Wolfmοther

Σχετικά με την είδηση περί Wolfmοther στην πρώτη σελίδα, το κομμάτι λέγεται '‘Back Round’ και όχι ‘‘BLack Round’’.

Ακυρο στο youTube το χουν λάθος

Ή μήπως είναι Back τελικά; :stuck_out_tongue:

Τελικά είναι BACK.

ΒΟW DOWN!

Wolfmother is a fuckin’ joke.

Σαταπχεητερ!

A ναι, το’χε πει ο Παττον…μμ

Συμφωνω κι επαυξανω.

Αυτα ειναι για κανα Χρονοπουλο και λοιπους κλασμενους χιπηδες(οπως ελεγε ο ΚρισΠ)που εχουν μεινει στους Zeppelin και Sabbath(των οποιων οι Wolfmother ειναι ενας καδος ανακυκλωσης).

Τεσπα,ειχα μια σκασκιλα.[-X

έλα ελα κακίες, μια χαρα τραγουδάκια έχουν… δεν είναι καμία υπερμπάντα αλλά ακούγονται ευχάριστα.

__Και επιπροσθέτως στο ως άνω post, χωρίς να αναφέρομαι σε κάποιον απ’ τους φίλους που έχουν γράψει κατά των Wolfmother… γιατί έχω την εντύπωση, πως αν ο Patton δεν είχε εκφράσει δημόσια τη γνώμη του (και κατ’ αυτόν τον τρόπο και με όλο το σιριαλάκι που ακολούθησε, και άσχετα με το αν ΄χει δίκαιο /άδικο), ούτε οι μισοί δε θα έβγαιναν να εκφέρουν άποψη και από τους άλλους μισούς, ούτε οι μισοί εκείνων δε θα μιλούσαν τόσο απαξιωτικά…? :-k :wink: 8)

__Δηλαδή οκ, άσχετα αν έχει δίκαιο ή όχι περί αναχρονιστικότητας (και άσχετα με το ότι τα πειραματικά του, δεν είναι κατ’ ανάγκη -ποιοτικά- και καλύτερα από ότι κυκλοφορεί εκεί έξω… άσχετα που ότι έχει κάνει ο Patton είναι σε τρομερό ποσοστό ποιοτικά και ξεφεύγουν, είναι τολμηρά και νεοτεριστικά), ε, μη τρελαθούμε, έχουν υπάρξει πολλά περισσότερα σκουπίδια και μάλιστα με καθόλου αγνές προθέσεις. Δηλαδή, αν κάποιος γουστάρει ένα είδος μουσικής που δεν είναι πλέον στη μόδα ή έστω είναι “παλιό” και “ξεπερασμένο” (?) , δε μπορεί να παίζει ότι γουστάρει ή είναι μαλάκας που το κάνει επειδή το είπε κάποιος (που έχει τραγούδια άναρθρες κραυγές των δύο δευτερολέπτων;!!)… [-X

“DISCLAIMER”: οκ, μιλάμε για τον Patton (101% RESPECT! 8)), και κάνω το “δικηγόρο του διαβόλου” εδώ, αλλά το ότι ούτε το 25% αυτών που κράζουν δε θα το έκαναν (και ούτε τόσο έντονα), το πιστεύω -δυστυχώς- ακράδαντα. :frowning: [-X :?

Προσωπικά μόλις βγήκε το debut το έλιωνα επι ένα χρόνο ασταμάτητα.Θα μου προκαλούσε δέος το να διασκευάζω το Communication Breakdown(άψογα) ενώ με παρακολουθεί ο Page και ο Iommi.Εντάξει γουστάρουμε 70’ίλα ρε παιδί μου αλλα έχουμε μια στοιχειωδη κρίση 8) Η μουσική είναι για να ψυχαγωγήσαι αρχικώς.

P.S Προσωπικά ενστερνίζομαι την άποψη του Rick Rubin πως όλο αυτό το προοδευτικό αναμάσημα θα φέρει το retro στο προσκήνιο…

pay a visit…http://www.youtube.com/watch?v=VYJak-R2iYI

θεος ο παττονας αλλα ειπε μια μεγιστη μαλακια .
λεει και καλα σε πια χρονια ζουν κλπ,ενω ο ιδιος εχει κανει δισκο με διασκευες 50’ς ιταλικων ρομαντζοτραγουδων.ε δηλαδη νταξ.

οι γουλφμαδερ ζουνε?
ελεγα μηπως το εληγαν αφου εφυγαν οι 2 τυπαδες…

Μπαρντόν;

για δίσκο δεν ξέρω (ίσως εννοεί το Lovage) αλλά σίγουρα:

για το mondo cane λεω.

εχω το DVD.(πατονας και μετροπολιτικη ορχρεστρα.)
τωρα θα βγαλουν και δισκο.

το lοvage θαρρω ειναι “original” τα τραγουδια. ή μπα?

Το ?Music To Make Love To Your Old Lady By? (oscar τίτλου) των Lovage, πράγματι, δεν έχει διασκευές (αν εξαιρέσουμε το εξώφυλλο).

Παρότι τον λατρεύω ? όπως ο μέσος άνθρωπος - δεν συμφωνώ με την άποψη του Mike Patton. Η επίθεση του στους Wolfmother έχει το χαβαλέ της αλλά είναι μάλλον άδικη.

Πάντως, και το γεγονός που επικαλείσαι, ότι ο Patton δηλαδή διασκευάζει ιταλικά τραγούδια, δεν είναι αντεπιχείρημα. Έτερον εκάτερον. Ο ίδιος δηλαδή ισχυρίζεται ότι στην πραγματικότητα οι Wolfmother ανήκουν σε άλλη εποχή και σερβίρουν ξαναζεσταμένη μουσική σαν να είναι φρέσκια. Το να διασκευάζει ο Patton ιταλικά δεν έχει καμία σχέση με αυτό.

Εμένα η άποψή μου είναι πως το άλμπουμ είναι πολύ καλό!Εντάξει δεν ανακάλυψαν και τον τροχό αλλά έχουν όμορφα τραγούδια.Αν βέβαια έχουν επιδερμική σχέση με τα 70’s ή αν είναι δημιουργία δισκογραφικής ή δεν ξέρω τι άλλο έχει ακουστεί είναι άλλο θέμα.Αν επικεντρωθείς στο δίσκο και όχι στην φημολογία γύρω από την μπάντα μένεις με ένα καλό hard rock άλμπουμ στα χέρια και αυτό δεν μπορεί να είναι κακό.:wink:

Στους Zeppelin και στους Sabbath δεν “μένεις”, επιστρέφεις. :wink:
Ξανά και ξανά…

On topic:
Kαι εγώ καλό τον βρήκα τον δίσκο, χωρίς να τρελαθώ.
Την ακούω την σεβεντίλα και τις “σωστές” επιρροές και τις εκτιμώ.
Αλλά:
Ωρέ παληκάρια που είναι τα σόλα;
70s χωρίς αυτά δεν γίνεται…[-X

Και οι Wolfmother και οι The Answer ,αναμασουν χωρις να προσφερουν κατι το ιδιαιτερο.Μετριοτατοι.Ας παρουν χαμπαρι μερικες μπαντες οτι τα 70’s περασαν και τοτε μεγαλουργησαν μπαντες με αξια.Αυτοι και οι Answer αν επαιζαν μουσικη τη δεκαετια του 1970 δεν θα τραγουδουσαν ουτε σε κωλομπαρο του Birmingham!Απλα εχουν ακρες στον Τυπο και καλο promotion και για αυτο γινεται ενας ψιλοντορος γυρω απο το ονοματους.Αν ειναι δυνατον support στους AC/DC oι μετριοτατοι The Answer!

Οι The Answer για εμένα είναι μαζί με τους Gentleman’s Pistols ότι καλύτερο έχω ακούσει σε αυτό τον ήχο τα τελευταία χρόνια.Κι εξάλλου τους παραδέχονται τόσοι και τόσοι καλλιτέχνες.Και live είναι το ίδιο καλοί.Εμένα μου κάνουν πάντως.