Δυστυχώς παιδιά, επειδή θα βγάλει το Cataclysm έχει παγώσει ακόμα πιο πολύ τις κυκλοφορίες Starcraft, και Diablo…δλδ ρε πούστη μου!άι στα κομμάτια blizzard!
Σε ησυχία δεν την αφήνεις τη γκόμενα εσύ. Θα στερέψει το καημένο.
Εγώ πσίνωμε για wow και πάλι, θα κωλολέει η καταστροφή και έτσι, αλλά αμα δεν κατεβάσουν το χρήμα που θες για το epic flying (5000 ήτανε όταν έπαιζα -δεν ξέρω αν το κατέβασαν), δε γίνεται τίποτα.
αμα δεν υπηρχε το wow,πολυ πιθανον να μην ειχαν τα χρηματα να αρχισουν καν τα startcraft 2 και diablo3.Εξαιτιας αυτου ξαναμπηκαν στη παραγωγη οι συγκεκριμενοι τιτλοι
Σε χαλανε τα goblin ε? Αμα ολες οι περιοχες που ητανε goblin (και τα λιμανια) γινουνε τωρα Horde, ποιος λες να βγαινει ευνοημενος απο την αλλαγη? Οι Horde η οι Alliance? Kαι τα Blood Elf τωρα θα εχουνε και warrior, οι tauren θα εχουνε paladin, και τα night elves θα εχουνε Mage.
Good wines…
WTF ομως ρε? Κανανε το max level 85? Η Blizzard ειχε πει ξεκαθαρα οτι δε θα ανεβαινε πανω απο 80. Οτι να’ναι.
Eιχανε πει οτι θα το κραταγανε στα 80 γιατι ηδη ειναι μεγαλο lvl και κατανταει κουραστικο οσο ανεβαινει. Ασε που αποθαρυνει τους παιχτες.
Ξερω γω τι σκατα κανουνε… Για να δουμε μεχρι που θα παει