Zz top 24/10@ολυμπιακό κλειστό γυμναστήριο φαλήρου

Ας παίξουν και πετρέλη αμα θέλουν, μπυρες θα έχουμε απο κάτω, σουπερ θα είναι μην στεναχωριέστε…

…άμα είναι και παγωμένες οι μπύρες;…εεεεεεεεε:p:!:

Μπυρες, ZZ TOP και θα περασουμε τελεια…8)

Μου ήρθε το εισιτηριάκι δώρο προχτές στα γενέθλιά μου:D:D:D:D

Εννοείται ότι το είχα κάνει παραγγελιά σε φίλο:lol:

Άντε πλησιάζει…[SIZE=“5”]Πόσο τέλεια θα περάσουμε λέμε???[/SIZE]

:drunk::drunk::drunk:

ρε το beer drinkers δεν γινεται να μην το παιξουν…πρωτη φορα ερχονται ελλαδα τι στο διαλο…πρεπει ν παιχτει αυτο το κομματι…το blue jean blues
αντε να το δεχτω αλλα οχι και το beer drinkers and fuckin’ hellraisers…

θα θελα να γνωρισω ατομα απο δω που θα πατε…κανονιζουμε κανα μυτινγκ πριν αρχισει το λαηβ κτλ;

Aν δειτε 1 πιτσιρικα καπου στα 16 εγω θα μαι:p

Ε δεν θα ειναι και πολλοι στα 16 εκει…Λιγοι πιτσιρικαδες εχουν το προνομιο να ξερουν τι σημαινει ZZ Top…

Παντως εγω θα ειμαι εκει…Αντε Αντωνη να τα πουμε και απο κοντα επιτελους… :stuck_out_tongue:

Να μην ξεχναμε οποιος μαθαινει προσφατο setlist να το ποσταρει. Ξερουμε περιπου ποση ωρα θα παιξουνε οι ΜΟΡΦΕΣ? Το κοβω γυρω στη μιαμιση ωρα… Μακαρι και παραπανω…

HAVE MERCY:thumbup::thumbup:=D>

Ανακοινώθηκε και η μπάντα που θα ανοίξει.
Κανένας Σαλονικιός έχει άποψη;

εγω προσωπικα δεν τους εχω πετυχει ποτε λαηβ…δεν ηξερα καν οτι ειναι απο εδω…

Και καπου διπλα θα ειμαι και εγω…:lol:

Οποιος ξερει τους Skelters, ας ποσταρει τιποτα…

ναι ρε γαμωτο κ για τα 2:(
τελοσπαντων ωρες -ωρες σκεφτομαι οτι και μονο το γεγονος οτι ερχονται θα ειναι mοre than enogh οπότε ας παίξουν οτι γουσταρουν…:slight_smile:

Ειμαστε πολυ τυχεροι που ερχονται και θα τους δουμε, μιλαμε για ζωντανη ιστορια… Να ρωτησω κατι ξερει κανενας ποια τραγουδια ειναι το Billy Banter και το Blues Hat που ηταν σε καποιο απο τα setlist που ειχαν ποσταρει?

Δεν είναι κάποιο τραγούδι αλλα κανένα χαβαλετζίδικο λογύδριο του Γκιμπονς…

το Σάββατο γιατί, its once in a life time…

Αντε αυτη η βδομαδα εμεινε μονο…:smiley: Λιωνω ολα τα αλμπουμ τους τον τελευταιο μηνα και ανυπομονω… Και μην ξεχνιομαστε να ποσταρουμε αν βρουμε κανα προσφατο setlist η αν ακουσει καποιος τιποτα για το ποση ωρα θα παιξουνε…

αχ τι ωραια…ολοι με εγκατελειψαν χαχαχαχα…μοναχος θα κατεβω και θα παω στο λαηβ…δεν πειραζει…θα δω zz top!

[SIZE=“5”]ΕΒΓΑΛΑ ΕΙΣΗΤΗΡΙΑΑΑΑ!!! :yahoo: [/SIZE]

Έτοιμος και εγώ για το Σάββατο. Εισιτήριο αριθμός 0836.:):smiley: