Το Μαρόκο - Ισπανία είναι ίσως από τα πιο πονηρά ματς εώς τώρα στη διοργάνωση. Εγώ δεν είμαι και πολύ σίγουρος για τους Ισπανούς. Ίσως απόψε να έχουμε τη δεύτερη κηδεία στο Μουντιάλ (η πρώτη ήταν της Γερμανίας).
Το λες και το ελληνικό The Office
επιτελους πεναλτάκια
Βάλτε και ένα ρε…
Μπράβο στο Μαρόκο!
Ο ήρωας της διαδικασίας των πέναλτι !! Ναι ρε Μαρόκο!
Ομάδα με άπειρο ταλέντο αλλά 0 προσωπικότητα η Ισπανία.
Μπράβο στο Μαρόκο πολύ καλή ομάδα
Χακιμι παιχτουρα, πιο κρύο αίμα δεν πάει.
Πολύ τους πάω τους Μαροκινους, έχουν πολύ δεμένο σύνολο αλλά και μερικές εξαιρετικές μονάδες.
Κι εγω, αλλα σημερα ηταν εμετος το στησιμο τους. Πιο κατενατσιο κι απο μετρια ομαδα της Πρεμιερ Λιγκ. Χαλια, ισως ο χειροτερος αγωνας του Μουντιαλ και με διαφορα, χωρις να τους εχω παρακολουθησει ολους βεβαια. Με κανουν να θελω να στηριξω Πορτογαλια απεναντι στο Μαροκο (αν τελικα περασει η Πορτογαλια βεβαια, μια χαρα ομαδα ειναι η Ελβετια).
Εχουν φανταστικο συνολο, αλλα οχι φανταστικες μοναδες. Απλα καλους παικτες. Δεν εχουν τον τεραστιο παικτη που με 4-5 καλες ενεργειες θα παρει το ματς πανω του. Και δεν ειναι η ομαδαα που θα σπασει με πολιορκια μια καλοστημενη αμυνα ευκολα οπως φανηκε.
Καλυτερα για το Μουντιαλ που περασε το Μαροκο, να δουμε και μια εκπληξη επιτελους στα νοκ αουτ. Οι εκπληξεις στον πρωτο γυρο εχουν μηδαμινη βαρυτητα.
Δεν έχουν εμπειρία βασικά. Πέδρι και Γκάβι είναι απ τα μεγαλύτερα ταλέντα και στο μέλλον μπορεί να γίνουν φαινομενικοί παίχτες αλλα σήμερα ή με την Γερμανία πχ ήταν τέρμα άγευστοι. Για να μην αναφέρω ότι στο πρόσφατο Ελ κλάσικο Μόντριτς, Κρος και Βαλδέρβε ήταν λες και είχαν αντιπάλους παιδάκια
Ο Δον Φερνάντο τάϊσε πάγκο τον αγαπημένο σου, υποστηρίζεις ελεύθερα
Παιδάκια είχαν, η μπογιά του τεράστιου Λούκα περνάει ακόμα μια χαρά και ο Κρόος παραμένει μια χαρά παίχτης, διαχρονική η μαλακία της Μπάγερν που τον έδιωξε επειδή δεν ήθελε να τον πληρώσει. Τον χάρισε στη Ρεάλ.
Ισχυει, μολις ερχομουν να βαλω την φωτογραφια αποπανω, απλα κλαιω
Η φετινη Πορτογαλια ειναι συμπαθης, εχει ταλεντο. Του 2016 ηταν εμετος.
Η Ελβετια μου ειναι πιο αντιπαθης λογω εθνικισμου.
Καλα τωρα, απο ενα ματς… οκ. Ποια ομαδα ειναι πρωτη στην La Liga?
Βαλβερδε ισως ο πιο υπερεκτιμημενος παικτης της Ρεαλ.
το βλέπω για ελβετία απόψε παίδες…σε καμια παράταση…
Τυχαίο παράδειγμα, είναι απολύτως λογικό παίχτες όπως ο Μόντριτς να τους φάνε λάχανο αλλά το μέλλον δικό τους είναι
Ωραίος παίχτης ο Βαλβέρδε αλλά οκ ούτε εγώ τον έχω ψηλά
Εγώ πραγματικά δεν βλέπω πως μπορεί να μείνει η Πορτογαλία έξω. Θα δείξει
Ελβετικής προέλευσης ;
Είτε είναι συμπαθής η Πορτογαλία είτε όχι (που φέτος είναι), ο Σάντος εμένα μου είναι πάρα πολύ συμπαθής. Τι μαλάκες είμαστε που τον διώξαμε από την Εθνική. Ευτυχώς, του ίδιου του βγήκε σε καλό, πήγε προπονητής στην πατρίδα του και έφερε και διεθνή τίτλο.
Ετερον εκατερον. Τον Σαντος τον συμπαθω, ειδικα μιας και αφησε στον παγκο το κακομαθημενο, αλλα η Πορτογαλια του 2016 βιασε το ποδοσφαιρο.
Ισχυει, μας πηγε στους 16 του Μουντιαλ για πρωτη φορα στην ιστορια της χωρας. Και μοναδικη.
Ο Ελβετός αμυντικός μόνο που δεν του είπε βάλτο αγόρι μου, ελεύθερα…
Καλα μιλαμε για ενα απο τα καλυτερα γκολ του Μουντιαλ, ας δωσουμε λιγη αξια στον επιθετικο που εβαλε αυτην την γκολαρα ε?
Απ την τρύπα της βελόνας την πέρασε.
Κλαιω, ο παικτης που πηρε την θεση του Κριστιανο ως βασικος εχει 2 γκολ ως τωρα.
Πω πω αλοε βερα που θα χρειαστει να παραγγειλει η Πορτογαλια στο ξενοδοχειο…
Όλο το κοινό όμως φωνάζει Ρονάλντο…
Η Πορτογαλία ζωγραφίζει, 5-1 και αυτοί ζητούν την πριμαντόνα.
Ελα ρε Μαρόκο κάνε αυτό που πρέπει και στείλε τους σπίτια τους.