Ανταλλαζω WoW account με 80 Mage εναντι 80 pala/druid

Το λεει ο τιτλος.
Εχω account με 80 Blood elf Mage στον Spinebreaker
εχω και εναν 70 Τroll Rogue στον Αhn-Qiraj
Ωραιο, σενιο account με ολα τα cdια και τα keys και τα questions και αλλαγη e-mail αμα λαχει, no problems.

Το θεμα ειναι οτι βαρεθηκα τα DPS και το ψηνω να αρχισω hybrid καριερα, οποτε αν υπαρχει καποιος που να θελει να ανταλλαξει τον paladin του ή τον druid του για τον Mage μου εδω ειμαι εγω.
[SIZE=“5”]ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΤΙ GEAR ΦΟΡΑΕΙ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ 80!
ΔΕΝ ΠΑ ΝΑ ΦΟΡΑΕΙ ΚΑΙ ΓΚΡΙ; NO PROBLEM![/SIZE]

υγ: Κατα προτιμηση Horde αλλα και Alliance να ειναι δεν υπαρχει προβλημα τωρα που επιτρεπονται αλλαγες. Απλα αν σκασει πανω απο μια προσφορα θα προτιμησω την Horde.

Ειμαι απο Θεσσαλονικη θα προτιμουσα να ειναι απο δω ο υποψηφιος για να ανταλλαξουμε χερι χερι και μεσα σε νετ καφε τα accounts.
ΩΣΤΟΣΟ, κατεβαινω αθηνα στις 18 αρα μπορουμε να συναντηθουμε κεινη την μερα αν ειναι απο αθηνα ο υποψηφιος

μπαχαχα

ευχαριστώ για το bump αλλά που είναι το αστείο;
Παίζει και ο εκτορας να κανει κανά κουμάντο και να εξυπηρετηθω

Κάτσε μερικές μέρες και κάνε lvl up τον χαρακτήρα που θες.
Με τα heirlom items πλέον το leveling είναι της πλάκας.
Κρίμα να “πετάξεις” τον mage.

Επειδη βαριεμαι να κανω για εκατομμυριοστη φορα lvl up, θελω να ανταλλαξω, αν τελικα δεν βρω, αναγκαστικα θα συνεχισω ενα που ειχα αρχισει ακομα οταν επαιζα και ειναι 30κατι lvl τωρα

συμερίζομαι τον πόνο σου και εγώ μονο dps εχω τπτ αλλο και βαριέμαι να φτάνω στα 80 για 100η φορα …

τοτε απλα σταματηστε να παιζετε :expressionless:

Λιγες μερες εμειναν, θα αφησετε να περασει ετσι ο Mage ονοματι [SIZE=“5”]Opetholic[/SIZE]?

Up κι ετς

ΡΕ, ΓΑΜΕΙ ΤΟ CLASS ΣΕ ΛΕΩ, ΑΣΕ ΤΙΣ ΦΛΩΡΙΕΣ ΤΩΡΑ ΜΕ ΔΡΥΙΔΕΣ ΚΑΙ ΠΑΛΑΔΙΝΟΥΣ ΚΑΙ ΠΙΑΣΕ ΤΟΝ ΜΑΓΟ

up, ΡΕ!

φιλαρακι…παιζει να το πουλας??

Αναλογως ποσα δινεις… Σημειωτεον οτι κατεβαινω αθηνα σημερα-αυριο και θα μπορεσουμε και χερι χερι να κανουμε το deal