Zz top 24/10@ολυμπιακό κλειστό γυμναστήριο φαλήρου

ρε παιδια ειχε συνεντευξη zz top στο Θεμα την Κυριακη αν μου ειπανε σωστα… την διαβασε κανεις;; αν γινεται μπορει καποιος να τη σκαναρει αν την εχει ακομα;

Ναι είχε μίση σελίδα νομίζω. Της έριξα μια ματιά αφού έπεσε στα χέρια μου αλλα φυσικά την έχω πετάξει. Εντύπωση μου έκανε που την είχε, γιατί το Θέμα το έχω σαν το δέλτιο του Σταρ της έντυπης “ενημέρωσης”. Άσχετο.
ZZ Top ρε…

Ειναι θλιβερό το επίπεδο των ερωτήσεων που κάνουν οι “δημοσιογράφοι” σε συγκροτήματα… Μαύρα χάλια, αυτό βέβαια αντικατοπτρίζει την πλειονότητα των ΜΜΕ στην Ελλάδα (off topic)

2 και απόψε… 8)

αχα…οκ τοτες…απλα μου το ειπανε, δεν ειχα και σαφη εικονα για το τι επαιξε…σημερα η αυριο τσιμπαω το τικετακι μου…

Ήταν μία σελίδα (αλλά με μεγάλους χαρακτήρες, όχι πάνω από 10 ερωτήσεις) στο ενθετο περιοδικό του Θέματος. Ψιλο-ανόητες ερωτήσεις, ευγενικές-επαγγελματικές απαντήσεις του Gibbons, τπτ το ιδιαίτερο.

Συνέντευξη των ΖΖΤΟΡ στην Εφημερίδα ΕΘΝΟΣ της Τρίτης 22 Οκτωβρίου. Αντιγράφω το άρθρο:

«Αμερικανιά» μέχρι εκεί που δεν αντέχεις παραπάνω. Οι ΖΖ Τοπ είναι η μπάντα που θέλεις να ακούς όταν πίνεις φτηνή μπίρα. Είναι η μπάντα με κομμάτια που πάνε τέλεια όταν μπαίνεις σε στριπτιζάδικα. Σε εστιατόρια που σερβίρουν μόνο μπριζόλες. Το συγκρότημα γεννήθηκε στο Τέξας το 1969 (και όλα αυτά τα χρόνια δεν άλλαξε ποτέ τα μέλη του). Εχει ως σήμα κατατεθέν τα παραλληλόγραμμα μούσια που καλλιέργησαν στα χρόνια καριέρας τους ο τραγουδιστής και κιθαρίστας Μπιλ Γκίμπονς και ο μπασίστας Ντάστι Χιλ. Το τρίο των ΖΖ Τοπ έρχεται για συναυλία το Σάββατο στο κλειστό γυμναστήριο «Τάε Κβον Ντο», στο Φάληρο. Η μπάντα έχει κυκλοφορήσει, έως σήμερα, 14 άλμπουμ. Εχει πωλήσεις που ξεπερνούν τα 30 εκατομμύρια αντίτυπα, παγκοσμίως. Εχει και ένα σπουδαίο σκληρό μπούγκι κομμάτι, το «La Grange». Μια «ωμή» μελωδική αφιέρωση στο περίφημο πορνείο «Chicken Ranch» που λειτουργούσε από το 1905 έως το 1973 στο Τέξας. Από «εκεί» ξεκίνησε και η συνέντευξή μας μαζί τους.

Εχετε επισκεφτεί το «Chicken Ranch» τις καλές μέρες της λειτουργίας του;

Είναι σαν να ρωτάμε εμείς, οι ΖΖ Τοπ, εσάς, που είστε Ελληνας, αν έχετε επισκεφθεί ποτέ την Ακρόπολη. Πείτε μας, λοιπόν, την έχετε επισκεφθεί; Θα πείτε: «ναι» φανταζόμαστε.

To 1984 η φίρμα ανδρικής περιποίησης «Ζιλέτ» πρότεινε 1 εκατομμύριο δολάρια για να ξυρίσετε τα μούσια σας. Αυτό για λογαριασμό διαφημιστικού της σποτ. Αρνηθήκατε. Για να διατηρείτε τη γενειάδα σας καθαρή, τη λούζετε με σαμπουάν;

Αγαπητέ μου, είμαστε απλά ένα μπουκέτο γέρικων βρωμερών σκυλιών.

Που «ζει» από το ροκ - μπλουζ;

Τώρα και πάντα είμαστε ένας ροκ εν ρολ δυναμίτης. Η μουσική είναι ο τρόπος ζωής μας. Και είναι φανταστικό που σήμερα υπάρχουν συγκροτήματα σαν τους «Κουίνς Οφ δε Στόουν Εϊτζ» που θέλουν να κάνουν το ίδιο. Το ροκ και το μπλουζ δεν θα πεθάνουν ποτέ.

Τι θα ακούσει το κοινό της Ελλάδας από τους ΖΖ Τοπ;

Το κλασικό και το καινούργιο. Είμαστε έτοιμοι για τα πάντα. Είμαστε συγκρότημα με μέλη δεμένα σαν ατσάλι. Θα παίξουμε παλιά και νέα αγαπημένα μας τραγούδια. Επιφυλάσσουμε στην Αθήνα εκπλήξεις. Γνωρίζουμε πως το κοινό της είναι ενθουσιώδες. Μας αρέσει αυτό. Μας «ανεβάζει». Θα ροκάρουμε στο λίκνο του πολιτισμού. Τέλεια. Μοναδικά.

Δουλεύετε νέο άλμπουμ με τον παραγωγό Ρικ Ρούμπιν. Εχει μούσια σαν τα δικά σας. Ανακάλυψε τους Μπίστι Μπόις. Εκανε «ποπ» τη μουσική ραπ. Πώς είναι να συνεργάζεστε μαζί του;

Δεν σου μιλά και πολύ. Δεν μπορείς να μπεις στο μυαλό του. Μας αρέσει αυτό. Νομίζουμε πως, όταν μπαίνει στο στούντιο, έχει έξι αισθήσεις. Μπορεί να κάνει τα πάντα για να ακουστείς έτσι όπως πάντα ήθελες, αλλά δεν τα είχες καταφέρει ποτέ.

Τι είναι μπλουζ;

Ολοι το αγαπούν. Δεν έχει σημασία από πού έρχεσαι, αν δεν το έχεις ακούσει ποτέ. Αυτό πάντα «φτάνει» μέσα σου για να σου θυμίσει τις ρίζες της ψυχής σου.

Δεν ξέρω αν παίζει συνέντευξη που να μην γίνει ερώτηση για τη Ζιλετ και τα μούσια τους. Και έγω όμως έχω απάντήσει στην ερώτηση κάποιου εντελώς ασχετου “Τι είναι ZZ Top?” “Άυτοί με τα μούσια” ή στην καλύτερη σε κάπως πιο σχετικούς να μιμήθώ την κιθάρα του La grange. Και είναι κρίμα αυτό. Τελος πάντων σημασία έχει ότι σε δυο μέρες θα τους έχουμε δει και απο κοντά.

Πολύ ευστοχο το “μουσική που παίζει όταν μπαίνεις σε στριπτιτζάδικα”. Να έχει όμως και μπόλικη κάπνα, όχι τώρα με τα νέα μέτρα…

πηρα και εγω το εισιτηριακι μου για το συναυλιακο γεγονος της χρονιας (μαλλον μετα απο acdc)!!!
ο σαλονικιος τικετχαουζας οταν τον ρωτησα αν πηγε καλα η προπωληση μου ειπε πως θα ναι τιγκα! ΜΑΚΑΡΙ!!

σημερα θα κανω ενα μινι αφιερωματακι στους τεξανους θεους κατα της 12 το βραδυ. αν θελετε ακουστε www.1431am.org

Ετσι ρε, ετσι τιγκα γουσταρουμε να ειναι και να εχει και καπνα, μπιρες και τους ZZ TOP να παιζουνε την μουσικη που ολοι μας γουσταρουμε. 2 μερες μεινανε, αντε…:drunk:

Παιδες καλησπερα.Παιζει να παει κανεις απο εδω μονος του στη συναυλια?

εγω θα παω μονος μου…

Επειδη δεν εχω παρεα.Και δεν λεει να παω μονος.Το ψηνεισ ??

Εγω θα ειμαι με τον κολλητο μου αλλα οποιος θελει κανονιζουμε να βρεθουμε και εκει… Αλλωστε ολοι κοινα εχουμε…

Ok παιδες.Αυριο θα ξερω να θα κοψω και σας ενημερωνω αν ειναι.Thaks

Πηρα και εγω εισητηριο…

Και τωρα περιμενουμε για τη μαγεια των ZZ Top once more…

ανυπομονω…αντε λιγες ωριτσες στην ουσια ακομα!!!

Μόλις χτες το τσίμπησα!!!:smiley:
Κι εγώ μόνος,χτες μου ακύρωσε ο κολλητός μου…:frowning:
Bρήκα παρέα!!!

Το τσιμπησα και γω, Νο 6343. Αντε να δούμε, τον ήχο φοβάμαι λίγο αλλα who cares…

Και εγω το σκεφτομαι αυτο, μην μας τα χαλασει ο ηχος και δεν το ευχαριστηθουμε στο μεγιστο δυνατο βαθμο… Γιατι θα το ευχαριστηθουμε δεν τιθεται τετοιο θεμα, [SIZE=“3”] ZZ TOP[/SIZE] ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕ… 8)8):drunk:

When you get up in the morning and the light is hurt your head
The first thing you do when you get up out of bed
Is hit that street a-runnin’ and try to meet the masses
And go get yourself some cheap sunglasses
Oh yeah, oh yeah, oh yeah

τσιμπησα και εγω 3 εισιτηριακια για μενα και την παρεα μου.
Υπαρχει καποιο λινκ για το πως παμε εκει (που βρισκεται τελος παντων).