www.SteelFm.gr

Γεια σας!
Εγώ με μερικούς φίλους φτιάξαμε λίγο πριν το καλοκαίρι ένα web radio. Τον SteelFm.
Παίζουμε όλα τα είδη μουσικής. Από ρέγκε μέχρι μέταλ.
Η αφεντιά μου ειδικεύεται στα μέταλ/χαρντ ροκ ακούσματα.
Γι’ αυτό κάθε Τετάρτη μόλις οι δείκτες του ρολογιού δείξουν μεσάνυχτα, εγώ ξεκινάω την πιο μπαρουτοκαπνισμένη εκπομπή που υπάρχει. Grindhouse.
Μπορείτε να ζητήσετε τα τραγούδια σας και να κάνετε αφιερώσεις όπου γουστάρετε.

Όσοι πιστοί, συντονιστείτε!

Υπενθυμίζω ότι σήμερα στις 12 τα μεσάνυχτα έχω εκπομπή. Ατέλειωτο χεντμπάνγκινγκ πίσω από τα ντεκς!!:stuck_out_tongue:

Συντονιστείτε όλοι! www.steelfm.gr (click me! click me!)

Βασικα σε ακουσα χτες το βραδυ…Πολυ καλη εκπομπη αλλα προσπαθησε να φτιαξεις λιγο το μικροφωνο…Οι πολλες αυξομειωσεις τησ φωνης με κουφαιναν ωρες ωρες και υπηρξαν στιγμες που σκεφτηκα γι’αυτο το λογο να το κλεισω…
Αλλα γενικα γαμησε η εκπομπη…Κeep Rocking…!!!

Ω ρε φίλε μ’ έφτιαξες τρελά. Δεν περίμενα να με είχε ακούσει κανένας από εδώ. Θενκς φίλος. Το ξέρω το mic είναι ένα μικρό πρόβλημα γιατί έχω ένα μαλακισμένο μικρόφωνο του 1 ευρώ:p
Είχα πάρει κάποια στιγμή ένα γαμάτο (γύρω στα 30 ευρώ) αλλά βγήκε άχρηστο γιατί ήταν usb ενώ κανονικά για να ακούγομαι όταν κάνω εκπομπή χρειάζομαι ένα που να συνδέεται απ’ ευθείας στην κάρτα ήχου.
Εντάξει 7 μήνες υπάρχουμε και μόλις 3 μήνες είναι το έχουμε σοβαρέψει λίγο. Πιστεύω βελτιωνόμαστε.

Μπορείς επίσης αν θες να κάνεις ένα register και να μπαίνεις και στο τσατ να γνωριστούμε καλύτερα.
Ελπίζω να σε δούμε και στην επόμενη εκπομπή;)

Αν την επομενη Τεταρτη δεν εχω διαβασμα (βλεπε εξεταστικη) θα σε ξανακουσω μαλλον…

Αν φτιαξεις το μικροφωνο πιστευω θα εισαι κομπλε και θα τα σπαει η εκπομπη…

Α και παρε και μια ζητηση για την αλλη Τεταρτη…Ελπιζω να μπορεσω να την ακουσω…

Βαλε Death SS (οποιο κομματι θελεις) για τον Χρηστο…Thanks…!!!

Την Κυριακή, 2 Μαρτίου, στο Κόρτο Μαλτέζε στου Ψυρρή (Καραϊσκάκη 31) έχουμε απόκριατικο πάρτυ SteelFm.

Είσοδος ελεύθερη.

Όποιος ψήνεται…

Μετά από 2 βδομάδες ξηρασίας λόγω τεχνικών προβλημάτων, επανέρχομαι σήμερα δυναμικά.

Στις 12 τα μεσάνυχτα, συντονιστείτε όλοι!!

δεχεσαι παραγγελιες μεσω chat / msn???:-k :-k

να πω την αμαρτια μου την προηγουμενη βδομαδα δεν ηξερα οτι αναβληθηκε η εκπομπη , ο Bacillus μου το πε , ειχα βαλει το Hammerheart απο Bathory και το (ξανα)λιωσα , δεν μου κανε καρδια να το κοψω:D …σημερα θα σε ακουσουμε…:slight_smile:

Για να μπείτε στο τσατ θα πρέπει να κάνετε ενα ρέτζιστερ πρώτα. Είναι γρήγορο οπότε αξίζει. Από εκεί μπορείτε να μου ζητήσετε τραγούδια. Φυσικά από το μσν είναι το πιο εύκολο. Κάνε με αντ και ζήτα ότι γουστάρεις.

Πήγα Νάξο, πήρα δυνάμεις και επέστρεψα έτοιμος για πολύ σούπερ εκπομπή.

Στις 12 ακριβώς. Συντονιστείτε…

Ο SteelFm απέκτησε τη δική του σελίδα στο Facebook.
Τσεκάρετε εδώ: http://www.facebook.com/group.php?gid=10480768663&ref=mf

Αν δεν σας το ανοίγει απλά κάντε αναζήτηση στα γκρουπ και ψάξτε για SteelFm.gr

Μόλις κατέβασα το toolbar για να ακούω το σταθμό. Πολύ ωραίο είναι. Όποτε μπορέσω θα ακούσω και την εκμπομπή σου! :stuck_out_tongue:

Ωραίος! Κανονικά κάνω κάθε Τετάρτη (προχθές λόγω κάποιων προβλημάτων δεν έκανα εκπομπή) οπότε τσέκαρε το. Είναι χρηστική πάντως η τούλμπαρ.

Που θα βρω το toolbar…??

Στην κεντρική σελίδα, πας εκεί που λέει “Δείτε όλους τους δυνατούς τρόπους που μπορείτε να μας ακούτε.”
Είναι κάτω κάτω. Εκεί έχει διάφορες επιλογές.

Thnx…!!!

Λάιβ ερωτική εκπομπή από τη Νίκη με καλεσμένες τα μοντέλα Λάουρα και Σβετλάνα… μόνο στον Steelfm.gr

Συντονιστείτε τώρα!!!

Σε μια ώρα, στις 12 ακριβώς δηλαδή, σούπερ ντούπερ εκπομπή!

Συντονιστείτε!