Zz top 24/10@ολυμπιακό κλειστό γυμναστήριο φαλήρου

τελικα κατεβασα απο το google εικονεσ το logo του forum.Θα το καρφιτσωσω στην μπλουζα…8)

9 αρχιζει, το γραφει κ το εισιτηριο,αλλα δε γραφει ποτε ανοιγουν οι πορτες… ξερει κανεις???

Πήρα κι εγώ εισιτήριο ?..
με έψησε τελικά ο rasputin ¨:P:P:lol::lol:

Πηρα τηλ την Onstage αλλα δεν το σηκωνει καποιος. 9.00 θα βγει το support ετσι? γιατι θα ειμαι κατα τις 9.15 εκει μην χασω τιποτα…

Ελπιζω να ειστε ετοιμοι γι’αυτο που θα δειτε σημερα σε 5 περιπου ωρες…
Οσοι πραγματικα γουσταρουν το συγκροτημα και τη μουσικη που παιζουν το βραδυ δεν θα ξερουν τι να γραψουν και οι υπολοιποι θα μεινουν απολυτως ευχαριστημενοι…Guarantee…

Ειναι η μεγιστη αποδειξη ενος συγκροτηματος που με μονο show τα μουσια, τις κινησεις, τις ατακες τους και τα φωτα γεμιζουν τοσο τον κοσμο…

Πάω να περιποιηθώ τα γένια μου και να ετοιμάζομαι σιγά σιγά. Μας έβαλε και στο κλίμα το αφιερωματάκι του MTV. Τέλεια…

Θα περιποιηθω και εγω τα γενια μου και θα περασουμε καλα, :drunk:ποση ωρα θα παιξουνε ξερει καποιος?

Εγώ πάντως ΜΟΛΙΣ ξυρίστηκα :roll:

Εχει Fever μετά? :D:D:D:D:D

:lol::lol::lol:

Και εσυ σημερα βρηκες να ξυριστεις?

Ξεκιναω κ εγω σιγα-σιγα… Μακαρι να πανε ολα καλα (μην εχουμε τιποτα εσωτερικες ηλεκτρικες καταιγιδες):p:p:p…

Προβλέπεται ΧΑΜΟΣ σήμερα!!!
Εγώ το πολύ σε ένα 2ωράκι θα είμαι εκεί!!!

Άντε να περάσουμε τέλεια…και [SIZE=“4”]ΟΛΟΙ ΜΕ ΚΛΕΙΣΤΕΣ ΦΩΝΕΣ ΑΥΡΙΟ[/SIZE]

Και…είπαμε εε???..Όσοι από ρόκιν…μετά να πάτε “ΜΕΡΑΚΛΗ” για να φάμε βρώμικο…και να συνεχίσουμε τις μπύρες…
:drunk::drunk::drunk:

Αντε επιτέλους…

I aint askin for much.
I said, lord, take me downtown,
Im just lookin for some tush…

Οι Σκελτερς βγαινουν στις 21.00 ετσι (και οχι οι ΖΖ)?

Ξεκιναω και εγω παιδες, θα παω γηπεδο πρωτα στο Καραισκακι και στα καπακια συναυλια… Καλα να περασουμε…8)8):smiley:

Παω να κανω μπανιο, να ετοιμαστω και εφυγα!! Τα λεμε εκει και καλα να περασουμε παιδες:drunk:8)

παω για μπανακι κ εγω και φευγω με τον martian αντε και καλα να περασουμε :smiley:

Ειναι τρελοι αυτοι τεξανοι ρεεεεεεεε…!τι Live ηταν αυτο…?θελουμε κι αλλοοοοοοο…κωλοχτυπημα και χοροπηδηχτο εως τελικης πτωσης…:drunk::respect::band:

τι εγινε ρε πουστη μου τελευταιος και πρωτος εισαι?:stuck_out_tongue:

παντα…:lol: