Γεια σε ολους… Ψαχνω να παρω ενα καλο synth … Ακουσα πωςτο mm6 ειναι αρκετα καλο και σε καλη τιμη … Το θεμα ειναι ομως πως εμαθα επιδης πως χρειαζεται 2 δικα του ηχεια που κοστιζουν καπου στα 200 ευρω επιπλεον… Αληθευει?:-k
Το καλη τιμη ειναι σχετικο…Για πες συγκεκριμενα
540 euro κανει ακριβως… Και επειδη θα το παρω απο γνωστο καποθ στα 480 …Το θεμα ειναι τι ηχεια χρειαζεται … υπαρχει καμια ιδεα?
Θες ηχεια ή μονιτορς?Για ηχογραφηση,για προβα?
Προβα… αμα ειναι ηχογραφηση την κανω σε studio… νομιζω βρηκα κατι παντως … εσυ εχεις να προτεινεις τπτ?
Oχι…
Τον μαλακα τον καθυστερα μονο 40 ευρω κατω… ΕΛΕΟΣ #-o
Φιλε armageddon εχω αγορασει εδω και ενα χρονο περιπου το mm6 της yamaha που λες… Ειναι οντως φοβερη οικονομικη λυση για synth και πραγματικα ενα αξιολογο εργαλειο (μεχρι στιγμης ειμαι υπερ-ικανοποιημενος). Αυτο με τα ηχεια που λες οντως ισχυει, εγω προσωπικα δεν εχω αγορασει ηχεια, το συνδεω στην θυρα του μικροφωνου απο το pc μου (εχω σχετικα καλα ηχεια) και αλλοτε στο στερεοφωνικο μου…και εχω βολευτει μια χαρα μεχρι στιγμης…
(sorry που αργησα για την απαντηση αλλα τωρα ειδα το τοπικ…)
Αδερφε το πηρα τελικα το mm6 και πιστευω πως ηταν η καλυτερη επιλογη που εκανα για το 2008 … φοβερο το οργανο χωρις περιττα function… Οσο για τον ενισχυτη συνηθως παιζω με ακουστικα αλλα οποτε θελω το συνδεω στον ενισχυτη της κιθαρας:)