Wovenhand-The Laughing Stalk

Wovenhand-The Laughing Stalk [2012]

Μπήκε φθινόπωρο, βγάζουμε ζακέτες και γιουτζήν. Αυτές οι ρευστές λιτανείες ταιριάζουν με πρωτοβρόχια. Το προηγούμενο είχε υποστεί υπερ-λιώσιμο, για να δούμε τι θα προκύψει δω πέρα. Επίσης, πριν ξεκινήσω την πρώτη ακρόαση, ξέρω ότι μου αρέσει πολύ το “Glistening Black”.

http://3voor12.vpro.nl/luisterpaal/albums/Wovenhand.html

εγω, με μερικές ακροάσεις που του έδωσα, μπορώ να πω ότι μου άρεσε αρκετά, αλλά δεν μου έκανε αυτό το κλικ που μου είχε κάνει το treshing floor τον οποίο και θεωρώ απίστευτο δίσκαρο.

Όπως και να’χει, θα του δώσουμε και άλλες ακροάσεις για να δούμε :slight_smile:

Το [I]As Wool[/I] και το ομώνυμο μεγάλα κολλήματα.

εδιτ: Α ξέχασα ότι δεν αναφέραμε πουθενά [I]King O King[/I]. Γενικά αρκετά πιο χεβυ δίσκος από το προηγούμενο, όπως το περίμενα από το τελευταίο τους λαηβ άλλωστε.

ηταν οντως αναμενομενο οτι θα βαρυνουν τον ηχο και θα γινουν πιο αμεσοι/συναυλιακοι

προς το παρον παντως θα συμφωνησω με τον savealeko, δυστυχως δεν με τρελαναν οι πρωτες ακροασεις. Εξαιρουνται το as Wool και Glistening Black, που μου κολλησαν με την μια. Επιφυλλασομαι βεβαια, ειναι νωρις ακομα

BUMP!

Απογοήτευση ο δίσκος ρε γμτ. Συμφωνώ με Μάνο πως το As wool είναι το καλύτερο του δίσκου, αλλά γενικά από τα υπόλοιπα κομμάτια χωρίς κάποιο να είναι κακό, δεν ξεχωρίζει κανένα και ψιλοβαρέθηκα.