Το δευτερο γκολ της αργεντινης ειναι σαν αυτα που εβαζε ο γιαννης ο χοντρος οταν παιζαμε στην γειτονια - που πηγαινε μονο ευθεια, κερδιζε ολες τις κοντρες με τον ογκο του και εμπαινε με την μπαλα στο τερμα ισοπεδώνοντας τον τερματοφυλακα που συνηθως ηταν ο κωστακης ο κοντος.
Τι κάνει ρε ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΟΛΩΝ
Ζωγραφίζει, αυτό κάνει.
Πάλι κέρασε γκολ ο κοντός!
Vamos Argentina. Τεράστιος Μέσι!
Απλα εκλαψα, ποσο αληθεια…
Μεσσι παλι κουβαλησε σημερα. Και ενταξει, δεν εντυπωσιαζομαι απο σκοραρισμα με πεναλτι, κι ας θελει τρομερη ψυχολογικη δυναμη και ας το εκανε απιαστο, αλλα η ενεργεια του στο 3-0 ειναι μυθικη.
Τον χορεψε τον 20χρονο Κροατη… Μπορουσε να εχει κι ενα γκολ στο σχεδον εξ επαφης σουτ.
35 χρονων και τον γλεντησε τον 20χρονο.
Ετσι κ περασει η Γαλλια αυριο το ημιχρονο στον τελικο θα ειναι 3-0 υπερ των Ευρωπαίων.
Δίκιο έχει, αλλά ήταν το χέρι, προχωράμε.
Η μπαλα ειναι ακομα διεκδικησιμη μετα την προσπαθεια του Αλβαρεζ, και ο τερματοφυλακας της Κροατιας τον γκρεμιζει κανοντας μαλιστα κινηση προς τον παικτη, οχι κλεινοντας απλα χωρο μπροστα του. Ορισμος του πεναλτι ομως ετσι?
Ειπαμε. Ολα πεναλτυ πια.
Μονο αυτα που ειναι.
Δεν μπήκε χθες poll, πάμε δυνατά σήμερα
- Γαλλία
- Μαρόκο
0 voters
Το 2019 είναι μόνο 3 χρόνια πίσω
Μακάρι Μαρόκο, αλλά δύσκολα απέναντι σε Γαλλία.
O τερματοφύλακας της Κροατίας βασικά ήταν τυχερός που δεν σακατεύτηκε σε αυτή την φάση. Εγώ όποτε έβλεπα το ριπλέι πονούσα επίσης. Aλλά κι εγώ πέναλτι θα το έδινα που υποστήριζα Κροατία χθες.
Συμπαθέστατο το Μαρόκο για απόψε, αλλά η Γαλλία πρέπει να πάει ξεκούραστη στον τελικό, οπότε δε θέλω δύσκολη πρόκριση για τη Γαλλία. Να είναι τελικός με Άραβες ή με ξεκούραστη Γαλλία.
Την ξαναείδα τη φάση, γιατί εκείνη την ώρα έβλεπα κυρίως ευρωλίγκα και είχα τον ημιτελικό σε λάπτοπ στο mute οπότε έκρινα, λανθασμένα, από τα slow motion replays. Σε κανονική ροή μια χαρά πέναλτι είναι.
Οχι και “μονο”, ειναι λιγο εντυπωσιακο να κρατανε τοσο πολυ τα δακρυα.
Τουλάχιστον είμαστε consistent, όχι το 19 παίρνουμε τα πέναλτι όπως μας τα δώσουν και το 22 γκρινιάζουμε ότι όλα είναι πέναλτι πια