Zz top 24/10@ολυμπιακό κλειστό γυμναστήριο φαλήρου

Αυτοι θα τη λενε για καλο στα εγγονια τους κι εμεις θα λεμε στα εγγονια μας οτι για ενα μισαωρο πριν τους zz top,τρωγαμε σαντουιτς και πιναμε μπυρες περιμενοντας να ξεκινησει η συναυλια.Μετριοτατο γκρουπ,τους ειχα δει support στον Gary Moore και μετα ειπα so what?Ξερεις ποσα γκρουπ αναλογου υφους υπαρχουν πανελλαδικα,οχι μονο στην Αθηνα,που αξιζουν πραγματικα?Αλλα δεν αποφασιζω εγω.Απλα μια αποψη λεω.

Έχω παραγγείλει το εισιτήριο για δώρο σε φίλο…και το αναμένω από μέρα σε μέρα…
Άντεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε…:smiley:

Δυστυχώς περιοδεύουν και την ίδια μέρα θα παίζουν στο Guiness Jazz Festival στο Κόρκ της Ιρλανδίας, και απ’ ότι μου έχουν πει και οι ίδιοι προσπαθούσαν να ακυρώσουν αλλά είναι ψιλοδύσκολο. Συμφωνώ απόλυτα πάντως.8)

Μάλιστα. Έχεις ακούσει νότα τους πέρα από το σαπόρτ στο Gary Moore? Θα είχε ενδιαφέρον να αναφέρεις πόσα γκρουπ ξέρεις πανελλαδικά που να αξίζουν πραγματικά, και πόσα γκρουπ ξέρεις που να έχουν τις ακόλουθες επιρροές.

ZZ Top
Johnny Winter
Jimi Hendrix
John Lee Hooker
SRV & Double Trouble
Freddie King
Albert King

Δηλαδή ο χώρος άν κατάλαβα καλά είναι επιπέδου Sporting / Ξιφασκίας και λοιπών γνωστών κλουβιών… Με αντήχηση και χάλια ήχο.

ο χώρος είναι καλός, ο ήχος είναι προβληματικός, θα πάμε όμως γιατί τέτοια ιστορικά συγκροτήματα έρχονται για μια κ μόνο μια φορά στην Ελλάδα

δεν χρειαζονται καμια ελληνικη εταιρια τα παιδια γιατι το κανονισαν :wink:

τους ανιγουν σκοπια κ βουλγαρια 8)

Πηρα και εγω σημερα το πολυποθητο εισητηριο, αρ. 3287… Αντε περνανε οι μερες. Γνωρισα και εναν κυριο γυρω στα 50 στο ticket house που πηρε το εισητηριο του πριν απο εμενα και μου ελεγε ποσο τυχερος νιωθει που θα τους δει, Γιατι πριν πολλα χρονια που ηταν στην Σουηδια και θα ειχαν εκει συναυλια, τον φωναξε η ‘‘μαμα πατριδα’’ και το ειχε αχτι… Πιστευε οτι δεν θα τους δει ποτε αλλα θα τα καταφερει τελικα… Και εμεις το ιδιο, τετοια συγκροτηματα με τετοια ιστορια ειναι λιγα… :D8)8)

Κρίμα που δε θα τους δούμε και δω. Πάντως εν μέρει έπιασε η ευχή μου στον Boogieman…8)

Όχι, διάβασε το ποστ μου ξανά. Ο χώρος είναι ιδανιικός, καμία σχέση με κλουβί, η σκηνή φαίνεται πολύ καλά όχι όπως στον χώρο της ξιφασκίας.
Το μόνο θέμα είναι η ακουστική

Μπράβο στα παιδιά!

Και εγω απο βδομαδα λεω να παω να παρω…Εψησα και το θειο μου (παλιοροκας ετων 51) με αυτα που του ειπα για την εμφανιση τους στη Σουηδια…

Εχει κοψει τις συναυλιες λογω ηλικιας οπως λεει αλλα τα απωθημενα ειναι απωθημενα…Αλλωστε του το χρωσταγα…Αυτος με εμαθε ΜΟΥΣΙΚΗ…!!

μάλλον σήμερα τσιμπάω κ εγώ μπιλιετάκι… :smiley:

Αντε περνανε οι μερες, μην ξεχνατε οποιος μαθαινει κανα setlist, να το ποσταρει… Ευχομαι να παιξουν πολυ ωρα, να τους απολαυσουμε8):smiley:

Τους είδα την Παρασκευή στο Essen απλά τέλεια

για setlist= http://www.setlist.fm/setlist/zz-top/2009/grugahalle-essen-germany-53d7f319.html

Ξανά Mexican Blackbird! 8)

Τελικα φιλε Mule, εχεις κολληματακι με το ‘‘Mexican…’’!Σωστος,ειναι οντως κομματαρα.Εγω πειραζει που θελω ‘‘Beer Drinkers…’’ και ‘‘Master Of Sparks’’ και ‘‘Precious And Grace’’,αντι για το υπερτιμημενο και μετριο,κατ’εμε παντοτε,’‘Legs’’?

Οταν μιλατε για σετλιστς, ισως ειναι καλυτερα να τα λετε σε σποιλερς, γιατι μερικοι απο τους κωλοφαρδους πουστηδες (:D), απο οσους θα πατε, δε θελουν να γνωριζουν.

Γαμωωωωωωωω…

Ναι ρε πουστη μου…Ειδα επιτελους σε σετ τους ξανα το Brown Sugar…Μακαρι να παιχτει και εδω…

Ουρλιαζα να το παιξουν στη Σουηδια αλλα δεν το εκαναν…Οποτε ελπιζουμε…:smiley:

πήραμε και τα μπιλιετάκια μας …:slight_smile:

Πολυ καλο και αυτο το setlist, αλλα που ειναι Blue Jean Blues? ? ?:frowning:

Ειναι κομματαρα, θελω να το ακουσω…[-o<

H αλήθεια είναι πως αν δεν παίξουν Beer drinkers θα μου λείψει. Συμφωνώ για το Legs αλλά δυστυχώς είναι από τα γνωστότερα κομμάτια τους και έρουν πως πολύς κόσμος θα θέλει να το ακούσει.

Τι συζητάμε όμως, εδώ έρχονται οι ZZ Top!!! :smiley:
Aς παίξουν ό,τι θέλουν! :smiley: