With full force

Οποιοσ εχει παει στο εν λογο φεστιβαλ παρακαλω ας δωσει πληροφοριες. κατασταση του καμπιν, συνολικα εξοδα, πιο ευκολος και φθηνος τροπος μεταβασις κτλ. ευχαριστω

Τιμιότατο fest, πολύ άψογη οργάνωση (γερμανοί) πολύ καλό camping, πρόσβαση εύκολη με τραινάκι και σχετικά φτηνό αλλά πάντα σε αυτές τις περιπτώσεις το αμάξι μετραει περισσότερο. Και εάν έχεις και καμιά δυο μέρες ρέστες έχει ωραία πραγματάκια στα περίχωρα να δεις σαν τουρίστας.

Εάν δεν θες να πας στα τεράστια λοιπά fest, είναι πολύ καλή επιλογή και απ?οτι είδα φέτος έχει πολύ καλό billing! :thumbup:

ειχα παει πριν απο 2 χρονια και μπορω να πω οτι επαθα την πλακα μου…
η διοργανωση ειναι αψογη, νταξ μπορει οι γερμανοι να μην μιλανε και πολυ καλα αγγλικα αλλα θα δεν χαλασε και ο κοσμος. το καμπινγκ υποθετω οτι ειναι οπως σε ολα τα αλλα φεστιβαλ της ιδιας χωρας. μεγαλο, προσεγμενο, οργανωμενο, και φασαριοζικο. θα σου προτεινα αν πας με αυτοκινητο (εμπειρια που τα σπαει) να μεινεις σε καποιο απο τα κοντινα χωρια. ειχα μεινει στο Rackwitz, σπιτι 3αρι με 55? την μερα. αν εχεις χρονο περνα και απο το Delitzsch οπου εκεινη την περιοδο θα εχει μεσαιωνικο φεστιβαλ με χιτωνες και τετοια. α! στην περιπτωση που θα πας με αυτοκινητο να ξερεις οτι θα πρεπει να βγαλεις 3 διαφορετικα εισιτηρια για το παρκιν του φεστιβαλ. καθε μερα ξεχωριστα.
α! και να περασεις οπωσδηποτε απο το περιπτερο της imperial. 15e οτι παρεις! οτι αλλο θες στειλε πμ.

euxaristo poly kai tous 2!