Οποτε το ακουω παντα το κανω εικονα… ειμαι ο μονος?
Road to the final Μέσσι στο επόμενο Μουντιάλ: Λιχτενστάιν, Σαν Μαρίνο, Μακάο, Νήσοι Κουκ…
Τώρα που έγινε η “καλή” κι αποκλείστηκε το Ιράν από τη συνέχεια, ας πούμε πόσο ελεεινά τρισάθλιο είναι να έχεις αναλάβει ένα παγκόσμιο αθλητικό γεγονός και να απαγορεύεις την παραμονή στη χώρα σου για όσο διαρκεί το τουρνουά, σε ομάδα που έχει προκριθεί στη διοργάνωση!
Την επόμενη φορά προτείνω οι Αμερικάνοι να απαγορεύσουν και σε άλλους να συμμετέχουν με διάφορα προσχήματα: στους Βραζιλιάνους επειδή προσβάλλουν τα χρηστά ήθη με τις ημίγυμνες παρουσίες στις κερκίδες, στους Άγγλους επειδή είναι πρώην αποικιοκράτες και ξυπνούν δυσάρεστες μνήμες, στους Ισπανούς επειδή είναι πολύ θορυβώδεις, στους Γάλλους επειδή είναι πολύ βρωμύλοι (είναι!), στους Αργεντίνους γιατί δεν υπακούν στους κανόνες της συμπερίληψης και δεν έχουν μαύρους στην ομάδα, στους Μεξικάνους επειδή θα φοβούνται μήπως τους μείνουν μόνιμα στη χώρα, στους Γερμανούς επειδή είναι πολύ… Γερμανοί κλπ, αφορμές βρίσκονται, διάθεση να υπάρχει!
Κάπως έτσι θα βρεθούν να παίζουν λίγο πολύ μόνοι τους και θα το κατακτήσουν το τρόπαιο - βέβαια θα είναι κάτι σαν το Βραβείο Ειρήνης της ΦΙΦΑ που απένειμε ο Ινφαντίνο στον Τραμπ, αλλά ποιος νοιάζεται;
Η ευθύνη για όλα αυτά ανήκει στη FIFA, αλλά… money talking!
Θα μπορουσε να ναι Ουρουγουάη, Τουρκία, Πορτογαλια αλλα ποιος τους φταει ολους αυτούς;;;
Πολυ ωραιους παιχτες η Αλγερια. Το τριτο τους γκολ ωδη στο κοιμιζω τον αμτιπαλο κ χτυπαω σαν κομπρα.
Ωραιο παιχνιδι γενικα το Αλγερια Αυστρια.
Μεγαθήρια!!
Τυχαίο θα είναι μάλλον που όταν ήταν υπάλληλος του Κατάρ τον σπρώξανε όσο δεν πάει για να πάρει το Μουντιάλ που διεξήχθη από τον εργοδότη του. Τους αποζημίωσε στο τέλος φορώντας τη διχτυωτή κελεμπία.
Φέτος ,που πάλι σε Μουντιάλ εργοδότη του παίζει, του έχουν στρώσει το δρόμο να πάει αέρα μέχρι τα ημιτελικά και που ξέρεις… Άμα το ξαναπάρει μπορεί να φορέσει κάνα καπελάκι MAGA…
Φάνηκε ότι δεν το αγγίζει κανείς από τη σκαριά που έριξε από πίσω στον πρώτο αγώνα, ούτε βάρ ούτε τίποτα…
Έτσι λοιπόν έχουν τα πράγματα για τον χαϊδεμένο της ΦΙΦΑ, που σταμάτησε δύο φορές από την εθνική όταν τον γλεντούσαν οι χιλιάνοι όπου τον έβρισκαν .
Και για να γυρίσει, και να συνεχίσει να κονομαει η ΦΙΦΑ από δαύτον, είπαν να κάνουν κοπαμέρικα κάθε χρόνο με κάθε απίθανη δικαιολογία και να πάρει και Μουντιάλ με το ζόρι
Και κάτι επιπλέον. Νομίζω, ότι μπροστά σε αυτό που συμβαίνει αυτή τη στιγμή στη Βενεζουέλα, το τουρνουά -αυτό το μικρό και τιποτένιο μπροστά στο γεγονός της ύπαρξης- θα έπρεπε να σταματήσει. Να δοθεί ένα στήριγμα πολύ μεγαλύτερο από αυτό που γίνεται τώρα.
Τι γκολάρα έβαλε η Παραγουάη
Σανέ στο prime του<<<<<Εγώ σαν εξτρέμ αγύμναστος και μετά από τσίπουρα. Από τα μεγαλύτερα ανέκδοτα που έχω δει στο ποδόσφαιρο, παίκτης που δεν θα ήθελα ούτε στην ΑΕΚ.
Το ματς κατά τ’άλλα μεγάλη σούπα, αλλά στηρίζουμε πάντα το outsider (που έβαλε και ωραίο γκολάκι). Επίσης οι Γερμανοί είναι κάκιστοι, δεν αξίζουν τίποτα ως τώρα.
Μου βγαλες το φρέντο από τη μύτη μωρέ ![]()
Αυτή η Γερμανία θέλει να πάρει και Μουντιάλ ας πούμε;
Δεν την πάω την Γερμανία αλλά η απόφαση να ακυρωθεί το γκολ ήταν γελοία.
Όχι ρε ήταν φάουλ, σωστά ακυρώθηκε.
Στο καλό και να μας γράφουν οι Γερμανοί. Κρίμα να είχανε κάνει και μια κηδεία στο τσίρκο οι Ιάπωνες.
Πολύ σοφτ επαφή, η οποία οριακά δεν επηρέασε και το γκολ. Έτσι το είδα εγώ τουλάχιστον.
Άξια η κηδεία πάντως, παλικάρια οι Παραγουανοι.
Θέλω πάρα πολύ να δω Ολλανδία - Μαρόκο, αλλά είμαι κομμάτια και, το βασικότερο, θα είμαι ακόμα πιο κομμάτια αύριο αν το ξενυχτήσω.
Ζήσαμε να το δούμε κι αυτό
Η μόνη άλλη φορά λέει ήταν στον τελικό του Euro '76
ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΝΕΝΚΑ
Λογικά και ο Χιλ θα μείνει στην Ιστορία τώρα
Συγκλονιστική η Ολλανδία.
Λίγο περισσότερο από την Γερμανία.
Τα κατάφεραν…
Όλα στημένα για να πάει περίπατο η χαιδεμένη γαλλία.