Ωραία τα σετ λίστ, ας μου εξηγήσει κανείς και που στα διάλα είναι το καλύτερο κομμάτι τους?:-k
[SIZE=5]Βeer Drinkers & Hellraisers ΡΕΕΕΕ![/SIZE][SIZE=5]
[/SIZE]
Ωραία τα σετ λίστ, ας μου εξηγήσει κανείς και που στα διάλα είναι το καλύτερο κομμάτι τους?:-k
[SIZE=5]Βeer Drinkers & Hellraisers ΡΕΕΕΕ![/SIZE][SIZE=5]
[/SIZE]
Δεν έχεις άδικο… :-s
Που είναι? Κάτω απο τι σκηνη φυσικά…
τσιμπησαμε σημερα το εισητηριακι.waiting for the bus to athens…
Αντε περνανε οι μερες, εχω και γενεθλια σημερα και θα μαζευτουν και τα λεφτα για εισιτηριο κτλ… 24 και σημερα μεινανε…
PLANET OF WOMEN ???
Φρέσκο φρέσκο το κρατάω.Ακόμα σπαρταράει…:lol:…Ελα να περνάνε οι μέρες…
Ενα θα πω… Ηθελα να παρω μια συγκεκριμενη μπλουζα ZZ TOP και ειδικα τωρα με την συναυλια ηταν στα αμεσα σχεδια μου… Η κοπελα μου ‘‘υπεκλεψε’’ την φωτογραφια απο το pc μου και ο κολλλητος μου μου εφερε για δωρο χτες την συγκεκριμενη μπλουζα… Ολα τα λεφτα…8)8)8)
Καλοοοοοοοοοό:p
Πόσταρε καμία φωτο.
“Αυτοδυναμία” οι ZZ Top στο poll της κεντρικής σελίδας του rocking, 40,92% αυτή τη στιγμή! :p:lol:
Δευτερα το πηρα και εγω στα χερακια μου και χαιρομαι:D Να ρωτησω… Ο χωρος ειναι ο ιδιος που εγινε το Rocking Athens Festival, σωστα?
ναι
Yπ’αριθμον 3568 εισιτηριο
Στο ξιφασκίας δηλαδή;
Το Rocking Athens Festival ειχε γινει στο Κλειστο Ταε Κβον Ντο…
Πώς ήταν εκεί από ήχο;
O ήχος εκεί είναι μία πονεμένη ιστορία [-X, τα έγραψα και για τον Gary Moore και για το Rocking Athens…
O xώρος είναι σε πολύ καλό σημείο, με πανεύκολη πρόσβαση τόσο με συγκοινωνία όσο και με ΙΧ/μηχανή. Έχει πολλά μέρη για καφέ-φαγητό-ποτό γύρω του και ο συναυλιακός χώρος είναι όμορφος, με εύκολη είσοδο-έξοδο χωρίς στριμωξίδια κλπ.
Είναι ιδανικός για να διοργανώνονται συναυλίες με προσέλευση 5-10.000 άτομα.
Αλλά:
Έχει μεταλλική οροφή που προκαλεί αντήχηση…
Κάτι πρέπει να γίνει για αυτό από τους διοργανωτές. Να κρεμαστούν από την οροφή υλικά που να την κάνου κάπως πιό “ουδέτερη” ακουστικά.
Εγώ δυστυχώς στο Rocking Athens δεν κατάφερα να βρω σημείο με καλό ήχο και με ξενέρωσε αρκετά… :?
Αλλά ευελπιστώ ότι σε μεμονωμένη συναυλία θα είναι καλύτερο το στήσιμο…
Οντως ο ηχος στο Rocking Athens δεν ηταν καλος και δυσκολεψε πολυ τα συγκροτηματα να ακουστουν οπως θα επρεπε… Ξερει κανεις ποση ωρα θα παιξουν οι ZZ Top και αν θα εχουν καποιο συγκροτημα ως support?
Mε βάση τα set lists που βλέπω τους κόβω να παίζουν μιάμιση ώρα, ίσως και λίγο παραπάνω.
Για support ελπίζω η Onstage να βάλει τους Down & Out όπως και σε προηγούμενες συναυλίες της. Ταιριάζουν απόλυτα και θα είναι και μία εμεπιρία που θα έχουν να τν λένε στα εγγόνια τους! 8)