Year of the Goat-Angel's Necropolis

Λοιπόν, πώς σας φάνηκε;

μου αρκεί και μόνο που έχει αυτό το άσμα

Και το ομωνυμο, και το ομωνυμο!

Καλός δίσκος, αλλά μέχρι εκεί. Το ομώνυμο, το τελευταίο τραγούδι (δύο δεκάλεπτα) και το This Will Be Mine είναι πολύ ωραία κομμάτια. Από κει και πέρα και καλά και βαρετα σημεία.
Αν ήταν διαφορετική η φωνή ίσως να με κέρδιζαν περισσότερο, μου θυμίζει τους Muse.

Y.Γ.
Είναι η χρονιά κάποιων άλλων που σχετίζονται με τράγους πάντως. Ακούστε τους συμπατριώτες τους [B]Goat[/B].

Και μετά ακούστε GOATVOMIT, GOATFAGO και FUNERAL GOAT.

ακουγεται πολυ ευχαριστα ο δισκος και εχει καποια πολυ δυνατα κομματια…!!

…ξέχασες τους Goatwhore:p :slight_smile: :!:

Λοιπόν επιστρέφω μετά απο καιρό για να κάνω ένα πόστ και εδώ…Year of the goat…άρχισαν με ένα τούμπανο EP με κομματάρες μέσα (το of darkness είναι το αγαπημένο μου μπορώ να πώ) και μας άφησαν τη δίψα για περισσότερο. Ακούγοντας το Angel’s Necropolis αντιλαμβάνομαι ότι η μπάντα παίζει κάπου μεταξύ των blood ceremony, ghost κτλ, απλουστεύοντας τις doom επιρροές ώστε να εφαρμόσουν σε ένα occult rock δίσκο, με αρκετά mainstream και ελαφρύ ήχο.

Οι συνθέσεις αρκετά καλές, μελωδικότατες κιθάρες, πρωτοτυπία μιας και δεν μοιάζουν πλήρως με καμία γνωστή μπάντα του χώρου. Τα φωνητικά δεν με χάλασαν όπως άλλους, τα βρήκα αρκετά προσεγμένα και ανταποκρινόντουσαν πλήρως στη μουσική των Year of the goat.

Όμως έχω την εντύπωση πώς ο δίσκος δεν απογειώθηκε ποτέ. Η τουλάχιστον όπως περίμενα. Δεν έχουν δώσει το 100% τους αυτό είναι σίγουρο. Περίμενα κομμάτια που να κολλάνε περισσότερο στο κεφάλι του ακροατή, να τα σκέφτεται περισσότερο, κάτι σαν το opus eponymous. Όχι ότι ήταν άσχημος όμως δίσκος. Αυτά απο μένα. Σίγουρα θα συνεχίσω να τον ακούω για καιρό, και θα επιστρέψω για περισσότερα.

Καλούτσικο αλλά περισσότερο με τους The Devil’s Blood θα τους σύγκρινα κι όχι τους Ghost (αν και στο Infestissumam που κυκλοφορεί την άνοιξη ίσως έχει αλλάξει κάπως ο ήχος).

Απογοήτευση βλέπω στα σχόλια. :-k

Σήμερα το πρωί το έβαλα να το ακούσω και έχει κολλήσει από τότε. Πολύ μεγάλο άλμπουμ σίγουρα στα καλύτερα της χρονιάς που πέρασε. Το ομώνυμο τεράστιος ύμνος, αν και γενικά δεν έχει κομμάτι που να υστερεί, κυλάει νεράκι από την αρχή ως το τέλος. Μου άρεσαν πολύ περισσότερο από τους Ghost (μιας και γίνονται αρκετά συγκρίσεις μεταξύ τους) αλλά στην σύγκριση με τους devil’s μάλλον θα χρειαστούν και άλλες ακροάσεις (κυρίως στους devil’s blood βασικά αφού δεν έβρισκα για αρκετό καιρό το άλμπουμ τους στο internet). Οι Goat πάντως έχουν πιο “εύκολη” μουσική από τους devil νομίζω, πιο catchy μελωδίες σου κολλάνε κατευθείαν στο μυαλό. Βλέπω να το ποστάρω σε μερικές μέρες και στα άλμπουμ που λιώνεται αυτό τον καιρό.

Ντάξει οι The Devil’s Blood πλέον διαλύθηκαν οπότε από εδώ και πέρα σύγκριση μόνο με τους Ghost θα γίνεται.

[B] “Spirits of Fire”[/B]