Μιας και όπως γράφω σε άλλο τόπικ, δεν μπορώ να διαβάσω με τίποτα, είπα να κάνω κι εγώ ένα ψιλοκαμμένο δημοψήφισμα: Ποιο τραγούδι με καμπάνες είναι το καλύτερο; Η αν προτιμάτε, σε ποιο κομμάτι οι καμπάνες ακούγονται καλύτερα; (8O)
Έβαλα στις επιλογές τα τέσσερα κομμάτια που μου ήρθαν με τη μία.
Kαι γω καμμενος ειμαι
ACDC!!
βεβαια παραλείφθηκε αλλη κομματαρα
Δίλημμα… High Hopes ή Hells Bells? Μιας και το θέμα μας δεν είναι αγαπημένο κομμάτι, αλλά καμπάνες, τότε ψηφίζω Hells Bells. Oι καμπάνες ακούγονται πολύ καλύτερα. Βαριές, ατμοσφαιρικές, τεράστιες, ζεστές!
Ε ναι, γιατί αλλό πράγμα οι καμπάνες της κολάσεως και άλλο πράγμα το division bell.
Εγώ εννοείται ότι γουστάρω όλα τα κομμάτια αλλά ψηφίζω For Whom The Bell Tolls.
:lol::lol::lol:
με αυτο εχει κολησει ενας γνωστος μου
Με βαρια καρδια division bell…
Sabbath για να τους κάνω σεφτέ!!
Mόλις ακουστεί η καμπάνα στο Hells Bells στην περιοδεία των AC/DC μπορεί και να σβήσω εκεί…
Υ.Γ Και ενα των Cathedral εχει καμπάνα,απο το carnival bizzare (album)…Δεν θυμάμαι ποιο…
Εdit:To night of the seagulls
μόνο εγώ έχω review της καμπάνας!!!
Κοζυ ξέχασες το Hallowed Be Thy Name! Αντε να διαβάεις καλύτερα:p
Γιατί πάντα αυτό το παιδί με προλαβένει???
Ωπ! Σωστά!
Αλλά και πάλι… σε ένα live ανατρίχιασα κυριολεκτικά ακούγοντας τις συγκεκριμένες καμπάνες… επομένως ψηφίζω αυτό! 8)
What is this, that stands befoooooore meeeeeee…
Επισης και τo Disarm απο Smashing Pumpkins αλλα και το Viva La Vida απο Coldplay εχουν καμπανες
Αλλα απο αυτα της λιστα ψηφιζω High Hopes
Πωωω, κομματάρα το Disarm!
Rotting misery!
Χαχαχααα, τι άλλο θα λεγε ο απο πάνω κάφρος?
εντιτ: ρε, όταν είδα τον τίτλο του θέματος σκέφτηκα “τι δουλειά έχει ένα θρεντ για τον στρατό στη μουσική?” :-s
Απο το πολλ ψηφισα μεταλλικατς, αλλα δε μπορουσα να κρατηθω και να μην αναφερω το κομματακι απο τους αγαπητους:D
Alexia - I kampanes htipoun (Last Christmas)
Α! High Hopes κλασσικα…
Christmas Eve (Sarajevo 12/24) - Savatage
Οι πιο γλυκές αλλά πικρές καμπάνες…