Τους Scalp δεν τους ήξερα! Τι χλέτζα είναι αυτή ρεεεεεεε χαχαχα! Οι Αρχίδια είναι κλασσικοί και το ωδή στα διάφανα κρίνα επίσης!
Λοιπόν, ξεκινάω με λίγες κλασσικούρες από 90’ς, και όχι χαβαλετζίδικα
[FONT=“Comic Sans MS”][SIZE=“4”]Δρ. Δρακατώρ - Χέζω στους τάφους σας[/SIZE][/FONT]
εξαιρετικά αφιερωμένο σε κάτι “ωραία” ποστ που διάβασα χθες στο θρεντ “Παρελάσεις”. Ο τραγουδιστής των Δρακατώρ είναι ο τύπος από τους Πίσσα και Πούπουλα ε.
[SIZE=“4”][FONT=“Comic Sans MS”]Chaos GR - Είμαι ένας πάνκης[/FONT][/SIZE]
[SPOILER]
στο search πέτυχα και τούτη δω την εκτέλεση:
πρώτη φορά την ακούω - ξέρουμε τι παίζει;;;; :-s
αυτοί οι τύποι δλδ πήρανε το κομμάτι και του αλλάξανε και τα λόγια και το φέρανε και στα “μέτρα” τους - μακριά από μας
[/SPOILER]
Λοιπόν, παραμένοντας στα κλασσικά και όχι τελείως μπιχλιάρικα και χαβαλεδιάρικα: το καλύτερο κατσαπάνκικο κομμάτι που έχω ακούσει:
[FONT=“Comic Sans MS”][SIZE=“4”]Slobs - Robot[/SIZE][/FONT]
Θυμάμαι συναυλία Panx Romana και πριν βγουν παίζει αυτό από τα ηχεία και χορεύαμε κανονικά!
Σε πιο πρόσφατους: νομίζω ότι το θρεντ ανήκει στον Βαγγέλη και στα Καμμένα Κυτταρά του:
Πούστης Μπάτσος
είναι κλασσικός τύπος που δεν υπάρχει περίπτωση να πάω σε DIY live ή σε οποιοδήποτε χώρο για συναυλία από ελληνικά γκρουπ και να μην τον πετύχω. ΑΚόμα και όταν κοιμάται πρέπει να φορά το καρό το παντελόνι!
Επίσης
Μαύρα Πρόβατα - Τσικουλάτα (το χιτ)
άηντε πανκ ρε λέμε!!
ΈΠΟC το θρεντ θα επιστρέψω με μπόλικη μπίχλα, βρώμα και δυσοδία.
edit: rocking monster αυτή είναι μια χαβαλετζίδικη στιγμή ενός συγκροτήματος που ουδεμία σχέση έχει με το θρεντ! Από τα καλύτερα garage group οι Unknown Passage, μακαρίτης δυστυχώς το βασικό τους μέλος. tales from prison δισκάρα!