Οι X-minor ψάχνουν μουσικούς στη Θεσσαλονίκη

Είμαστε οι X-minor, βρισκόμαστε στη Θεσσαλονίκη και παίζουμε progressive/ατμοσφαιρικό metal, και μετά από κάποια περίοδο “πάγου” ψάχνουμε άτομα για να ξαναρχίσουμε τη μπάντα. Παίζουμε μόνο διασκευές, και σκοπός της μπάντας είναι τα live. Μερικά ενδεικτικά συγκροτήματα είναι τα εξής:

Amorphis, The Gathering, Katatonia, Pain of Salvation, Evergrey, Psychotic Waltz, Lacuna Coil, Sentenced, Fates Warning, Queensryche κλπ.

Θέλουμε απαραίτητα καλούς παίκτες που να μπορούν να ανταπεξέλθουν στα τραγούδια, με όρεξη και χρόνο να ασχοληθούν με τη μπάντα. Θα ήταν καλό επίσης να υπάρχει η δυνατότητα παιξίματος σε διαφορετικά κουρδίσματα (κυρίως D και Drop D). Προς το παρόν υπάρχουν μόνο μπάσσο και φωνή (γυναικεία), οπότε αναζητούμε τους υπόλοιπους (drums, keyboards, κιθάρες). Οι ηλικίες μας είναι 24-25, και ψάχνουμε άτομα άνω των 18-19 (κυρίως λόγω χρόνου και υποχρεώσεων).

Όποιος ενδιαφέρεται μπορεί να στείλει ένα ΠΜ εδώ, e-mail στο xminor.band@gmail.com, ή μπορείτε να επικοινωνήσετε μέσω της σελίδας μας στο myspace (http://www.myspace.com/xminorband).

Θα παρακαλούσα μόνο σοβαρές προτάσεις.

Γιατί να παίζεις μπάσο; :stuck_out_tongue: Θα ψηνόμουνα άσχημα αλλά και γω μπάσο… Καλή τύχη στην εύρεση.