Wolvserpent - Blood Seed

Το σκοταδι και το κακο επιστρεφουν.

Τους πρωτοτσεκαρα οταν ειδα πως τους εσουραν απο πισω οι Wolves In The Throne Room ως επισημο support act για τη προσφατη Ευρωπαικη τους περιοδεια. Εχει περασει αρκετος καιρος πιστευω για να αναφωνησω οτι προκειται περι δισκαρας.

Δε κανω καμια περιγραφη, ακουτε το δειγμα ή μενετε απραγεις κι αξιοι της μοιρας σας.

“Serpent”.

Hey, γάμησε αυτό ε ! Ακούστε το κι άλλοι !

Από εγκυκλοπαίδεια -->

Formerly known as Pussygutt

Καλύτερα που άλλαξαν όνομα…

Τους είδα πριν δυο εβδομάδες περίπου. Βασικά πράγματα, βαρύς και άρρωστος ήχος, παγωνιά και παγανισμός, όπως ακούγεται στο βίντεο. Το μωρό είναι πολύ μωρό και ο τύπος ντυμένος στην πένα, metal μοντελάκι.
Ε και μετά ανέβηκαν οι άλλοι λύκοι και βγάλαμε μισό μέτρο κυνόδοντες.

οτι ειπαν οι αποπανω! πολυ ωραιο ντροουν αξιζει τα ακουσματα του :slight_smile:

Καλο(γουστο)ι μου ανθρωποι.

Εχουν κι ενα παρακλαδι τους Aelter, αλλα αυτους δεν τους εχω ακουσει πολυ περαν απο τζουρες μεσω youtube. Δεν ειναι τοσο σκοτεινοι, αλλα οσο ακουσα μ αρεσε. Εν καιρω θα προχωρησουμε ομως, προς το παρον ‘‘χωνευω’’ μπολικο νεο υλικο και το θεμα ειναι να μας μενει και τιποτα.

το wolvserpent είναι πολύ καλό.Γενικά άμα ακούω βιολί ρε πούστη μου κάτι παθαίνω…

@Angmar το έχεις πάρει σε σιντί/βινύλιο?Γιατί είδα κάτι μεταφορικά θανάτου…βέβαια το βινύλιο έχει εξαντληθεί.

Ακομα διαθεσιμο ειναι βασικα. Τσεκαρε εδω: http://www.cmdistro.com/Item/Wolvserpent_-Blood_Seed-LP-/36147 …αν και θα σου βγει ακριβο πιστευω.

Δεν το χω παρει ακομα γιατι σκεφτομαι να χτυπησω το διπλο CD που εχει και το Gathering Strengths. Βγαινει ακριβο το βινυλιο γμτ, αν θες να παρεις μονο ενα πραγμα απο Αμερικη. Δεν ξερω κατα ποσο συμφερει.

Ναι τελικά τα μεταφορικά είναι πολλά…θα δούμε.Μήπως κ το φέρει κάποιο εγχώριο ντίστρο,αλλά δεν νομίζω.

@Angmar

εδώ είσαι:
http://www.earache.com/webstore/product_info.php/products_id/2720

εγώ το παρήγγειλα ήδη…

ΟΡΙΑΚΑ μου βγηκε μ αυτα που χα στο paypal. Super. Thanks για την ενημερωση, εχω κολλημα με το εικαστικο κομματι της υποθεσης κι ακομα κι αν παρω το διπλο CD, αυτο το artwork το ηθελα σε βινυλιο.

Γενικα το κοιταγαν μηπως το εκοβαν δευτερη φορα για την Ευρωπη, αλλα απο τη στιγμη που το παρατησαν (λογω budget) δεν το βλεπω να γινεται… κι η 20 Buck Spin δεν συνηθιζει να επανεκδιδει τα βινυλια της οποτε οποιος ενδιαφερεται καλυτερα να κοιταξει το θεμα αμεσα.

bump

Τα απαντα απο Wolvserpent + projects εδω http://wolvserpent.com/downloads/ για τσαμπα κατεβασμα. Εχθες ακουγα αυτο το Mezektet κι ειναι μια ομορφια σκετη.

τρε μπιεν

Ωραίος…

Wolvserpent “Perigaea” Demo 2012 Preview
http://www.cvltnation.com/wolvserpent-perigaea-demo-2012-preview-now-showing/

@Angmar
η Floga Records θα φέρει το Blood Seed LP #-o
Να ελπίζουμε κ σε Aelter?:lol:

Ειχε κοπιες και το distro του Κωστα των Embrace of Thorns (Kill Youself νομιζω λεγεται). Ε ενταξει δε γαμιεται, ειχα κοτσαρει μαζι και ενα CD The Chasm που ειχε σε special offers και ζαχαρωνα τοσο καιρο οποτε μια η αλλη μου πηγε. =p

Ακουστε το Mezektet ε, ειναι φανταστικο. Αυτο κι αν πρεπει να επανεκδοσουν. Για το νεο δισκο δεν ξερω καν αν θελω να ακουσω το trailer, μου αρεσε τοσο πολυ το πρωτο που σκεφτομαι μηπως να περιμενω μεχρι να βγει ο δισκος για να τ’ ακουσω ολο μονομιας. Κρατιεμαι με νυχια και δοντια (προς το παρον).

Το σκοταδι και το κακο επιστρεφουν.

Επανεκδοση του Mezektet στα 100 κομματια (το χω παρει εδω και μηνες, ξαφνιαζομαι που ειναι ακομα διαθεσιμο) [U]εδω[/U] και το demo του νεου δισκου για τσαμπα κατεβασμα [U]εδω[/U] ο οποιος αναμενεται να κυκλοφορησει απο τη Relapse (κουλο, αναπαντεχο, μπραβο στα παιδια, κλπ). Δεν το εχω ακουσει καν, το ξεχασα τελειως :oops: αλλα εχω τυφλη εμπιστοσυνη στον Blake Green, ο,τι εχει αναλαβει τον τελευταιο καιρο δεν ειναι απλα απο ενα επιπεδο και πανω, παρα μονο η αφροκρεμα. Αντε να δουμε τι θα λεει και το δευτερο, προσωπικα δεν περιμενω κατι λιγοτερο απο επος.