Μιας και πιάσαμε τα ελληνικά, εδώ είναι το φως:
Μιλώ για σένα
Alcodrugs. Από τους καλυτερότερους λάιβ καλλιτέχνες κλπ κλπ, πάρτε ένα κλασσικό σε όμορφη εχτέλεση και ερωτευθείτε.
Πόσο θεός!!!
Βλέπουμε ΟΛΟΙ και μετά ερχόμαστε να ποστάρουμε περί disturbing αριστουργημάτων. Αυτό.
Το καλύτερο video που έχω δει τον τελευταίο καιρό και τέτοια (που λέει και ο ανχόλης)
To Tarantula από το νέο δίσκο των Smashing Pumpkins.
Γεια όσους έχασαν τη συναυλία των Europe πριν λίγο καιρό.
:respect: :lol:
Koμματάρα, έτσι? τρελλό κόλλημα!
Ω ναι, ω ναι!
Συμπληρώνω: http://www.youtube.com/watch?v=1vey16as4F8&mode=related&search=
Ύμνος.
(Δεν είναι official video.)
Πας να μας τρελλάνεις μεσημεριάτικα! Άλλη κομματάρα! Καλή δουλειά έχουν κάνει οι τύποι και ας μην είναι official πάντως! Ας βάλω και εγώ κάτι σχετικό then:
Δεν το είχα ακούσει ξανά. Ακουγεται ενδιαφέρον αν και φαινεται πιο σκοτεινό.
Δεν είναι βίντεο αλλα έχει καλύτερη ακουστική από τα live.
Eίναι δυσκολοχώνευτο κομμάτι, θέλει να του αφιερώσεις λίγο χρόνο για να το συνηθίσεις. Ειδικά στο τέλος το λατρεύω.
Αυτούς δεν τους ήξερα καν, αν και από ότι είδα τα μέλη τους συμμετέχουν σε αρκετά γνωστές μπάντες. Για το στυλ τους είναι καλοί από όσο μπορώ να κρίνω από το κομμάτι που πρότεινες, αλλά γενικώς δεν είμαι ιδίαιτερα φαν της συγκεκριμένης κατεύθυνσης αυτών των νέων ( σχετικά με Crematory ή Atrocity πχ ) group.
Για να δεις τι πραγματικά γουστάρω πάντως:
Πες μου αν σου άρεσε ( in case που δεν το ξέρεις δλδ )!
:!: :!: :!:
Ναι η μουσική ηταν εξαιρετική. Εlectro στοιχεία με καποιες γοτθικες πινελιές θα έλεγε κανείς.
Η φωνή του τραγουδιστη δεν με ενθουσιασε. Ευτυχώς υπερισχύει η μουσικη!
Δεν έχω ξανακούσει Diorama αλλά φαινεται ενδιαφερον.
Meanstreak - Snakepit
Stratovarius - Break the ice live
Sofoklis Pizza
Ο Σοφοκλής έχει πιτσαρία στα Μέγαρα και φτιάχνει 1 είδος πίτσας μόνο και 1 μακαρονάδα. Οι παραγγελίες που δέχεται όμως είναι κάθε λογής. Χτυπήστε “sofoklis pizza” κι ακούστε τις τηλεφωνικές παραγγελίες…