Within Temptation - The Unforgiven

Καινούριο αλμπουμ των συμπαθών Ολλανδών, που κυκλοφορεί κατά το Μάρτιο από τη Roadrunner. Σύμφωνα με δηλώσεις του συγκροτήματος (όπως αναφέρεται κι εδώ), το αλμπουμ θα είναι βασισμένο σε ένα κομικ των Steven O?Connell (Dark 48, BloodRayne) και Romano Molenaar (Witchblade, Darkness, X-men).

Εξώφυλλο και τρακλιστ:

01 Why Not Me
02 Shot In The Dark
03 In The Middle Of The Night
04 Faster
05 Fire And Ice
06 Iron
07 Where Is The Edge
08 Sinéad
09 Lost
10 Murder
11 A Demon?s Fate
12 Stairway To The Skies

Διάφορα previews από το κομικ που θα κυκλοφορήσει μαζί με το cd








Και μερικά βιντεα…
Ένα trailer
Το πρώτο single, Faster (κάτι μου λέει ότι θα το λιώσουν οι “εναλλακτικοί-ροκ” ραδιοφωνικοί σταθμοί :b)
Και το Where is the Edge που είναι στο soundtrack κάποιας Ολλανδικής ταινίας με το όνομα ‘Me & Mr Jones’

…και όσοι διαμαρτύρονταν ότι οι Within έχουν αρχίσει και το ρίχνουν πολύ προς τον αμερικάνικο ήχο των Evanescence, μπορούν να συνεχίσουν να διαμαρτύρονται ελεύθερα. Μάλλον πάει για το πιο αναλαφρο-ποπ δίσκο που έχουν βγάλει. Όχι ότι χαλιέμαι ιδιαίτερα, έτσι κι αλλιώς από το Silent Force και μετά, που ξέκοψαν τα πολλά πολλά με το symphonic και λοιπά, φαινόταν ότι κάπως έτσι θα πήγαινε η δουλειά. Γενικά, κάτι μου λέει ότι ορχήστρες και χορωδείες θα υπάρχουν, αλλά σε σχετικά μικρότερο βαθμό και σίγουρα όχι στα κομμάτια που θα φάνε την προώθηση, όπως έγινε και στο προηγούμενό τους. Θα δείξει

Εγώ πάντως δεν διαμαρτύρομαι καθόλου, οι τύποι (και η τύπισα βεβαίως βεβαίως) το έχουν άγρια. Και το προηγούμενο τους άλμπουμ μου είχε αρέσει πάρα πολύ και αυτό προβλέπετε καλό αν κρίνω από το single αυτό. Γενικά μου αρέσει αρκετά αυτό το εμπορικό στυλάκι, τα θέλω και αυτά τα τραγουδάκια ομολογώ και μπάντες όπως οι Evanescence αλλά και και οι within temptation έχουν δώσει αρκετά καλά άλμπουμ. Πάντως το πρώτο τους άλμπουμ enter μάλλον θα παραμείνει το αγαπημένο μου.

Πολυαγαπημένοι, εξωφυλο απογοητευτικο, και επισης ανυσηχω για την τιμη αν θα κυκλοφορει με ολοκληρο κομικ.
Αντιθετα τα singles λενε αρκετα.
Αναμένουμε! :smiley:

Εξώφυλλο παρωδία σε Τζέημς Μποντ ταινίες:):!:

χαιρομαι που πιασανε ‘‘την καλη’’ γιατι το αξιζουνε.αλλα απο εμενα χρηματα δεν προκειται να ξαναδουνε αν παιζουν και παλι σαν Evanescence.αν ειναι,ας τα δωσω στους Evanescence.αγαπησα διαφορετικους Within Temptation μουσικα και ξερω οτι δεν προκειται να γυρισουν σε αυτους τους ηχους και καλα θα κανουν.παντως ποτε δεν ειχαν ωραιο εξωφυλλο με εξαιρεση τουThe Silent Force

Κυκλοφόρησε λοιπόν χθες επίσημα το κλιπ του Faster… υπάρχει και στο τοπικ του συγκροτήματος, αλλά το ρίχνω κι απο δω στην ολοκληρομένη βερζιον του.

Απ’ ότι έχουν πει, θα υπάρξουν τρια βιντεο που θα είναι κάτι σαν “μεταφορά” του κονσεπτ, με ηθοποιούς κτλ. Συμπαθητικό το κλιπακι, θυμίζει αρκετά κομικ στο πρώτο μισο, αν και σε κάποια σημεία θα μπορούσαν να το είχαν προσέξει περισσότερο. Επίσης μάλλον η Roadrunner έπιασε δουλειά και η special edition του cd δε θα πλησιάζεται… εκτός απ’ το κομικ λέει θα χει και dvd με making of και τα κλιπ. Καλά είμαστε :b

[SPOILER]πάχυνε κι αυτή [-X[/SPOILER]

Ναι, η αλήθεια είναι ότι…[SPOILER]…είναι λίγο έγκυος :p[/SPOILER]

Καποιος μηπως να διορθωσει τον τιτλο σε The Unforgiving? :slight_smile:

Ωχ, φεηλ, μου ξέφυγε. Όποιος μοντ έχει την καλοσύνη, γω δεν μπορώ να εντιτάρω το πρώτο ποστ. Ο συνειρμός που έκανα με το γνωστό κομμάτι είναι κάτι παραπάνω από εμφανής νομίζω. :b

Γαμηστερό το single, μου άρεσε πολύ.
Δεν με νοιάζει αν αλλάζουν κατεύθυνση και το πάνε στο εμπορικό, αλλά τέτοιο εμπορικό δεν με χαλάει καθόλου.

Οου σιτ, το είδα το βιντεοκλιπ από το single.

Καταλαβαίνετε πως θα μπορούσε να είναι άνετα ένα οποιοδήποτε τραγούδι HIM, ε;

Επίσης, τώρα που το ακούω καλύτερα είναι μια παραλλαγή της διασκευής των HIM στο Wicked Game…

Δεν θα πάρω. Θα περιμένω τον προσωπικό δίσκο του κιθαρίστα τους (διαβάστε [U]εδώ[/U]) που μου έχουν πει πολύ καλά λόγια.

it’s out there

Με όσα ακούστηκαν για στροφή στο εμπορικο, είχα ψιλοξενερώσει, αν και αυτό είχε αρχίσει από το the heart of everything που ήταν δισκάρα. Ακουσα το where is the edge που ήταν αρκετα καλό, μετά το faster που δεν με ενθουσιασε, και σήμερα κατέβασα το δίσκο. Είδα το εξωφυλλο κι απογοητεύτηκα, και ξεκινησα με όχι και τις καλυτερες προϋποθέσεις,και μαλιστα για μια αγαπημένη μπάντα.
Ε από τη στιγμή που μπήκε το shot in the dark, ΣΚΑΛΩΣΑ. Το αλμπουμ έχει φοβερές μελωδίες, και πιο ήρεμα σημεία, θυμίζουν όμως σχεδον παντού within temptation. Ακουγοντας και το faster χωρις το απαισιο βιντεοκλιπ του το εκτιμησα πολυ περισσότερο.
Μπορεί να κάνουν στροφή στο εμπορικό, αλλά ξέρεις κάτι, δεν με χαλάει γιατί μαρέσουν ακόμη όσα βγάζουν. Με εξεπληξε το ότι τελικά μου άρεσε τόσο. Σίγουρα δεν συναγωνίζεται τους παλιους ύμνους αλλα έτσι κι αλλιως στους φανς τους είναι ξεκαθαρο ότι μιλάμε για 2 εποχες των within temptation, την πιο folk-λορικη από mother earth και πισω, και την πιο εμπορικη που έρχεται μετά. Έχει μέσα δυνατά κομμάτια. Κοινώς, χαιρομαι που δεν απογοητεύτηκα και συνέβη ακριβώς το αντίθετο :smiley:

Πολύ εντυπωσιακό άλμπουμ. Οι Within Temptation ανεβαίνουν συνεχώς κατηγορία θα έλεγα και παρουσιάζουν πάντα κάτι καλό. Καταρχήν έχουν ξεφύγει τελείως κατα την γνώμη μου από το symphonic metal. Το The Unforgiven είναι ένα pop-rock άλμπουμ και η σχέση του με το metal είναι όση και τον Evanescence. Ξέρουν να γράφουν καλά τραγούδια πιασάρικες μελωδίες και ρεφρέν που σου καρφώνονται στο μυαλό. Χρησιμοποιούν μεν αρκετά τις ορχήστρες αλλά όχι με τον φλύαρο τρόπο που το κάνουν οι πιο πολλές metal μπάντες αλλά διακριτικά.

Πρόκειται για άψογο άλμπουμ και ότι πρέπει για να ξεφύγει κανείς για λίγο από τις καφρίλες :stuck_out_tongue:

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ τι κομματαρα ειναι το In the middle of the night!!!
super δισκος!!! δεν το περιμενα!!! θεστικα που ειναι εμπορικος ειναι καταπληκτικος!! μπραβο τους και αντε απο τα μερη μας τον χειμωνα!!

Πού είναι τα αιθέρια φωνητικά της sharon που αγαπήσαμε??!?!?!?? :(:(:cry:

Πρέπει να πατήσεις το play για να ακουστούν… :?

:stuck_out_tongue: χεχεχεεχε!!! Εννοούσα βασικά σημεία όπου δεν τραγουδά κάποιους συγκεκριμένους στίχους αλλά απλώς βγάζει φωνητικά… για παράδειγμα το bridge στο caged… η και πιο πρόσφατο η εισαγωγή του the cross? απ’οτι θυμάμαι δεν άκουσα τέτοιου τύπου φωνητικά στο unforgiving, εκτός ίσως από κανα δυό εισαγωγές? :frowning: όπως και να’χει έχει ωραία τραγούδια μέσα:wink:

Παίζει ρόλο ότι ο δίσκος είναι concept με βάση μια ηρωίδα-τιμωρό, για αυτό τραγουδάει πιο δυναμικά η Sharon.