Θέλουμε χορό, αλλά θέλουμε και κι8άρες. Τα μπίτια τα διώχνουμε. Δεν θέλουμε τύπους τύπου πρόντιτζη, ούτε και πολλούς μίνιστριζ/νάηνήντσιζ/ραμμστάηνζ. Ούτε μάκλιτζάκσο θέλουμε. Δεχόμαστε μιντ τέμπα και λίγο πιο κάτω, αλλά μόνο αν είναι καυλιάρικα. Τις μπαλάντες και τα συναφή τα απορρίπτουμε χωρίς να το σκεφτούμε. Παλιατζούρες λέμε ναι, αλλά με δύναμη γενικά. Επίσης, δεν θέλουμε χεντμπάνγκι, χορό θέλουμε. Μερικά παραδείγματα
somnambulist μας έβαλες σε πολύ καλό mood μετά το ξύπνημα που έπεται από μπόλικη κατανάλωση αλκοόλ. Wipers, Fugazi, bad brains, dead 60’s, Husker Du κλπ κλπ.
(επίσης, το τραγούδι των Gov’t Mule ήταν πολύ ωραίο και δεν το ήξερα)
Σε άκρως χορευτικούς ρυθμούς, η φοβερή διασκευή στο move on up του Curtis Mayfield από τους Σαλονικείς Noise Promotion Company
Απ’ότι κατάλαβα ψάχνουμε κομμάτια με ωραίο γκρουβ για λίκνισμα και όχι καθαρά για χεντμπάνγκιν σωστά; Αμέσως μου ήρθε στο μυαλό αυτό:
Εδιτ: καλά ρε σομναμπουλιστ τα 3 κομμάτια των νιρβάνα που αναφέρεις μπορείς να τα χορέψεις; Με αυτά εγώ και μόσινγκ κάνω άμα λάχει. Χαχα! Θέλω να πω, ειδικά μπριντ και τεριτοριαλ είναι για πολύ ξύλο, όχι για χορό.
witchfinder, ψάχνουμε ακριβώς αυτό που πόσταρες
nightwing μια χαρά το έπιασες και δεν είχα ακούσει ποτέ καμιά από τις μπάντες που πόσταρες! ντουντ, ωραίος, ειδικά για cardinal sin. ο ostby έχει γράψει και το just a little που είναι ακόμα πιο χορευτικό. παναγιώτη γαμάς, γνωστά πράγματα
για τα χαζά παιδιά της παρέας έχουμε και τους battles
Όταν θέλουμε να λικνίσουμε τα κορμιά μας μαστούρικα και ζαμανφού, με τα μάτχια κλειστά και χίππικα μουβς, τότε μόνο One inch man. Εξάλλου, δε γίνεται και να μην.