Συναυλία Within Temptation στο Λονδινο

Καλησπέρα σε όλους.

Κανονίζουμε να πάμε μια παρέα στο Λονδίνο του χρόνου τον Νοέμβρη για την συναυλία των Within Temptation. Το θέμα που έχουμε είναι τα εισητήρια. Θα τα κλείσουμε από εδώ http://www.ticketweb.co.uk/ και θα τα πληρώσουμε μέσω πιστωτικής.

Το θέμα είναι: Τα εισητήρια θα γράφουν απάνω το όνομα του κατόχου της πιστωτικής ή θα μας στείλουν απλά εισητήρια με τίποτα πέραν της συναυλίας γραμμένο απάνω τα οποία μπορέι να τα χρησιμοποιήσει ο οποιοσδήποτε?

Ευχαριστώ.

Το πιο πιθανό είναι να τα παραλάβετε απότο ταμείο την ημέρα της συναυλίας με την πιστωτική που χρησιμοποιήσατε για να τα αγοράσετε.

Χλωμό να είναι ονομαστικά και χλωμό να σας ζητήσουν ταυτότητα για να μπείτε μέσα.

Υπάρχει πάντα και η δυνατότητα να σου τα στείλουν εδώ με μια μικρή επιβάρυνση βέβαια.

Όσα εισητήρια έχω πάρει εγώ από την ticketweb δεν έγραφαν όνομα (γενικά δεν μου έχει τύχει να είναι γραμμένο το όνομα στο εισητήριο, οπουδήποτε) και όσες φορές αυτά ήταν πάνω από ένα, υπήρχε επισυναπτόμενο άλλο ένα με τα στοιχεία μου, κάτι σαν απόδειξη.

Βέβαια 3 φορές έχω αγοράσει από την ticketweb μόνο οπότε ας σου πει και κάποιος άλλος πιο έμπειρος για σίγουρα :slight_smile:

Μα έτσι και αλιώς, ο τρόπος παραλαβής που θα επιλέξω θα είναι μέσω αποστολής στο σπίτι μου. Οπότε το μόνο που με φοβίζει είναι να γράφει απάνω το εισητήριο όνομα, οπότε να πρέπει ο καθένας με δική του πιστωτική να κλείσει το εισητήριο του.

Ούτε και εμένα μου έχει τύχει ποτέ να γράφει το εισητήριο όνομα πάνω, αν και οι μόνες συναυλίες που έχω πάει είναι εδώ στην Ελλάδα και τα εισητήρια τα έπαιρνα κάθε φορά εγώ ο ίδιος.

Χμμ, μια φορά είχα κλείσει για λαιβ εξωτερικού. Στα εισητήρια έγραφε το όνομα κατόχου της πιστωτικής, αλλά δε νομίζω πως υπάρχει κάποιο θέμα να μπορεί να τα χρησιμοποιήσει άλλος. Αλλά μη σε πάρω και στο λαιμό μου ;ρ

το ίδιο και σε μένα. Δεν υπάρχει πρόβλημα, απλά πρόσεξε μην πληρώσεις τσάμπα ταχυδρομείο γιατί σε πολλές συναυλίες δεν στέλνουν πλέον εισητήρια στο σπίτι για να αποφύγουν φαινόμενα μεταπώλησης.

Απο τικετμαστερ που εχω αγορασει εισητηριο, μπορει να γραφει οποιοδηποτε ονομα απ’οσο κοιταξα, δεν υπαρχει καποιο προβλημα. Το εγραφε μαλιστα στο σχετικο faq του site.

Λογικα και εκει θα ειναι ετσι, βεβαια μπορεις πρωτα να ψαξεις το δικο τους faq ή να τους ρωτησεις.:slight_smile: