Within Temptation

Τουσ λατρευω τους WT!φετος στο rockwave για αυτους θα παω.κατα τη γνωμη μου το καλυτερο αλμπουμ τους ηταν το The Silent Force meta paei to Εnter μετα το Mother Earth και τελος το The Heart Of Everything .καμματια σαω το What Have You Done και The Heart Of Everything ειναι εντελως πληκτικα:-s

wow… δεν περίμενα τέτοια ανταπόκριση!
του σετ θινγκς στρέιτ… δεν είπα ότι μοιάζουν με τους evanescence απλά ότι ΤΟ συγκεκριμένο τραγούδι είναι όμοιο
anyway τώρα τελευταία μου κόλλησαν το forsaken και το final destination, πολύ ωραία κομμάτια… κ δεν θυμίζουν και ev :lol:

Στην κορυφή το Mother Earth (για μένα), γιατί ήταν το πιο αυθεντικό. Ατμοσφαιρικός και “χαλαρωτικός” δίσκος.

Το Silent Force μου φάνηκε λίγο “άνευρο”.

Το Heart of Everything σαφώς καλύτερο, αν και με γυαλισμένη παραγωγή πιο κοντά σε κλασικές gotho-σουπες που βλέπουμε τελευταία. Αντικειμενικά καλό για λίγο κοπάνημα, απλά πιστεύω πως έχασαν την αυθεντικότητα του παλιού καιρού.

(Σέβας στη φωνή της Sharon Den Adel πάντως.)

κοιτα… ελληνικα νομιζω ξερουμε αρκετα ολοι εδω μεσα. η πρωτη προταση σου αναιρειται απο την δευτερη αλλα κ παλι οκ οτι πεις! κ εγω μαζι σου! :lol: :lol: :lol: :lol: #-o (το ακουσα κ αυτο στη ζωη μου η den adel ειναι φτυστη με την amy μα σε ολα ομως… :lol: :lol: )

Είσαι βέβαιη?

Στην πρώτη πρόταση αναφέρεται σε ένα συγκεκριμένο κομμάτι ενώ στην δεύτερη σε δυο άλλα κομμάτια. Δεν μου φαίνεται καθόλου αντιφατικό.

δεν μπορεις να πεις οτι μια μπαντα μοιαζει με μια αλλη ως προς ενα κομματι. μια μπαντα θα μοιαζει με μια αλλη αν εχουν τον ιδιο ηχο το ιδιο hype το ιδιο στυλ. δεν μπορεις να λες οτι οι within temptation μοιαζουν με τους evanescence επειδη σε ενα κομματι τραγουδαει ο keith caputo κ επειδη σε ενα αλλο κομματι τραγουδαει ο paul mcoy(η οπως στο καλο τον λενε δαυτον) ενταξει δηλαδη ελεος πια. η οτι επειδη και τα 2 κομματια ειναι δευτερα στο tracklist αρα ειναι ιδια.

H Sharon Den Adel σε ένα κομμάτι απ’το καινούριο άλμπουμ του Armin Van Buuren! :smiley:

“In and Out of Love”[κλικ]
και live: “In and Out of Love (live)” :stereo:

αααααααααααααααααααααααχ sharon baby κινδυνευεις να σου επιτεθω για αυτογραφο :roll: θεικο ομως… :stuck_out_tongue:

Όπου να ναι, κλείνω χρόνο από τότε που τους είδα live! :-k

Η αλήθεια είναι ότι τους έχω πεθυμήσει!

Ελπίζω και στην Ελλάδα να βγάλουν το ίδιο συναίσθημα και την απίστευτα φορτισμένη ατμόσφαιρα που είχαν στο Dessel, αν και δεν το βλέπω… :roll:

Δεν ήταν άσχημο το the heart of everything…το what have you done συγκεκριμένα μου άρεσε πολύ!
Για πρώτο single ήταν καλή επιλογή!

Το πρώτο video δε μου το εμφανίζει…:frowning:
το άλλο πάντως είναι αρκετά καλό!

μην το γκαντεμιαζεις ρειιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι #-o μια χαρα θα ειναι θα τα δωσουν ολα :smiley:

Δεν είναι θέμα γκαντεμιάς!

Οι Within σαφώς και θα τα δώσουν όλα! :wink:

Η διαφορά έγκειται στο εξής:

Πέρσι τους είδα σε ένα απίστευτο μέρος, με άριστο ήχο, την ώρα που νύχτωνε, ο καιρός ήταν συννεφιασμένος όσο ακριβώς έπρεπε και οι 40.000 κόσμου συμμετείχαν ενεργά και γούσταραν την μπάντα στην πλειοψηφία τους!

Όλα αυτά έφτιαχναν ατμόσφαιρα!

Φέτος, θα είμαστε στο χωράφι, με αμφίβολο ήχο, ο ήλιος θα είναι ακόμα πολύ ψηλά, οι περισσότεροι από τους λίγους παρεβρισκομένους θα είναι είτε deathάδες και λοιπές “καφροφυλές”, είτε κλασικομεταλάδες με κοινό γνώμονα ότι όλοι τους δεν συμπαθούν ιδιαίτερα τους Within Temptation κ.τ.λ.

Δεν ξέρω κατα πόσο όλα αυτά συντελούν στην ατμόσφαιρα που θα ήθελα να τους απολαύσω για μια ακόμα φορά… :-s

Πάντως, θα τους δω ξανά λίγες μέρες πριν από το RockWave, οπότε δεν έχω παράπονο… :roll: :lol:

το εθεσες αψογα :slight_smile: αλλα δνε μας νοιαζουν οι καφροφυλες εμεις θα παμε να χοροπηδησουμε με την sharon (και τον ruud ενταξει να μη το αρνηθω :stuck_out_tongue: ) και οι αλλοι ας μεινουν να γκρινιαζουν! σκασιλα μας μεγαλη και δεκα παπαγαλοι (το ονειρο μου να τους δω να παιζουν στην ολλανδια… μπορω να δουλεψω μηνες για να βγαλω τα χρηματα που χρειαζονται και να το πραγματοποιησω :smiley: )

Τα 2 τελεφταια τους λαιβ (black symphony και an acoustic night at the theatre) πως σας φανικαν;;;
Εγω πιστευω πως σαν το black symphony δν υπαρχει αλλος live δισκος…:bow2::bow:
πραγματικα απιστεφτος! κανονικη υπερπαραγωγη!

οσο για το an acoustic night at the theatre πιστευω οτι βγηκε για καθαρα εμπορικους λογους εν οψη του καινουριου τους δισκου. οπως ακριβως με τους epica που εβγαλαν το the classical conspiracy και μετα απο λιγους μηνες εβγαλαν αυτην την cdαρα, το design your universe!!

Η κοπέλα έχει πολύ ΠΟΛΥ ωραία χροιά στις ψηλές της… Και ακόμα και το “falling in and out of love” που το’χε εκτός within temptation της πήγαινε πολύ… γιατί έβγαζε αυτό το αέρινο και όμορφο χαρακτηριστικό της φωνής της…
Αλλά εκεί που την πάτησε είναι όταν προσπάθησε να πει τραγούδι της Tori Amos… εκεί ήταν … (σόρυ) FAIL…
οκ. είναι φαν της Τόρι, αλλά δεν άκουσε τον εαυτό της όταν έκανε πρόβα το τραγούδι??
Δεν της πήγαινε το crucify… ή τουλάχιστον να είχε βρει έναν άλλον τρόπο να το πει, να το κάνει δικό της… ίσως σε μια άλλη τονικότητα… ίσως ψηλότερα… να το κάνει ενδιαφέρον με τη δική της υπογραφή… αλλά όχι… δεν το’κανε…
έκανε αυτό:
[U][B]http://www.youtube.com/watch?v=jOhzcMiEdBQ[/B][/U]

βγηκε βιντεο κλιπ για το νεο single με τιτλο faster ενοψει του νεου αλμπουμ που βγαινει το Μαρτη .

ψιλοαδιαφορο το κομματι παντως…

http://www.kerrang.com/blog/2011/01/within_temptation_new_video_ex.html

ούτε το πρώτο, ούτε το δεύτερο βίντεο παίζει… οπότε το βάζω εγώ…
[B][U]http://www.youtube.com/watch?v=TxvpctgU_s8[/U][/B]
Αυτό που ακούμε σ’αυτό το τραγούδι, είναι η περιοχή και το ύψος που ταιριάζει στη φωνή της Sharon, απλώνονται οι παλμοί της χωρίς να “ζορίζονται” από μουσικές που δεν της κάνουν…

Για μένα, Καλούλι είναι το καινούργιο… Μ’αρέσει αυτό το επανειλημμένο “Faster and faster and faster and faster”… αλλά μου ξυνίζει λίγο η προφορά της… ακούγεται λίγο “φάστουρ εν φάστουρ”… χεχε…
Κάπου στη μέση του video άκουσα “κάπως” τον ήχο να … ξεβουλώνει… δεν ξέρω αν έχει πρόβλημα το βίντεο… ή αν το έχουν κάνει επίτηδες στο κομμάτι…
Επίσης, μ’αρέσει το καινούργιο look ολόκληρης της μπάντας. Η Sharon είναι πιο σύγχρονα ντυμένη, και πιο… cool!.. δεν έχει αυτό το γκοθέ μακρύ φόρεμα… και το videoclip δίνει μια πιο rock αίσθηση…
Κάτι που δεν πολυκατάλαβα, ήταν η γριά στην αρχή, που… είχε ολόμαυρα ματια??

Κι εμένα μ άρεσε το κομμάτι, κολλητικό. Προσωπικά το προτιμώ από το What have you done. Αυτό το ‘faster-n-faster-n-faster’ βασικά παίζει να είναι το μόνο που με χαλάει λίγο. :lol: Αλλά νταξ, λεπτομέρειες, μια χαρά είναι.

Για το κονσεπτ του κλιπ τσεκαρε απο [I]εδω[/I]. Όχι ότι με την “extended version” βγάζεις άκρη, αφού είναι εντελώς “εισαγωγικό”, αλλά λέμε.

[SPOILER]Πες το μην ντρεπεσαι , εχει γινει τρελο [B]ΜΩΡΟ[/B] :smiley: [/SPOILER]

Καινούργιο διαμαντακι άψογο

2 Likes