X-Mass Explode@An Club 24/12/2010

ξερω, ειναι νωρις ακομη αλλα αφου ανακοινω8ηκε ειπα να το βαλω για να μην κανονισετε τπτ παραμονη χριστουγεννων και το χασετε:wink:

X-Mass Explode

Nightstalker
Planet Of Zeus

:band:

ωχ και πηγα να τ ανοιξω εγω αυτο…πως κ δεν εχει ποσταρει κανεις?εγω απο τωρα εχω κανονισει οτι θα παω!:smiley:

:-k?

και εγω ειμαι ηδη εκει, εκτος απροοπτου:roll:

  • Χαλκιδαίοι Άσσοι του καρατε

[SIZE=“7”]Routes[/SIZE]

Γαμάτα! Είμαστε μέσα λόγω των θεών Nightstalker και των ανερχόμενων θεούληδων Planet Of Zeus:

Woke Up Dead

Something’s Wrong 8)

http://www.facebook.com/home.php?#!/event.php?eid=173909262639123

Πολύ καλή φάση τα 3 αυτά bands μαζί, το 'χω ψήσει εδώ και καιρό, μόνο τους Barstow Deadbeat δεν ξέρω αλλά οκ (:

Θέλω να ρωτήσω όσοι ξέρετε αν θα υπάρχει προπώληση ή αν θα κόβονται τα εισιτήρια εκείνη τη στιγμή, οπότε ποιες είναι οι πιθανότητες να βρω εισιτήριο αν πάω κατά τις 22.30… :confused:

απαντηση για ολα : έλα εκει :wink:

βααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααλε λιγο!!

2 MERES AKOMA :smiley: :smiley: 8)

Ναι ρε πάμε να τα γαμήσουμε όλα!

Ετοιμαστείτε για μπύρες σύντροφοι 8)

λογικα θα ειμαστε εκει :slight_smile:

θα τιμήσουμε :smiley:

[SIZE=“6”][B]X-A-M-O-S[/B] [/SIZE]

PLANET OF ZEUS REEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE:drunk::metal::metal:

Λοιπόν, μέρες που είναι, ξεκινάω από τα καλά.

Ups:
-Οι Planet of Zeus, από την αρχή μέχρι το τέλος. Μπάντα τεράστιου βεληνεκούς, διεθνής κλάση, τραγουδάρες, riff-άρες. Ισοπεδωτικοί. Τολμώ να πω ότι στη συγκεκριμένη συναυλία ήταν καλύτεροι κι από τους Nightstalker.
-Ο Αργύρης, προφανώς. Χεσμένος μέχρι το θάνατο, αλλά τα γάμησε όλα και με φόρα. Αν δεν υπήρχε αυτός, οι υπόλοιπες ελληνικές μπάντες του είδους θα παίζανε διασκευές Arctic Monkeys.
-To “This is U”. Κλάμματα.
-Οι δύο τύπισσες στη δεξιά κολόνα. Σας παντρεύομαι αύριο το πρωΐ.

Downs:
-Τα δύο support σχήματα. Έχω βαρεθεί τις ευγένειες, οπότε θα το πω ωμά: Δεν αντέχω άλλον παράλυτο που έμαθε να κουρδίζει χαμηλά, να την πίνει και να αυτοαποκαλείται stoner. Ειδικά οι Barstow Deadbeat-καλα σοβαρά τώρα, ποιος το σκέφτηκε το όνομα; Χάσαμε χρόνο από τις ζωές μας. By the way, το πρώτο κομμάτι των Routes ήτανε τόσο Kyuss που αν το άκουγε ο Homme, θα τους πήγαινε δικαστικά και θα τους έπαιρνε τα σώβρακα. Και ο τύπος με τα εφέδια; Ήταν στην παρέα και δεν ήξερε κάποιο όργανο, οπότε κάτι έπρεπε να τον κάνουν; Πλάκα μας κάνετε σίγουρα. Μοναδικός διασωθείς ο drummer που κοπάναγε ωραία.

-Ο τύπος που έσκασε με crowdsurfing στον Αργύρη. Σκας πάνω στη σκηνή ρε μάστορα, κι αντί να σε σφαλιαρίσει, σε αγκαλιάζει, σου δίνει μικρόφωνο και λες λάθος στίχο στο “This Is U”. Πόσο μαλάκας μπορεί να είσαι; Epic fail.

-Η γενικότερη οργάνωση, συναρτήσει του πρώτου πάει αυτό. Αναγκάστηκα να χάσω το τέλος των stalker επειδή έπρεπε να προλάβω το μετρό, για ποιο λόγο; Για να παίξουν δύο ανεκδιήγητες μπάντες support; Όχι ρε φίλε. Βάλε support μόνο τους Planet-ή έστω άλλο ένα συγκρότημα και ξεκίνα το στις 8.30.

-Το θέμα προφορά των αγγλικών γενικότερα. Ξεκινά από το παλικαράκι έξω από το An που ήταν πεπεισμένος ότι ο δίσκος των Pentagram λέγεται “ντέη οφ ρεκόνινγκ”, και καταλήγει στους τραγουδιστές. Δηλαδή ο μάγκας από τους Planet είναι ηλίθιος ρε φίλε κι εσείς είστε οι έξυπνοι; Που σκάει μέχρι spoken word μέρος με εντελώς southern προφορά κι εσείς δεν ξέρετε να προφέρετε δύο λέξεις; Και μην ακούσω για Nightstalker και Rotting Christ, γιατί δε θα γίνετε ποτέ τίποτα από τα δύο. Μην κάνετε κοπάνες από τα φροντιστήρια παιδιά. Γελάει ο κόσμος.

απο πανω εισαι αμπαλος μεχρι θανατου . routes ειναι θεοι και ασοι του καρατε . τωρα για ολα τα αλλα που λες … ξερω γω whatever.

Στο τελος με αφησες με ενα τεραστιο ερωτηματικο για ποιον λογο πηγες :-k

Καλημέρα, καλά χριστούγεννα!
ΧΤΕΣ ΓΑΑΑΑΑΑΑΜΗΣΕΕΕΕΕΕ!!

Αγαπημένοι της βραδιάς σίγουρα Planet of Zeus, πρώτη φορά τους έβλεπα όλους και σίγουρα μου αφήσανε την καλύτερη εντύπωση! Ευτυχώς παίξανε πολλά απ’ το πρώτο album [ή τέσπα περισσότερα από τα καινούρια, [I]αν[/I] δεν απατώμαι] που γενικά σαν δίσκος είναι κορυφή.

Γενικά μ’ αρέσανε πολύ όλα τα συγκροτήματα, αν και ξενέρωσα που οι Routes δεν παίξανε το Scum γαμώτο!! Όλοι τους σε βάζανε σε ωραίο mood, ήξερες δεν ήξερες τα κομμάτια!

Ο ήχος στην αρχή είχε προβλήματα, αλλά νομίζω ήδη από Routes, και σίγουρα από Planet of Zeus και μετά είχε φτιάξει […τουλάχιστον δεν τσίριζε].

Ο κόσμος ωραίος! Υποστήριζε όλα τα bands, τραγουδούσε, pitαρε όπου το σήκωνε το κομμάτι… Μια χαρά!

Εντάξει για τον εξαερισμό και τη ζέστη δεν θα θίξω το θέμα, στο An ήμασταν… :Ρ

Γενικά σαν βραδιά ήτανε υπέροχη, μακάρι όλες οι συναυλίες να κρατούσαν τόσο [μας βολεύει και το 11 εκτός από μετρό (;] και να είχαν τέτοιο εισιτήριο… :Ρ

Cheers, καλές γιορτές να 'χουμε!