Year Long Disaster - "Black Magic; All Mysteries Revealed"

Δεύτερος δίσκος, που θα κυκλοφορήσει στις 9 Μαρτίου 2010. Μέχρι τότε, κατεβάστε δωρεάν κι ακούστε το πρώτο single αυτού “Show Me Your Teeth” από το http://www.yearlongdisaster.com/

Αούα!

Ζεματαει το ατιμο:

κανα αλλο λινκ σε 320 αν γινεται κιολασ… :roll::roll:

ΧΑΡΔ ΡΟΚ

Bump γιατί με αφορμή το ξέθαμα και το λιώσιμο του θεϊκού ντεμπούτου τους, πήρα επιτέλους χαμπάρι ότι έβγαλαν καινούριο δίσκο φέτος, η πρώτη ακρόαση του οποίου ολοκληρώνεται σε λίγο.

Πείτε κάτι οι γνωστοί-άγνωστοι να μείνει ψηλά το τόπικ μέχρι να το ακούσω κάμποσες φορές ώστε να μπορώ να το αποθεώσω όπως του πρέπει.

YEAR LONG DISASTER ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ :!:

Έχει διαφορές από το πρώτο και παραμένει μέχρι και τώρα πολύ καλός δίσκος. Χώσανε και κάτι hard rock progressive-ιές, με ψιλοπομπώδη θεματάκια κι έγιναν μούρλια οι συνθέσεις, απλά δεν έχουν έντονο το στοιχείο του αιφνιδιασμού μιας και τους μάθαμε από την πρώτη δισκάρα.

Με βάζει βέβαια σε σκέψεις πως αν ο τραγουδιστής πάει στους Karma to Burn ως μόνιμο μέλος, παίζει και να το διαλύσουν καθότι τα 2/3 τους θα συνυπάρχουν κι αλλού (άκου και το “Waiting on the Western World” των Karma από το φετινό τους για να καταλάβεις τι εννοώ).

ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΑ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΑ ΡΕ!