Xandria Live στην Ελλάδα

7 Μαΐου στο 8ball και στις 8 στο Αν

(Ενώ παράλληλα ψάχνουν και άλλη τραγουδίστρια)

Δεν το κοβω για πολυ κοσμο…

Δεν πειραζει, να παμε λιγοι καλοι! :stuck_out_tongue:

Ξέρει κανείς τίποτα για προπώληση εισιτηρίων ?
(πείτε και για Θεσσαλονίκη)

Άντε να μαζευόμαστε, γιατί πραγματικά αξίζει, τουλάχιστον για όσους ακούν gothic και symphonic metal και δεν θα έχουμε ξανά την ευκαιρία να τους δούμε μαζί με τη Lisa.

Οσον αφορα το live των XANDRIA στην Αθήνα στις 8 Μαίου, εισιτήρια προπωλούνται στο TICKET HOUSE ,αλλά και σίγουρα την ημέρα του live στην είσοδο του μαγαζιού στη τιμη των 22 ευρώ μόνο. Όσον αφορα τώρα το live της Θεσσαλονίκης , εισιτήρια θα βρείτε στο 8Ball στα 18 ευρώ.

Με εκτίμηση και σεβασμό,
Devil Randime

Αν δεν ήταν πριν τις εξετάσεις του proficiency θα πήγαινα, κυρίως για Bare Infinity,οι οποίοι ναι, είναι σαπορτ.

Για να απαντήσω στον προηγούμενο φίλο , σχετικα με την αναφορά του στην Lisa Midelhauve , η Lisa μετά και τα live των XANDRIA στην Ελλαδα θα αποχωρήσει οριστικά και αμετάκλητα απο τους XANDRIA και ήδη οι XANDRIA έχουν αναρτήσει posts οπου αναζητούν νέα τραγουδίστρια. Και προσωπικα μπορώ να σας πω , πως οι XANDRIA ειναι ολίγον δύσκολο να ξαναέρθουν Ελλάδα, πόσο μάλλον δηλαδή με την Lisa στα φωνητικά.

Με εκτίμηση,
Devil Randime

Η Devil Randime Booking Agency και η P&D Booking Agency είναι στην ευχάριστη θέση, να ανακοινώσει και επίσημα πλέον τους XANDRIA για δύο μοναδικά live σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα. Οι XANDRIA οι οποίοι έρχονται για πρώτη φορά στην Ελλάδα και θεωρούνται μία απο τις κορυφαίες gothic metal μπάντες στον κόσμο, θα βρίσκονται στο 8Ball της Θεσσαλονίκης στις 7 Μαίου και στο AN Club της Αθήνας στις 8 Μαίου με την αυθεντική τους σύνθεση μετα και την επιστροφή της original τραγουδίστριάς τους, Lisa Middelhauve αποκλειστικά για τα shows τους στην Ελλάδα.

8Ball Club: 07/05/2010
XANDRIA, BARE INFINITY, CRIMSON RIVERS
Ωρα έναρξης 19:30
Τιμή εισιτηρίου 18 ευρώ (Εισιτήρια στο 8Ball)

AN Club: 08/05/2010
XANDRIA, BARE INFINITY, SADDOLS, FALLEN ARISE
Ωρα έναρξης 20:00
Tιμή εισιτηρίου 22 ευρώ (προπώληση εισιτηρίων TICKET HOUSE)

http://www.youtube.com/watch?v=gCPjgZpuQzE
http://www.youtube.com/watch?v=mWP6-3InllA&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=OrEnoxyxVDY&feature=related

λοιπόν και γώ το έψινα για bare infinity. xandria βαριέμαι να ακούσω. εκτός αν μου προτείνει κανείς κάτι καλό απ αυτούς

Oι Bare Infinity ειναι πολύ καλή μπάντα πιστεύω, όπως επίσης και οι Saddolls αλλά και οι Fallen Arise οι οποίοι ειναι και νέα μπάντα. Όσο για τους Xandria το μονο που μπορω να πω είναι πως προκειται για μία underground gothic metal μπαντα που δεν εχει ξαναερθει Ελλάδα και το να έρθουν τωρα με την original τραγουδιστριά τους, ειναι σίγουρα κατι το αξιοπρόσεκτο για μένα βασικα που ακούω και τέτοια μουσική…
Ολα ειναι σχετικα βέβαια και υποκειμενικά:p

Με εκτίμηση και σεβασμό,
Devil Randime

saddolls για μένα δεν… και για κανένα λόγο.

Εισιτήρια για XANDRIA μόνο με 5 και 10 ευρώ για περιορισμένο αριθμό εισιτηρίων!!!
Απολαύστε τους XANDRIA -μία απο τις καλύτερες gothic metal μπάντες παγκοσμίως-, για πρώτη φορά στην Ελλάδα στο AN Club , στις 8 Μαίου ημέρα Σάββατο, με την original τραγουδίστριά τους η οποία επέστρεψε στο γκρουπ αποκλειστικά για τα show τους στην Ελλάδα!!! Στο live συμμετέχουν οι δικοί μας Bare Infinity, Saddolls και Fallen Arise για μια μοναδική gothic metal βραδυά!

Αν αγοράσετε εισιτήριο από το TICKET HOUSE , τότε στην είσοδο του ΑΝ Club με την επίδειξη του εισιτηρίου σας παίρνετε άλλο ένα με μόλις 5 ευρώ για τον/την συνοδό σας!!!

Αν αγοράσετε το εισιτήριο απο την είσοδο του AN Club την ημέρα του live , τότε παίρνετε άλλο ένα με μόλις 10 ευρώ!!!
Η προσφορά ισχύει για περιορισμένο αριθμό εισιτηρίων, οπότε προλάβετε αυτη τη μοναδική προσφορά!
¤Εισιτήρια προπωλούνται ήδη στο TICKET HOUSE

Για την θεσσαλονικη παίζει καμία προσφορά τέτοιου τύπου?

Οχι φίλε μου. Δυστυχώς το live στη Θεσσαλονίκη δεν είναι στην πλήρη αρμοδιότητά μου, οπότε δε κανονίζω εγώ τέτοια θέματα. Πάντως να τονίσω πως όποιος είναι απο επαρχία και θέλει να παρακολουθήσει το live της Αθήνας στο AN Club στις 8 Μαίου, με αστυνομική ταυτότητα και στοιχεία ταξιδιού(π.χ. καποιο εισιτήριο λεωφορείου, τραίνου κτλπ, με ημερομηνία αναχώρησης ιδιας μέρας με την ημερομηνία του live), μπορεί να μπει τσάμπα στον χώρο!!! :slight_smile:

Και αυτό πάλι πρεπει να πω , πως είναι για περιορισμένο αριθμό ατόμων.

Οσον αφορα τώρα την τιμή του εισιτηρίου για τους Xandria στη Θεσσαλονίκη, επιτρεψέ μου να πω, πως για μια μπάντα σαν τους Xandria και σκεπτόμενος πάντα την κατασταση της Θεσσαλονίκης στη προσέλευση κόσμου και ατάλαντων manager απο τα περισσότερα clubs εκει, τα 18 ευρώ , νομίζω πως είναι πάρα πολύ καλή τιμή εισιτηρίου!!

Με εκτίμηση,
Devil Randime

Όποιος θέλει μπορεί να κατεβάσει από τα παρακάτω δύο link , τα καλύτερα κομμάτια των XANDRIA!!! :

http://rapidshare.com/files/381164133/XANDRIA_Collection.zip.html

http://www.megaupload.com/?d=TBUD2C7T

Με εκτίμηση,
Devil Randime

Πολύ καλές οι προσφορές αυτές για την Αθήνα, πάντως εγώ που θα πάω στο 8ball δεν το βρίσκω ακριβό το εισιτήριο, άλλωστε δεν παίζουν μόνο οι Xandria.

Για ατάλαντους μάνατζερ δεν ξέρω, αλλά η όλη κατάσταση οφείλεται στο ότι είμαστε χώρα του σκυλάδικου και δεν κάνουμε τίποτα σοβαρό. Θα ακούσεις τέτοια μουσική στα ραδιόφωνα ή μήπως θα διαφημιστεί σωστά η συναυλία ? Τι προσέλευση να έχεις μετά ?

Παρόλο που μου αρέσουν αρκετά οι Xandria, ο πρώτος λόγος που πάω είναι ότι πρέπει να στηρίζουμε τέτοιες συναυλίες αν θέλουμε να έρχονται τέτοια συγκροτήματα στην Ελλάδα. Άντε να μαζευόμαστε… :rockon: