Wotan live in athens-22 ιανουαρίου 2011

WOTAN LIVE IN ATHENS-22 Ιανουαρίου 2011

Σάββατο, 22 Ιανουαρίου 2011
RODEO CLUB

10 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΚΑΙ ΧΙΟΝΙΣΜΕΝΟ LIVE, OI ΘΕΟΙ ΤΟΥ EPIC METAL ΞΑΝΑ ΣΤΗ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ…

ΤΙΜΗ ΕΙΣΗΤΗΡΙΟΥ 15 ΕΥΡΩ

SUPPORT BANDS TO BE ANNOUNCED!

Βολτες στην Ελλαδα καθε 2 μηνες τους φερνουνε τους Wotan?

Ωραιο username btw. :stuck_out_tongue:

μαγκες ημουν παρων σε κεινο το πρωτο μυθικο λαιβ.ποσοι ημασταν,καμια 40αρια ατομα.επος.μετα λιγο το χεσαν και στα μπολικα λαιβ στην ελλαδα και σε κακο-κακιστο δευτερο δισκο.(γνωμη μου)παντως εκεινο το πρωτο λαιβ ηταν αξεχαστο.οι clairvoyant δεν καταφεραν ποτε να φτασουν αθηνα.

ποιος το διοργανωνει??

47 eishthria eixe…
oxi kai kakisto to deftero,
tha elega apla kalo, me 2-3 vareta komatia.
sigoura oxi carmina pantos (megisth diskara),
kai ontos ta live pou exoune kanei athina htane metria…
tora teleftea einai poli kalitera pantos.

to live to kanei h eat metal…diladh…ego!xaxa

Βόταν. Χμμμ. Τώρα σ’ αυτό να έρθω ή να μην έρθω. Τους συγκεκριμένους για κάποιο λόγο πάντα τους αντιμετώπιζα με μια ορισμένη καχυποψία, ότι ρε παιδί μου χωρίς να είναι άσχημοι, ούτε καν μέτριοι ή αδιάφοροι (ίσα ίσα), ίσως δεν είναι πια και οι θεοί του έπικ μέταλ που λέει ο Γρηγόρης ή δεν ξέρω τί. Ή ίσως κάτι καμιά φορά με χαλάει στη μουσική τους, χωρίς να μπορώ να προσδιορίσω επακριβώς τί. Δεν ξέρω. Ας με πείσει κάποιος, γιατί αν δίνουν επικά λάιβ ψήνομαι. Αλλά θέλω αυτή την ώθηση ρε παιδί μου, μη με παρεξηγήσετε. =Ρ

Α και να πω ότι στο δεύτερό τους, πέρα απ’ το ότι έπεσαν συνθετικά σε σχέση με τα Κάρμινα, διέπραξαν και το ανοσιούργημα να διασκευάσουν (βλέπε: να κατακρεουργήσουν) το αριστουργηματικό ιρλανδικό παραδοσιακό κομμάτι The Foggy Dew. Ειλικρινά όταν τ’ άκουσα απ’ αυτούς ήθελα να κόψω τ’ αυτιά μου και να τα δώσω τροφή για τα σκυλιά (Homer mode off).

οταν βγαινει σπαθι σε συναυλια,ειμαστε ολοι παροντες.παντως τοτε ηταν απανωτα εγκεφαλικα σε διαστημα 1,5 μηνα.brocas helm ,wotan.και το κουφο ειναι οτι το εισητηριο τοτε εκανε 5000,πιο ακριβο απο σημερα πλεον.αναμενουμε και agent steel απο eatmetalrecords η απο οποιον αλλο μπορει!cyriis!

γράκχο είχα κατέβει με μια παρέα αθήνα για να τους δω (στο texas το '07 αν θυμάμαι καλά) . αυτά π πληρώσαμε στις μεταφορές ήταν υπερδιπλάσια από το εισητήριο , να μη μιλήσω για την ταλαιπωρία του να μένεις ξύπνιος όλο το βράδυ στον ΟΣΕ κ βολεύεσαι όπως όπως το πρωι στις θέσεις του τρένου . θα μ πεις γτ στα λέω αυτά ? γτ πραγματικά αν ξαναέρχονταν μια βδομάδα αργότερα θα πηγαίναμε . το λάηβ ήταν απλά απίστευτο ! ΕΠΙΚΟΥΡΑ ! ΜΟΝΟ !

εξάλλου αθήνα μένεις , 15 έχει το εισητήριο … δν θα το συζητούσα καν …

ωραιος μαν!!!:!:

Αρχηγε σε περιπτωση που εχεις χασει το χαρτη της Ελλαδας να σου υπενθυμγσω οτι υπαρχει στην Ελλαδα κι ο Βολος κι η Λαρισα.Αντε τον Βολο πες δεν τον εχουμε πολυδοκιμασει,αλλα σου το λεω φιλικα οτι στη Λαρισα να επενδυεις κ να βασιζεσαι αφοβα.Εμεις εδω ειμαστε.
Δεν το λεω για Wotan μονο,που προσωπικα δεν μου αρεσουν,αλλα το λεω γενικοτερα κ για αλλα ονοματα που ενδεχομενως θα φερεις μελλοντικα.
Κοιτα να δεις τι θα γινει στη Λαρισα με Lizzy Borden αν τελικα ερθουν γιατι δεν βλεπω δελτιο τυπου ακομα κι ανησυχω.

Κι εγώ που τους είδα Αθήνα πριν 2-3 χρόνια πέρασα πάρα πολύ καλά. Έλα άφοβα.

Αυτή τη φορά δεν το χάνω… και ο δεύτερος δίσκος ήταν πολύ καλός, γιατί δεν άρεσε σε κάποιους?

Ε ναι, αυτη τη φορα Αθηνα, οποτε πιθανοτατα θα στηριξουμε.

Εμενα μ’αρεσε.:-s

Βασικα ψιλοδιαφωνω αν δεν εχεις αντιρρηση φιλτατε Κελτη!:stuck_out_tongue: ΟΚ, συμφωνοι, καμια σχεση με την ερμηνεια της Sinead O’Connor ξερω γω αλλα δεν με χαλασε κι’ολας. Ειναι ενα απο τα κομματια που θελω να τους ακουσω να παιζουν live τον Ιανουαριο!

Δεν ισχύει τελικά αυτό το λάιβ; Δεν υπάρχει σε κανένα σάιτ, ούτε στην μπάντα, ούτε στο διοργανωτή ούτε πουθενά… :frowning:

φυσικά και ισχύει. όλα όπως τα ξέρεις. άρχισε να ακονίζεις το σπαθί σου

FISIKA KAI ISXUEI TO LIVE:

WOTAN LIVE IN ATHENS-22 Ιανουαρίου 2011

RODEO CLUB

SUPPORT BANDS:

WOLFCRY
NO FLAME CANDLE

DOORS OPEN: 20:00
FIRST BAND ON STAGE : 20:20
SHOW FINISH: 23:30

AFTERSHOW PARTY : DR. FEELGOOD BAR

15 EURO TICKET

TICKETS AVAILABLE FROM 20/1/2011: NO REMORSE, SIRENS, METAL ERA, NUCLEAR BLAST, MONSTERVILLE

MANY CHEAP CD’S/LP/SHIRTS AVAILABLE AT THE SHOW!!!

TICKETS FOR BROCAS HELM SHOW ON 3/2 ALSO AVAILABLE THERE!!!

Πολυ καλοι οι Manowar αποψε, δυνατο 2ωρο setlist που περιελαμβανε ακομα και διασκευες σε WOTAN!!! :p:metal::metal::metal:

Και οι προηγουμενες μπαντες γαμησαν και ηχος πολυ καλυτερος απ’οτι περιμενα εκει κατω.:thumbup:

Οσοι στεκονταν πισω δεν ξερω μοναχα αν μπορεσαν να δουν τιποτα. Εγω 2-3 σειρα δεν ειχα ιδιαιτερο προβλημα.

Hail!

Edit: Πολλα RESPECT στο παλικαρι για την απαγγελια των στιχων του Ηροδοτου στο “Θερμοπυλες”.

μπορει τη παρασκευη να μην ειδα τους Helloween αλλα το σαββατο ειδα τους Wotan και μπορω να πω οτι με καλυψαν πληρως…
τα παληκαρια γαμησαν… επαιξαν 2 ωρες (μπορει και παραπανω) στα μεσα περιπου παιξανε 4 συνεχομενες διασκευες Manowar (Army of the immortals, Thor, Blood of my enemies, Battle Hymn) και εγινε της καριολας, ο ηχος ηταν αυτος που περιμενεις απο ενα μικρο κλαμπ και γενικως ηταν ενα live με ψυχη.
Μπραβο στους γειτονες και στην eat metal…:slight_smile:

Δυστυχως δεν μπορεσα να παω, ευχομαι να περασατε καλα οσοι πηγατε. Κριμα, την επομενη φορα.

Γαμάτα περάσαμε!!!:):metal::metal:

Ω ΝΑΙ.:metal:

Και για την ιστορια, περα απο Manowar, ακουσαμε και τα δυο “ελληνικα” Θερμοπυλες και Ιθακη, καθως και σχεδον ολολκηρο το Carmina Barbarica(!) απ’οπου ακούστηκαν τα (δεν πιστευω να περιμενετε και σειρα ε) Lord of the Wings, Under the Sign of Odin’s Ravens:metal: ,Hussard de la Lort, Ride of Templars, Innoxia (πολυ ωρα παρακαλουσαμε γι’αυτο αλλα δικαιωθηκαμε:)), Κing of Crows, Black Conqueror, The Cave και επισης απο Epos τα Drink in the Skull of your Father, Spartacus, Vae Victis και… μαλλον ξεχναω καποιο ακομα. Μαλακια, επρεπε να τα ποσταρω το βραδυ που γυρισα. Οπως και να χει, Επος ηταν and lookin’ forward to the next one!!:):metal:

[SPOILER]
[/SPOILER]