It’s coming home, φαντάζομαι χαρά στο νησί τώρα.
Δεν ξέρω πόσα χρόνια ειχανε να πάνε στους 8.
απολαυστικό ματς
δύσκολη πρόκριση μέσα στην έδρα του πολύ τίμιου Μεξικού με 10 παίκτες, έδειξαν πάθος. Δεν είναι καθόλου κακή φουρνιά, μπορεί να τους δώσει ψυχολογικό μπουστ
Ελπίζω να είναι το τελευταίο ματς πάντως που καταφέρνουν οι Νορβηγοί γιατί θα μας ζαλίσουν τις μπάλες, η αλαζονεία τους είναι σε δυσθεώρητα επίπεδα… .
Εκτιμώ ότι και το arrogance των εγγλέζων θα βρίσκεται σε ανάλογα επίπεδα χαχα
they’re only gonna die from their own arrogance
Οταν ζουσα Αγγλια, με ειχαν φάει για την Ελλαδα το 2004, το κακο ποδοσφαιρο, το ταμπουρι κτλ και κλαιγανε που οι λαμπαρδοτζέραρδ δεν πηραν ποτέ, τίποτα.
Χθες περασανε με 33% κατοχή - τιμή και δόξα στον Αγγλο Παύλο Γερουλάνο (ατάκα Τσοβέλα - ακουστε τους να μιλανε και οι δυο) - αλλα κατά τα άλλα, πάτε σπίτια σας παιδάκια, να το πάρει ο Βικινγκ που ρίχνει κανονιά εν στάση, και μετά έχει ύφος “αλλη μια μερα στη δουλειά”.
Τρέμουν οι Βέλγοι τον Μπάλογκαν και θέλουν τους Αμερικανούς με λειψή ομάδα μπας και καταφέρουν να περάσουν;
Στην περίπτωση του Κριστιάνο Ρονάλντο, που πήρε άδεια να αγωνιστεί παρά το ότι θα έπρεπε να είχε χάσει τα δύο πρώτα παιχνίδια του Μουντιάλ λόγω κόκκινης κάρτας που είχε δεχτεί πριν από την έναρξη του τουρνουά, δεν είδα κανένα μένος από αυτούς που τώρα σκούζουν.
Σκληρό το μαρκάρισμα αλλά φαίνεται ακούσιο. Στην τελική διαβάζω ότι οι Βέλγοι θα ασκήσουν έφεση κατά της απόφασης. Ας αποφασίσουν τα δικαστήρια λοιπόν που είναι αρμόδια για να μην λέμε ο καθένας το δικό του. Θα πήγαιναν και οι Αμερικανοί δικαστικά αν ο Μπάλογκαν δεν ήταν διαθέσιμος για το αυριανό ματς.
Χαρακτηρα εδειξαν, θα ελεγα. Επαιζαν ουσιαστικα εκτος εδρας, με 100 χιλιαδες αντιπαλους οπαδους η’ οσο χωραει τελος παντων πλεον αυτο το γηπεδο. Ναι, ειναι καλη φουρνια, αλλα παιχτες παντα ειχαν οι Αγγλοι τις τελευταιες δεκαετιες, ομαδα δεν ειχαν.
Πάντα ήμουν Αγγλια σε αυτά τα τουρνουά αλλά αυτοί οι Νορβηγοί φέτος με φέρνουν σε δύσκολη θέση μιας και τους έχω συμπαθήσει πάρα πολύ από την αρχή. Όχι τίποτα άλλο αλλά αυτή η Αγγλία φαίνεται πιο πειστική από ποτέ.
Εεεε 4
Και πριν από 8 είχαν πάει και ημιτελικά
Ναι αλλά δεν τους τρώω στην μάπα κάθε μέρα.
Γέρασα φίλε μου. Δεν μου είχε μείνει κανένα στη μνήμη, ακόμα το 90 θυμάμαι που πήγανε στους 4 σαν μεγάλη επιτυχία
Στην ηλικία μας Σταματάρα (αρχίζουν να) συμβαίνουν αυτά ![]()
E OXI KAI ΣΥΝΟΜΗΛΙΚΟΙ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΟΝ SAMI
![]()
Έλα μωρέ τώρα, λίγα πάνω λίγα κάτω σιγά τη διαφορά…
You know nothing, Jon Snow.
Αγγλία εντελώς τρύπια άμυνα. Πολύ τυχερή που πέρασε χθες, χρειάστηκε και άπειρη βοήθεια από τον προπονητή του Μεξικό.
Εύχομαι (αν και δεν το βλέπω) να φάνε 4 από τους Βίκινγκς, για να σταματήσουν να μας πρήζουν (και) σε αυτήν την διοργάνωση με την διαχρονικά πιο αντιπαθή ομάδα κάθε διοργάνωσης.
Αν οι Βικινγκς ριξουν 4 στους Αγγλους, ξερεις με ποιους παιζουν μετα, ετσι δεν ειναι;
Φυσικά και ξέρω.
Στηρίζουμε Νορβηγία να ΠΆΡΕΙ το Μουντιάλ. Αν όμως είναι να αποκλείσει τον κατσίκα και μετά να πάει να φάει 4 από καμία Γαλλία, ε αυτό το σενάριο δεν το θέλουμε.
Ναι ρε Ισπανία. Άντε σπιτάκι σου τώρα και μην σε ξαναδούμε το 2030 στα 45 σου.