Www.withintemptation.gr

Χελόοοοοοοοου :slight_smile:

  1. Για όσους ενδιαφέρονται και αγαπούν τους Within Temptation,

Πρόσφατα δημιουργήθηκε το Ελληνικό Fan Site τους από εμένα και τον κολλητούλη μου! :yes:

http://www.withintemptation.gr

Το περιμέναμε τόσο καιρό και επιτέλους είναι εδώ!!! :yahoo:
Έχουμε δουλέψει αρκετά και ελπίζουμε να σας αρέσει!!! :roll:

Check-άρετε και μπορείτε να γίνετε και μέλη για να μιλάτε στο forum με άλλους fans και να συμμετέχετε σε διαγωνισμούς! :thumbup:

Thanks για το support :smiley:

Cheers :wink:

Πολυ καλη δουλεια ! Αντε καλες επιτυχιες.

__Καλές δουλειές! :smiley:

__Οχι, αλήθεια, εύχομαι να δυναμώσει το κλαμπ να προσφέρει πολλά στους οπαδούς και οι οπαδοί σε αυτό και να το αγκαλιάσει και το ίδιο το συγκρότημα! :wink:

__Αλλά για να πω την αλήθεια, η πρώτη εμπειρία μ’ αυτούς, μου άφησε μάλλον κακή γεύση. Ηταν βέβαια πολύ μικρή και περιορισμένη για να βγάλει κανείς σωστά συμπεράσματα, αλλά είδα το Deceive Of Fools από ένα live του 2005 (με ένα άσπρο stage, δεν είχε νυχτώσει για να καταλάβεις ποιο λέω, αν και ως fanatic μάλλον τα ξέρεις όλα απ’ έξω) και μου φάνηκε μάλλον λίγο “κενό”, απλά εντωσιακό και “μισθωφορικό” όλο αυτό… Και… “κρύο”… Σαν ένα απλά καλόστημένο live.

__Eχοντας ακούσει τα καλύτερα για το Black Symphony π.χ. περίμενα κάτι επίπέδου (καλλιτεχνικά) Apocalyptica και αυτό μου φάνηκε, εμπορικό ας πούμε και ούτε που έψαξα παρακάτω. Αν είναι να τους δώσω μια δέυτερη ευκαιρία που να ψάξω…; Τι να ακούσω /δω;

υ.γ. π.χ. οι after forever μπορεί να έχουν κι αυτοί κάτι το “εμπορικό” αλλά δε με ενοχλεί, δεν εννοώ αυτό το εμπορικό… και σόρρυ αν φαίνεται να σου θίγω το αγαπημένο συγκρότημά σου, ρωτάω για να δώσω μια δεύτερη ευκαιρία και να δω αν “είναι για μένα” αν αξίζει να τους ψάξω παρακάτω μιας και εσύ θα έχεις ακούεσει “τα πάντα” απ’ αυτούς. Καλή τύχη με το withintemptation.gr όπως και να έχει! Φαίνεται καλαίσθητο και είναι και δίγλωσσο. 8)

Σε ευχαριστώ κατ’ αρχήν για τα καλά σου λόγια και τις ευχές :slight_smile:

Το αν θα αρέσει ένα συγκρότημα σε κάποιον είναι καθαρά θέμα έκφρασης… Αυτό πιστεύω και τηρώ κι εγώ… :roll:

Αν έχεις δει μόνο από Live σε video κλπ καλό είναι να μην μένεις μόνο σε αυτό, βέβαια, να σου πω την αμαρτία μου, δυστυχώς όταν ήρθαν στο rockwave πέρσυ δεν μπόρεσα να πάω, αλλά όσοι πήγαν μου είπαν ότι ήταν άψογοι αν εξαιρέσεις τα άσχημα από ελληνικής οργάνωσης… :-k

Anyway, εγώ προσωπικά δεν κρίνω κάποιον από το stage και το show τους, αλλά από τη μουσική τους.
Η φωνή της Sharon απλά με μαγεύει όποτε την ακούω και σε αυτό στηρίζω την αγάπη μου σε αυτούς.
Άμα δε σε εντυπωσιάζει η φωνή αυτή δεν αξίζει καν να ασχοληθείς! [-X

Δε νομίζω ότι οι Within Temptation είναι εμπορικοί, και γενικά σιχαίνομαι τον χαρακτηρισμό αυτό για όποιον καλλιτέχνη… :evil:
Δε θα σου πω αν αξίζει και τί αξίζει να ακούσεις από Within Temptation γιατί δεν είμαι εδώ για να κάνω promo στο group, είμαι εδώ για να πω στους Έλληνες fans ότι ήρθε το ελληνικό fan site. :stuck_out_tongue:

Στο χέρι σου είναι να ψάξεις και να δεις αν σου ταιριάζει το συγκρότημα και ελπίζω να σου αρέσει :wink:

Ελα που δεν ειναι εμπορικοι.
Τα τσεπωσε η Σαρον απο τον Βαν Μπιουρεν σε εκεινο το μπιτακι που βαραει εδω και κατι μηνες στα ραδιοφωνα :stuck_out_tongue:

Τα σπαει το χιτακι ομως !

E ναι βρε κοπελια. Καλο χρυσο το site αλλα αν δεν ειναι οι WT εμπορικοι, ποιοι ειναι

indeed

__E, παλικάρια, δώστε και κανα link στον λαό όμως! 8) :wink:

__Παρακαλώ Raven, αλλά πες και καμιά πρόταση. Π.χ. τι να πεις σε κάποιος που θέλει ν’ ακούσει κάτι από Οpeth ή Nightwish; “Πάρε το τελευταίο τους”…; Εχουν περάσει από τόσα στάδια, που καλύτερα να ακούσει κάτι πιο αντιπροσωπευτικό της μπάντας. Οπως π.χ. με τους Metallica (“για το πιο εύκολο ψάξε το Black Album, αν όμως σου αρέσουν πιο ζόρικα thrash πράματα χτύπα καλύτερα το Master Of Puppets”), κάτι τέτοιο δηλαδή. Τέλος πάντων, ευχαριστώ για την απάντηση έτσι κι αλλιώς. :wink:

__Πείτε καμιά πρόταση λοιπόν αν δε βαριέστε και οι υπόλοιποι ή δώστε κανα link.

__A, και ναι, σίγουρα πολλές φορές ένα live δεν είναι ό,τι καταλληλότερο, αλλά ΕΚΕΙ φαίνεται ο καλλιτέχνης… :wink: Τυχαία τους Apocalyptica τους έμαθα από την πολύ-πολύ αρχή τους, και φυσικά από τις πρώτες νότες τους ερωτευτηκα και έπαθα πλακα, ΑΛΛΑ όταν τους είδα και live στη Θεσσαλονίκη… 8O 8)

λινκ για το χιτακι?? δεν παιζει να μην το εχεις ακουσει.

http://www.youtube.com/watch?v=TxvpctgU_s8

Aυτη το λεει ρε?Χαχαχαχα

φαε τη σκονη μου τολκι δευτερε.!

α να χαθεις παλιογυναιο!!!

Παιδιά ξαναλέω, δεν έκανα το thread για να κρίνω τη μουσική του group αλλά για να πώ στους FANS ότι δημιουργήθηκε ελληνικό fan site… :!:

Στο thread για το ίδιο το group μπορείτε να σχολιάσετε τη δουλειά τους… :slight_smile:

Ευχαριστώ…

Μας συγχωρεις Λανα.Δεν θα επαναληφθει!!!

Παντως το να προτεινεις (ως καποια που τους εχει λιωσει -λογικα) ενα δισκο σε καποιον που θελει να τους ψαξει δεν ειναι ουτε κακο ουτε διαφημιση/προωθηση του γκρουπ. Δεν καταλαβαινω που κολλας.

Μάλλον δεν βρίσκει κάποιον αξιόλογο ολόκληρο δίσκο για να προτείνει.

Ε μάλλον το The Silent Force είναι το καλύτερό τους, που έχει και το αγαπημένο μου τραγούδι τους.

Ντάξει συμπαθητική μπάντα, σε σχέση με τον οχετό που έχει βγει. Έχουν αρκετά κομμάτια που μου αρέσουν. Στο rockwave ήταν εντελώς “πλαστικοί” στη σκηνή, ζωντάνια 0, αλλά γουατέβερ.

χαχαχαχαχα καλό το αστείο σου φίλε μου… :–

εφόσον όμως επιμένετε τόσο στο να σας προτίνω ΕΓΩ κάποιον δίσκο τους, ναι, θα συμφωνήσω με τον manos87.
Ο “Silent Force” είναι ο πιο αγαπημένος δίσκος των fans απ’ όσα έχω δει κι εγώ μέχρι στιγμής και στο forum, άλλωστε περιέχει πανέμορφα κομμάτια που θες δε θες σου μένουν στο μυαλό (βλέπε Jilian, Stand my gound, Angels, Memories…)

Παρ’ όλα αυτά εμένα μου αρέσει πολύ και ο τελευταίος τους δίσκος, “The Heart Of Everything”, και ξεχωρίζω ιδιέταιρα τα τραγούδια Howling, Frozen, Solemn Hour, All I need αλλά ακόμη περισσότερο το Forgiven…

Από λίγο πιο παλιά κομμάτια τους μπορείτε να ακούσετε το Ice Queen, Deceiver of fools και το Mother Earth (δίσκος Mother Earth), τα οποία ξεχωρίζω κι εγώ προσωπικά.

Πάντως μπορείτε να ψάξετε και τον κάθε δίσκο ξεχωριστά… (θέλετε μήπως να σας πω και ΟΛΗ τη δισκογραφία για να μη ψαξετε?!) :roll: Εγώ πρότινα αυτά που ακούγονται περισσότερο για να ξεκινήσετε από εκεί όσοι θέλετε και μετά είναι στο χέρι σας και στο αυτί σας να δείτε και να ψάξετε κάτι παραπάνω εφόσον σας αρέσουν, αλλιώς, δε χάθηκε και ο κόσμος, υπάρχουν κι άλλα groups :wink:

όσοι πάλι αποφασίσουν πως το συγκρότημα τους εκφράζει και τους αρέσει είναι καλοδεχούμενοι στο fan site μας :thumbup:

Cheers! 8)