Τις τελευταίες μέρες κυκλοφορεί πολύ έντονα μια φήμη μέσω bulletins στο myspace ότι το wizard κλείνει και μάλιστα το Σάββατο κάνει και αποχαιρετιστήριο παρτυ. Επίσημη ανακοίνωση μέσω του site τους δεν έχει βγει ακόμα, ωστόσο, οι φήμες όλο και πληθαίνουν… Έχει ακούσει κανείς σας τίποτα???
Δυστυχώς σημερα ειναι η τελευταία μερα λειτουργίας του θρυλικού στεκιού των Βορείων Προαστείων… Προβλέπεται χαμός,οσοι πιστοί/ες σπευσατε…
Γιατι ρε παιδια?? Δεν ηταν πετυχημενο απο πλευρας κοσμου??? Κριμα.
Mε το χαμο που εμαθα οτι εγινε χτες τους βλεπω ν αλλαζουν γνωμη και ν αναβαλλουν το κλεισιμο :p:lol:
Πραγματικά αυτό που έγινε χτες δεν περιγράφεται! Τουλάχιστον το αποχαιρετίσαμε όπως του άξιζε…
Ξέρει μήπως κανείς γιατί έκλεισε?
Xθες εγινε προσκύνημα…πραγματικα το μαγαζί ασφυκτιούσε…η μπυροποσία ηταν ανευ προηγουμενου και η μουσική οπως πάντα γαμάτη…we will miss you Wizard…
ελα ρε!! κριμα!! γιατί??? μόνο 50 φορες (που λεει ο λόγος) είχα παει τα τελευταια δυο χρονια…Ήταν το στεκι της παρέας μου. Davidian τι κεραμίδα ήταν αυτή??
Αστα να πάνε Μάνο…
Εγώ που δεν πρόλαβα καν να πάω τι να πω…:(:(
Πραγματικά προσκύνημα
Τι, εκλεισε το wizard? ποτε, που, γιατι…;
Απ΄ότι άκουσα ο ‘‘μάγος’’ θα γίνει …Beatαδικο!!!#-o Ξέρω γω τι να πω…Τόσο καιρό έπαιζε μουσική, που κακα τα ψέματα δεν ξέφευγε πολύ από το poser kai to hard rock. Βάλτε ρε άνθρωποι και λίγο πιο heavy / thrash. Έτσι κι αλλιώς ο 'ελλην μεταλλάς ακούει σχεδόν τα πάντα. Ίσως ο κόσμος βαρέθηκε τα ίδια και τα ίδια. Καλή θα ήταν μια αλλαγή του προγράμματος. Με τον καιρό ο κόσμος λιγόστευε… και ιδού το αποτέλεσμα. Αν γίνει beat-αδικο ή αλλαξει μουσική…το κέρατό μου!!![-X
[-X
Δυστυχως δεν ειναι ετσι φιλε. Ειδικα στη διασκεδαση θελει σιγουρα πραγματα.
Οσο για το τι θα γινει αυτος ο χωρος, μην το ψαχνεις, και πριν σα Living Room (νομιζω οτι λεγοταν ετσι), περιπου η ιδια τραγωδια ηταν μ αυτη που θα γινει. Εις εκ των 3 ιδιοκτητων του Wizzard απ’ οσο ξερω εγω ειναι αυτης της μουσικης, οποτε λογικη η αλλαγη…
Ναι Living Room λεγοταν! Είχα πάει πριν χρονια. Ας βάλουν κανα ροκ γκρουπ. Κατί τέτοιο είχαν και τότε, απο οτι θυμάμαι.