oι camel σε μια συγκλονιστικη εκτελεση του stationary traveller…το σολο απλα ανατριχιαζει…
http://www.youtube.com/watch?v=MKBwku-PsPY:cry: :respect:
Babe Ruth…No comments
Για οσους εχουν γεννηθει τελη της δεκαετιας 70-αρχες 80…
Ποιο καλο παιδακι θα μου πει αν θυμαται αυτους τους τιτλους τελους αυτης της πολυ ομορφης και γεματης υποννουμενα για αλλους κοσμους διπλα μας,σειρας κινουμενων σχεδιων απο την Γαλλια?ειμαι σιγουρος οτι ολο και καποιος θα την θυμαται!!χεχε
Σας ξυπναω αναμνησεις ε?
υγ=ιδου και οι τιτλοι αρχης με μια πασιγνωστη τραγουδιστρια να τους αποδιδει ομορφα…
Νικος Summoning
πάω να βάλω τα κλάματα από συγκίνηση. που το θυμήθηκες αυτο??
Ε καλα…ειμαι μεγαλος φαν των φοβερων σειρων κινουμενων σχεδιων της δεκαετιας του 80,μιας και ειμασταν ουσιαστικα η πρωτη γενια που μεγαλωσε με αυτα(την δεκαετια του 70 πρεπει να ηταν πολυ λιγα τα cartoon)…πραγματικα προσπαθουσα να μην χανω κανενα επεισοδιο γιατι ηταν πραγματικα σοβαρες και παραμυθενιες σειρες…οχι σαν κατι σημερινα ,προιντα του Ιαπωνικου πολιτισμικου ιμπεριαλισμου με τις πολεμικες τεχνες και τα παραξενα ρομποτακια…και δεν εννοω τα Manga ,των οποιων ειμαι φαν (Appleseed και τα μυαλα στα καγκελα!!!)…εχω βρει πολλα τετοια βιντεακια στο youtube και καποια επεισοδια απο το blogspot του Magakos που εστειλα πριν…enjoy!!!
A την έχεις ψάξει την δουλειά δλδ… πάντως δεν υπήρχε καμμία περίπτωση να το θυμηθώ το συγκεκριμένο καρτούν αν δεν έβλεπα τις φάτσες αυτές και αν δεν άκουγα το καταπληκτικό τραγούδι τέλους… very nice!
:lol: :lol:
:lol: :lol:
Ποιος θα περιμενε ποτε να εμφανιστουν οι Megadeth στον Duck Dodgers στα Looney Tunes!!!
παιζουν το Back in the Day απο το The System has Failed (2004)
Στο επομενο κλιπ περιεχεται ολο το επεισοδιο με την εμφανιση του Dave Mustaine στο μελλον ,υστερα απο την αποψυξη του απο τον Daffy Duck=ΘΕΟΣ!!
Μεταλ και στα πιτσιρικια!!!
Νικος Summoning
Χαχα, το είχα δει στο Star αυτό!! :lol: :lol: :lol:
Βασικα και εγω εκει το ειχα δει μαλλον τον Οκτωβριο που μας περασε,ενα πρωινο Σαββατου μαλλον και μου εκανε φοβερη εντυπωση πως εβαλαν τους Megadeth σε κινουμενο σχεδιο και μαλιστα αμερικανικο,μιας και ειναι γνωστο ποσο κολλημενοι και συντηρητικοι ειναι με τετοια θεματα…
Νικος Summoning
Και ζησαν αυτοι καλα, κι εμεις καλυτερα
κρεντιτς του Ζαφ
credits στον Ashbringer
(που είναι φίλος του Guardian_of_the_blind)
ΠΩΠΩ…Τι λες ρε 'συ…
Αλήθεια ο Clapton τι κάνει εκει;
Jack Black RULES! :lol: Σπάστα μεγάλε!!!
Oι Gwar σε thrash διαθέσεις. Εϊναι από άλλο πλανήτη, κανονικά.
Joe Bonamassa…Δεν υπάρχει…
Led Zeppelin-Stairway to Heaven-O2 London-10 December 2007
Κάντε περιοδεία…Κάντε περιοδεία…Κάντε περιοδεία…Κάντε περιοδεία…Κάντε περιοδεία…Κάντε περιοδεία…Κάντε περιοδεία…Κάντε περιοδεία…Κάντε περιοδεία…Κάντε περιοδεία…Κάντε περιοδεία…Κάντε περιοδεία…Κάντε περιοδεία…Κάντε περιοδεία…Κάντε περιοδεία…
:papas: :papas: :papas: :papas: :papas:
Aν και δεν θα ενδιαφέρει πολλούς:
αυτο είναι ένα βιντέακι που είχα φτιάξει πριν καιρό - αφιερωμένο σε ένα από τα αγαπμένα μου γκρουπς, τους Γενιά Του Χάους, και το οποίο φαίνεται ότι άρεσε ακόμα και στους ίδιους, και το ανεβασαν στο myspace τους!!! A ρε γμτ και να γινόταν καμμιά επανασύνδεση για κανένα live!