Παίχτε από τώρα γκολ Varane στον τελικό. Εναλλακτικά Griezman με πέναλτι.
Τι κανει ο εμπαπε ρε γαμωτο; να μην ηταν λιγο μαλακουλης μονο. Κατα τ αλλα οτι καλυτερο αυτη την στιγμη.
Μεσι με Πεναλτι που ειναι και πιο σιγουρο;
Πληρωμενο
Οι κοντρες τις Γαλλίας ειναι ατροσιους οι κόντρες της Αργεντινής δειγμα τεραστιου παιχτη.
Ποιες κόντρες της Γαλλίας, μία έκανε σε όλο το 2ο ημίχρονο και σκόραρε.
Για πες, ποτε εχω εκθειασει κοντρα που πηρε ο Μεσσι καταλαθος?
Μαλλον προεκυψε ο πιο “σωστος” τελικος παντως, αν και σημερα το Μαροκο με εντυπωσιασε. Εδειξε οτι οι νικες/προκρισεις του με λιγοτερο καλες ομαδες (οπως Ισπανια και Πορτογαλια) μονο τυχαιες δεν ηταν, κι οτι θα μπορουσε και να εχει παει τελικο αν ηταν λιγο πιο ψυχραιμοι οι παικτες του σημερα. Πραγματικα πολυ ωραια ομαδα να την βλεπεις.
Η Γαλλία δεν είναι άτρωτη όπως φάνηκε και σήμερα αλλά και στον προηγούμενο αγώνα με Αγγλία. Επίσης ο Εμπαπέ παιχταράς φοβερός αλλά ο Γουόκερ τον εξαφάνισε στο προηγούμενο ματς (να τα λέμε όλα). Όπως και νά 'χει αρχιδάτη νίκη της Γαλλίας και πανάξια χωρίς σκιές.
Ελπίζω σε έναν τελικό με δίκαιη διαιτησία 50-50 χωρίς άλλα αμφισβητούμενα πέναλτι υπέρ της Αργεντινής.
Ελπίζω σε τριάρα αμπισελέστε με δυο πέναλτι εκτός περιοχής και ένα γκολ οφσάηντ.
Χαχαχχα η μονη απαντηση που ταιριαζει οταν βλεπω οτι τα πεναλτι της Αργεντινης ηταν “αμφισβητουμενα” επειδη το ειπε ο πληγωμενος Μοντριτς ξερω γω
Ποιος Μόντριτς, εδώ έχει μιλήσει ολόκληρος ΠΕΠΕ
Πολυ καλος ημιτελικος μας κράτησε σε ενταση. Φανερα ατυχο το Μαρόκο αλλα η γαλλια εχει ταλέντο που ξεχειλιζει. Δικαια στον τελικο.
Στα του τελικου παμε να γουστάρουμε ωραιο ματσακι. Ελπιζω να μην δουλευω κ να μπορεσω να το δω γαμω τις Κυριακές των Χριστουγέννων.
Με τα χιλια βέβαια είμαστε Γαλλία κ δινω πρόγνωση νικη της με 3-1.
Τελικός Κυριακή στις 5. Πένθος σε ψησταριές και πιτσαρίες…
Ηταν, ναι. Εφαγε γκολ στην αρχη και εχασε πολυ καλες ευκαιριες να ξαναμπει στο παιχνιδι - ομως φανηκε κιολας στις περισσοτερες απο αυτες οτι δεν ειχε killer instinct. Επισης, ατυχο μεν με τους δυο τραυματισμους, αλλα η Γαλλια εχει καπου μιση ντουζινα αποντες.
Ο πιο δικαιος τελικος.
Δεν μπήκε poll σήμερα
Εγώ θα πω Μαρόκο.
Υ.γ: 1-1 ήδη.
Μεγάλος τελικός σήμερα, για πάμε
- Μέσι
- Αργεντινή
- Γαλλία
0 voters
Για το καλο του ποδοσφαιρου, να το παρει ο Μεσι. Ο κορυφαιος παιχτης ολων των εποχων , ανεξαρτητως της εκβασης του σημερινου τελικου
Πείστηκες όταν τον είδες να περνάει πάσα μέσα από 10 πόδια Ολλανδών ή όταν έκανε τον Κροάτη 20χρονο να μην θέλει να βγάλει την μάσκα του για να μην τον αναγνωρίζουν?
Εχω πειστει εδω και χρονια, απλως δεν ειμαι γραφικος