάιν κοπελιά, το σημαντικότερο δεν έφερες.

Ούτε τους είχα ξαναδεί, ούτε είχα ακούσει τους δίσκους τους αλλά χτες μας κοπάνησαν. O Gira κάποια στιγμή όπως τον έβλεπα από ψηλά και έπεφτε το φως πανω του μου φάνηκε σαν εκπτωτος αγγελος. Δε μπορώ να φανταστώ τι καψόνια τους έχει κάνει για να τον προσέχουν έτσι επί σκηνής οι υπολοιποι 5. Σε σημεία μου φάνηκαν αρκετά πομπώδεις ,αλλά γενικά ήταν μια "θεατρική"¨μουσική παράσταση που μας ξενάγησε στον κόσμο των swans. Σαν bad trip παλιοπάνκηδων …

Τι μπασάρα ηταν αυτή :!:

Χωρίς να έχω ασχοληθεί εκτενώς με Swans -το Seer μου άρεσε αρκετά πάντως-, απογοητεύτηκα πλήρως από τη συναυλία. Δεν ξέρω αν φταίει το playlist, αλλά νομίζω πλατείαζαν υπερβολικά και χωρίς λόγο τις περισσότερες φορές. Θα ήθελα να τους έχω δει σε κάποια απ’ τις προηγούμενες συναυλίες τους εδώ, γιατί έχω την αίσθηση ότι το χτεσινό δεν ήταν πλήρως αντιπροσωπευτικό. Highlight ο Viking στα percussions.

Bug πολύ DJ-λίκι, αλλά είχε και ωραίες στιγμές.

Για τον Perry δε νομίζω πως αξίζει να γραφτεί κάτι, μια φαρσοκωμωδία ο τύπος και πραγματικά ουδέποτε κατάλαβα γιατί τον έβαλαν στο συγκεκριμένο φεστιβάλ.

Son Lux δύο κλικ κάτω σε σχέση με το καλοκαίρι, κυρίως λόγω ήχου και γενικότερων συνθηκών. Πρέπει να τού φαγαν και 1-2 κομμάτια για να μην καθυστερήσει ακόμα περισσότερο η όλη φάση.

γαμώ τα λάηβ, τους είδα πρώτη φορά, αλλά τους ξαναβλέπω άνετα.

τεράστια μορφή ο πληκτράς

τους προηγούμενους δεν τους πρόλαβα δυστυχώς λόγω δουλειάς, με εξαίρεση το τελευταίο μισάωρο του Bug - ούτε κρύο, ούτε ζέστη

Ο ποιός??