Τοτο xiv

Εχω ακούσει 2 τραγουδαι μόνο κ μου άρεσαν αρκετα… Οι εως τώρα κριτικές είναι πολύ καλές…

Ποιος θα ξαναπαιξει τετοια μουσικη οταν θα σταματησουν; Η απαντηση ειναι κανενας γιατι απλα κανενας δεν μπορει. Τοτο τελεια και καυλα, αγαπαω αυτο που ακουω, αγαπαω ΠΟΛΥ αυτο που ακουω

Άκουσα άλλα 2-3 κομμάτια κ μου αρέσουν όλο κ πιο πολύ… Γυαλισμένος, φρέσκος ήχος, παραγωγή διαμάντι…

ΥΣ Θα παιξουν παντου τριγύρω μας, εκτός από εδώ… :frowning:

Eιδικα μετα απο τετοιο αλμπουμ αξιζουν να πας να τους δεις οπουδηποτε. Ειναι μια μεγαλειωδης επιστροφη σε δισκογραφικη δουλεια. Δεν εχω ακουσει και απειρα αλμπουμ στη ζωη μου που να φαινεται τοσο ξεκαθαρα η προσπαθεια για τελειοτητα, η προσπαθεια του να σηκωσεις ψηλοτερα τον πηχη της ποιοτητας ενος μουσικου προιοντος, γιαυτο μιλαμε για κατι οχι συνηθισμενο.

Μιλαμε για ενα ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ συνολο τραγουδιων, λεξεις που θα κολλουσαν εδω θα ηταν ταλεντο, μουσικοτητα, εμπειρια, υπερτατη ποιοτητα, μοναδικοτητα, κλαση, κυριλε και αλλες πολλες. Τα τραγουδια κυλανε σαν νερακι, το επιπεδο παραγωγης ειναι ενα απο τα κορυφαια που ειδε και θα δει ποτε η ροκ μουσικη, η προσοχη στην λεπτομερεια ειναι εμφανης και αν ολα αυτα ακουγονται λιγο ψυχρα, δεν ειναι καθολου γιατι υπαρχουν τραγουδια με πολυ ψυχη μεσα τους.

Ολη η μπαντα δινει ρεσιταλ, το να αναφερεσαι σε στιγμες ειναι ανουσιο, το αλμπουμ ειναι ενα απο τα καλυτερα των Τοτο, υπερδυσκολο να μην ειναι δισκος της χρονιας στα δικα μου κιταπια, ενα αλμπουμ που συνοψιζει το τι ειναι οι Τοτο ιστορικα, που δειχνει ποσο μεγαλοι μουσικοι ειναι, ποσο μοναδικη και γαματα κυριλε μουσικη βγαζουν εδω και σχεδον 40 χρονια. Μονο αγαπη και σιροπια για τους αρχοντες. RESPECT. Aυτο.

Δεν έχω ακούσει ακόμα ολόκληρο το δίσκο, πάντως αυτό:


είναι τουλάχιστον συγκινητικό.