Wotan - Nemesis - Dark Nightmare - Sentinel Ξάνθη 29/05/2010

[CENTER]

Under the sign of Odin’s ravens… [/CENTER]
Οι ιταλοί Wotan έρχονται από τα μέρη μας για μια συναυλία έκπληξη στην Ξάνθη! Lord of the wind, Under the sign of Odin’s ravens, Hussard de la mort, καθώς και κομμάτια από το επερχόμενο “Songs of Nibelungs”, που αναμένεται στο 2010, θα ηχήσουν στο rock n’ rolla bar!

Η επιστροφή των Νέμεσις μετά από πολλά χρόνια είναι γεγονός! Μέ ένα νέο μέλος (Αρετή) στα φωνητικά και καινούριο υλικό!!! “Κάλλιο αργά παρά ποτέ” ή "το καλό πράμα αργεί να γίνει;

Εδώ το φρέσκο πράμα… http://www.myspace.com/nemesisgreece

Και … last but not least … οι Dark Nightmare με τον πρώτο τους δίσκο κλείνουν ιδανικά το σετ!!! http://www.myspace.com/nemesisgreece

Επαρχία ρε μουνιά!!!:lightsabre::lightsabre::lightsabre:

Αθηνα ποτε θα ερθουν???

Ο Ψωμιάδης τους φέρνει?

εντιτ. Γιατί είχα στο μυαλό μου ότι έλεγε Καβάλα? Fail.

δισκοβολε εχεις και σπιτι να μεινεις ορμα:D:lol:

ποοοοοοο … τι λες τώρα ; έχω φίλο π μένει ξάνθη … αξίζει το ταξίδι …:smiley:

edit. ροκιν μανστερ είσαι στο μυαλό μου και είσαι κ πιο γρήγορος από αυτό …

1. Επειδή είναι οι Νέμεσις από την Καβάλα;
  2. Επειδή είμαι εγώ από την Καβάλα;
  3. Όλα τα παραπάνω;

το 3 :stuck_out_tongue:

Έεεεετσι Καβαλάρα αρρώστια. Και θα πάμε και θα τα σπάσουμε!!!

Ανοιξα θεμα για το event,χωρις να δω αν εχει αναρτηθει… :oops:
Λοιπον να προσθεσω οτι σημερα προστεθηκαν και οι Sentinel απο την Κομοτηνη,ετσι εκεινη την βραδια θα χουμε τεσσερις μπαντες συνολικα.
Πληροφοριες,αφισα και προπωληση συντομα.
Βασιλης/Pantheon Events

Θα κάψουμε τη Ξάνθη λέμε!!!
(Μπενάκης εδώ, γνωστός σαν starchild. Στ’@ρχίδι@ σας αλλά κουβέντα να γίνετε!) :smiley:

Μας κάνει και το τωρινό σου! Ra Pariah ω ρε!!! :smiley:

Επικοινωνηστε με την Eat Metal records στο eatmetalrecords@hotmail.com
για να κλεισετε θεση στο λεωφορειο που θα ναυλωθει και θα ξεκινησει απο την Αθηνα με προορισμο την Ξανθη,για την συναυλια των Wotan,που μαζι με τους Nemesis,Dark Nightmare και Sentinel,θα μας δωσουν την δυνατοτητα να βιωσουμε ακομη μια Heavy Μεταλλικη εμπειρια.
Η εισοδος εχει οριστει στα 13 ευρω και σημεια προπωλησης θα ειναι το Quasimodo bar(AKA Rock N Rolla) και το studio Ιταλος για την Ξανθη,το Music shop Lobby και η Nemesis Guitar School στη Καβαλα.Επισης μπορειτε να επικοινωνησετε μαζι μας στο events@pantheon-web.gr για να παρετε απευθειας απο εμας το εισιτηριο σας.
Η προπωληση θα ξεκινησει στις 19/04.
Να στε καλα Βασιλης@Pantheon Events

Οι μερες περασαν και φτασαμε στην τελικη ευθεια.Τα πολλα λογια ειναι φτωχια.Ραντεβου στο Quasimodo το Σαββατο τ’απογευμα.
Να στε ολοι καλα,Βασιλης

Ευχαριστω οσους παραβρεθηκαν στην συναυλια και μας δωσανε δυναμη για την συνεχεια!
Για την ιστορια,παραβρεθηκανε γυρω στις 170 ψυχες,που γεμισανε τον χωρο με κεφι και τρελη διαθεση.
ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

Έτσι! Αν και εμένα πάλι λίγος μου φάνηκε ο κόσμος για τόσες και τόσο καλές μπάντες που έπαιξαν χθές… Αν αφαιρέσεις τους γνωστούς άγνωστους, οι ντόπιοι (Καβάλα - Ξάνθη) μάλλον βλέπαμε Eurovision… Άντε και στην Καβάλα :frowning:

ΥΓ: Αυτοί οι Wotan πως και δε παίξαν κανά Manowar στο τέλος; :stuck_out_tongue: