Wolfmοther

__Φίλε jiopas, διαφωνώ κάθετα μαζί σου. Και συμφωνώ με τον Hopeto. 8) Οσο αφορά τους Answer δηλαδή. Το πρώτο τους είναι εξαιρετικό για ντεμπούτο. Καλύτερο απ’ των Jet που και αυτών ήταν μια χαρά και φαντάζομαι θα τους μισείς το ίδιο κι αυτούς… :lol:

__Νομίζω πως υπερβάλεις, όσο κι αν έχεις κάποιο δίκαιο. Οκ, κι εγώ λέω κρίμα για κάτι Orange Goblin και Hellacopters που λες “κρίμα να μην έχουμε λίγο καλύτερο προμόσιον, ενώ άλλοι κλπ κλπ”, αλλά ειδικά για τους Answer που ναι όντως τους σπρώχνουν, ε, καλά κάνουν και τους αξίζει. Και παικτικά είναι ΠΟΛΥ καλοί όλοι για το είδος και συναίσθημα έχουν και ιδέες και πιασάρικοι είναι χωρίς να το παρακάνουν και έφτιαξαν έναν δίσκο με πολλά καλά τραγούδια μέσα και όχι ένα χιτάκι νερομπλουμ και όλο φίλερς μετά.

__ΜΑ ΦΥΣΙΚΑ δε μπορούμε να λέμε “οι νέοι Zeppelin, ACDC, Deep Purple” (οι οποίοι έπρεπε να βγάλουν 4-5 άλμπουμ για να αρχίζουν να γίνονται η μπάντα που όλοι λάτρεψαν και εδώ εμείς στήνουμε στον τοίχο μπάντες απ’ τον πρώτο τους δίσκο, μα πόσο πιο άδικοι έχουμε γινει; πόσο βιαστηκοί και fast food όλοι μας…?) κλπ, αλλά όποιος περιμένει τους διάδόχους αυτών, θα περιμένει… για πάντα…

__Τώρα τα ίδια δεν ισχύουν και για τους Wolfmother… Αυτούς του εκτιμώ λιγότερο. Αλλά έχουν 3-4 τραγουδάκια που τα ακούω πολύ ευχάριστα (ειδικά το φλαουτάκι τα σπάει), ΧΩΡΙΣ όμως ούτε να τρώω το παραμύθι των media (και μη συγχέουμε πάντα τις μπάντες με τα media και τους manager, όχι πως δεν έχουν ευθύνη, αλλά όχι πως είναι και το ένα και αυτό, σωστά;), και χωρίς να περιμένω τους νέους Μεσσίες κλπ…

Φιλε μου,ουτε εγω λεω οτι περιμενω να γινει η σουπερ ανακαλυψη πλεον οταν πανω-κατω σχεδον τα παντα εχουν παιχτει.Ουτε με πειραζει ενα γκρουπ νε εχει επιρροες κι ας ειναι εμφανεις.Για παραδειγμα μπαντες οπως οι Spiritual Beggars,oi Kyuss,oi Witch,oi Witchcraft κλπ,μου ειναι ιδιαιτερως αρεστες!Οσον αφορα Wolfmother και Answer,θεωρω οτι ειναι ανεμπνευστα γκρουπ με μετριοτατες συνθεσεις και τιποτα παραπανω,Εχω κατα καιρους ακουσει τοπικα και αλλα αγνωστα γκρουπ του χωρου αυτου που πραγματικα αλεγα ποσο αδικο ειναι να μενουν στην αφανεια με τοσο καλες ιδεες!

Για να δούμε τη συνέχεια. “Cosmic Egg” στις 12 Οκτωβρίου και το single “New Moon Rising” εδώ

'πιο ‘‘μοντερνος’’ ηχος η ειναι η ιδεα μου;;
νταξ καλο τραγουδακι…ωραια μελωδιουλα εχει
πραγματικα ανυπομονω να ακουσω το καινουριο αλμπουμ…