…αυτό ακριβώς:):!:
Ξενερουίτα τρώω
εγω ευχομαι να παει λιγο παρακατω
…μια χαρά θά’ναι:):!:
κανα νεωτερο υπαρχει…??να ξερουμε να κανουμε οικονομια ή οχι
κακο σημαδι…τουλαχιστον ο ανθρωπος να μην ειναι σοβαρα…
ο Παπασωτηρίου που πήρα τηλέφωνο και αναφέρεται επίσης στην προπώληση δεν έχει ιδέα για τη συναυλία…
πέρα από τα θέματα υγείας, παίζει φουλ ερασιτεχνισμός στη διοργάνωση ή μου φαίνεται;
Ακυρώθηκε
Βγήκε κάποια επίσημη ανακοίνωση για την ακύρωση; γτ ψάχνω και δε βρίσκω κτ.
Ντάξει τρελή ξενέρα αν το ακύρωσαν τελείως το λαιβ.
Θα βγεί σε λιγάκι. Είναι επίσημο όμως
Ξέρουμε τον λόγο; Αν είναι ευθύνη της μπάντας ή του διοργανωτή;
Ναι ξερω καλυτερα να περιμενω την επισημη ανακοινωση για να δουμε αν ακυρωνεται η μεταφερεται αλλα εγώ τώρα έχω φάει πολλές ξενέρες.
…ας βγει αυτή η ανακοίνωση, γίνεται κανονικά, ή αναβάλεται για τότε, να ξέρουμε:):!:
Παιδιά σήμερα έμαθα ότι η συναυλία ακυρώνεται επαορίστου δεν θα αλλάξει ημερομηνία δηλαδή. Για περισσότερα θα βγεί σχετική ανακοίνωση
…τι να κάνουμε:(, αν είναι θέμα υγείας, να πάνε όλα καλά, και γεροί θα μας έρθουν…μπάντα στα ντουζένια της είναι:):!:
ΔΕΝΙΩΘΩΚΑΛΑ
O Magnus υποτιθεται οτι εχει διαφορα ψυχολογικα και δεν την παλευει. Φανταζομαι οτι το τρεναρουν για ανακοινωση μηπως και αυριο μεθαυριο νιωσει καλυτερα και τον ψησουν? Δεν ξερω. Σκέψη δικιά μου είναι αυτή, μην το δέσετε. Λογικά πάει για ακύρωση, τουλάχιστον αυτό μου είπαν.
Δεν πρέπει να απέχει και πολύ από την αλήθεια. Επίσης το παράξενο θα ήταν να ΓΙΝΕΙ η συναυλία, έπειτα από την αποχώρηση της μπάντας στην προ λίγων μηνών ευρωπαϊκή περιοδεία με τους Orchid για επίσης αδιευκρίνιστους λόγους.
Ναι οντως ποτε δεν ειπαν ακριβως τι εγινε, αλλα ειπαν οτι ειχε σχεση με μελος οικογενειας καποιου απο την μπαντα (πιθανως Πελαντερ). Απο Ιουλιο και μετα παιζανε κανονικα παντως, τελευταια λαηβ που κανανε ηταν μεσα Αυγουστου νομιζω. Αλλα καμια ανακοινωση για αναπληρωση των ακυρωμενων συναυλιων της ανοιξης μεχρι τωρα.