Youtubeism (μουσικά)

Απλά Επικά.

Μου έφτιαξες τη μέρα!

EXODUS versus SECURITY

Τα μέλη των EXODUS ήρθαν σε αντιπαράθεση με τους υπαλλήλους security της συναυλίας που έδωσαν στις 16 Φεβρουαρίου στο Ιλλινόις. Ένας οπαδός της μπάντας πάνω στην έκσταση από τα οργισμένα τραγούδια της μπάντας ανέβηκε στη σκηνή, έκανε headbanging μαζί τους και στη συνέχεια έκανε το γνωστό stage-diving. Μπορεί στα μέλη των EXODUS να φάνηκε μια όμορφη αυθόρμητη πράξη, όχι όμως και στους σεκιουριτάδες, οι οποίοι έδιωξαν κακήν-κακώς τον οπαδό από το χώρο της συναυλίας. Όταν το αντιλήφθηκαν αυτό οι EXODUS, σταμάτησαν να παίζουν και απαίτησαν να τον αφήσουν να μπει ξανά μέσα. Στη συνέχεια έκαναν και οι ίδιοι stage-diving και προέτρεψαν και το κοινό να κάνει το ίδιο.

Ρισπέκτ!8)

ρισπέκτ στα παληκάρια
άντε να έρθουν κ απτα μέρη μας

Isle of Wight Festival 1970 (26-30/8 )

Miles Davis

Leonard Cohen

The Who

Free

ELP

Jethro Tull

Taste

Jimi Hendrix

The Doors

SAVATAGE - “The Storm” Live in Rio 1998

http://youtube.com/watch?v=kravNH1CZMw

Κάντε reunion γαμώτο, κρίμα είναι.

το Dragonlakes twn γαμηστερων Dark Nightmare , live απο ενα περσυνο ποοολυ heavy metal βραδυ στο Underworld…(kai γαμω περασαμε!!)
(checkarete to τελευταιο τους demo The Blood Land toy 2004…)

Θυμάμαι την διασκευή που είχαν κάνει Αλέξια και Xαριτοδιπλωμένος…

χαχα:lol:

φύγε - φύγε απ’ το γκρουπ
φύγε απ’ τους Βανδαλούπ

χαχα επικό κομμάτι - επικό συγκρότημα. Πολύ πόγκο!!!

Μια διασκευή από Iced Earth από μία Ελληνική μπάντα. Ελπίζω να σας αρέσει.

Για φανς των Bon Jovi, τρια βιντεακια (ενα χωριρμενο σε τρια μερη) που εφτιαξα για την 25χρονη πορεια της μπαντας εως τωρα

Part 1

Part 2

Part 3

Δεν εχω λογια για το βιντεο που ποσταρω, ειναι εξερετικο. (σορρυ αν εχει ξαναποσταριστει καπου)
ειναι ενα σολο του “ιορδανη” απο τους dream theater και αξιζει να το δειτε γιατι ο εν λογο μουσικος γα**** και δερνει

Απλα τα σπαει:eek: :respect:

black snake moan

μια απο τις καλυτερες σκηνες που εχω δει σε ταινια . και ενα απο τα καλυτερα μπλουζ ριφ που εχω ακουσει

Ο Λαρς βγαζει ψευτικο setlist.Δειτε τη φαση που λεει McGovney - Mustaine jam.

Running Wild…απλα θεοι… :metal: :metal: :metal:

live ο υμνος Riding the storm

το καρα-cult clipaki του αλλου υμνου Conquistadores

guess the Akerfeldt’s riff…πλακα εχει

τι παιζει ο ανθρωπος …? ! ?! 8O 8O 8O

απλα συγκινηση και σεβασμος…

8O 8O 8O 8O

δειτε στο τελευταιο βιντεο στο 2.56