Wintersun 4-5/10/2017

4/10 Ακαντεμυ
5/10 Principal

25αρια περιορισμενα-28-30
το λαιβ που περιμενω περισσοτερο μεσα στη χρονια…

Θα πάω.

φουλ μέσα!!

Αντε ρε πουστη δε περνάνε οι μέρες

Οποιος μαθει προγραμμα, ενημερωνει…

Και εγώ γιαυτό μπήκα να δώ…Όποιος μάθει πρόγραμμα ας πει, γιατί ειναι πολύ πιθανό να μην μπορέσω να δω τα δυο γκρούπς πιο πρίν…μην γίνει στραβη…:slight_smile:
Άντε να ακούσουμε και το Eternal Darkness ζωντανα με τις κραυγάρες στο φινάλε, και τα λοιπά αριστουργήματα…

αυτο ακριβως,το ιδιο θεμα εχω και εγω. Τα σαπορτ λογικα δεν θα τα προλαβω,αλλα να ξερω τουλαχιστον αν θα προλαβω Wintersun απο την αρχη. Οποιος μαθει πρωτος, ενημερωνει και εδω μεσα.

Οι πόρτες ανοίγουν στις: 20:00
Black Therapy: 20:30 - 21:00
Whispered: 21:15 - 22:00
Wintersun: 22:20 - 00:00

Τέλεια ευχαριστούμε μαν!

να’σαι καλα αδερφε

Είσαι θεός και το νικ σου γαμάει.

:thumbsup:

:thumbsup::grinning:

:thumbsup::slight_smile:

Μ’ αρέσει που έχει διαφορετικά emoticons για τον καθένα, μην θεωρήσουν ότι δίνει προκατ απαντήσεις!:sunglasses:
Με συγχωρείτε για την παρεμβολή, συνεχίστε τα περί της συναυλίας…

Τέλεια βραδιά και χθές λοιπόν…κριμά που δεν προλαβα Whispered, αλλα λίγο στο φινάλε που τους πέτυχα μου φάνηκε λίγο μπουκωμένος ο ηχος τους…Βέβαια δεν είχα ξαναπάει στο Piraeus academy και δεν ξέρω αν εφταίγε κάτι σε αυτό…Ο ήχος τον Wintersun ήταν καλός…σιγουρα στα θετικά οτι είναι κατηφορικό το δάπεδο οπότε είναι απίθανο να μην βλέπεις την σκηνή ακόμα και πιο πίσω να είσαι…:slight_smile: είπαμε εμείς οι γέροι, πίσω πίσω…
Κατα τάλλα προσωπικά πέρασα υπέροχα, χωρις εκπλήξεις το setlist…τα αναμενόμενα…!
Φωνάρα ο Jari και η απόδοση της μπάντας εξαιρετική μου φάνηκε…Ο κόσμος έδειξε να το χάρηκε, οπότε άντε και στα επόμενα…!

Εγω εφτασα στο Piraeus κατα τις 9.40 και αμεσως εμαθα οτι ειχαν καποιο ατυχημα με το πουλμαν και το ολο προγραμμα ψιλο μαμηθηκε. Το 1ο support δεν επαιξε καθολου,αλλα για να τηρηθει το προγραμμα, οι Whispered & οι Wintersun, βγηκαν στην ωρα τους. Επισης στο sound check των Wintersun καταφεραν τα παλικαρια να καψουν κατι ενισχυτες και επρεπε να φερουν αλλους. Το καλο ειναι οτι αρχισαν στην ωρα τους, με αρκετα μπουκωμενο ηχο μπορω να πω για τα 2-3 πρωτα κομματια. Οι κιθαρες δεν ακουγοντουσαν καθολου και ο ηχος δεν ηταν καθολου καθαρος. Παιξανε για 1 ωρα και 40 λεπτα, οπως αλλωστε ελεγε και το προγραμμα και φανηκαν να γουσταρουν. Απο κοσμο…500-600 ατομα και δεν ξερω αν λεω και πολλα. Ηταν μια καλη σε γενικες γραμμες συναυλια χωρις να μου εχει αφησει κατι εμενα συγκεκριμενα.
Επομενη σταση Kawir…!!!

δεν το λες και δύσκολο έργο για να το χαρακτηρισεις ως “κατάφεραν” :stuck_out_tongue_closed_eyes:

Ειδικά για τέτοιες περιπτώσεις ενοικιαζόμενου εξοπλισμού

Λαιβ της χρονιας σε κλειστο χώρο

Τράκαρε το λεωφορείο τους. Απο εκεί και πέρα όμως οι Wintersun παίξανε με κατι kemper απο ότι είδα (emulators) δεν είχαν καμπίνες κτλ, οπότε θα ήταν στο FOS και πάνω με τη μία. Αν εξαιρέσεις τα απροσδόκητα καλό, αλλά με πολυ λίγο κόσμο. 300-400 το πολύ.