σε μενα μιλας?
(spam του κερατα)
σε μενα μιλας?
(spam του κερατα)
ναι σε σενα…(spam δεν λες τιποτα)
πειτε για την συναυλια τωρα…
δεν τους γνώριζα πριν… αλλά σήμερα τους είδα στο mtv… ντάξει είναι ΘΕΟΎΛΙΔΕΣ…
και ήταν κ ένα ζευγάρι που ήθελε να ανανεώσει τους όρκους του ο τραγουδιστής…
νταξει πολυ ωραίοι… και ωραία μουσική! Θα αρχίσω να ακούω …
Θα μπορουσες απλα να εχεις παει στη συναυλια, που εγω εχασα. :x
Λίγα πραγματα για αρχή. Ασύληπτα πολύς κόσμός, δεν το περίμενα σε καμια περίπτωση. Έμενα 30 χρόνια στην περιοχή και τέτοια κίνηση και τόσο κόσμο να θέλει να στρίψει απο παραλιακή προς φάληρο δεν θυμάμαι να έχω συναντήσει ποτέ. Γεμάτες οι εξέδρες, τίγκα κάτω, κόσμος παντού. Δεν φανταζόμουν ότι θα μαζευονταν τόσοι. Ωραίες εικόνες με μπαμπάδες μαζι με τα πιτσιρίκια τους.
Στην αρχή φοβήθηκα λίγο με τον ήχο, ειδικά τη φωνή. ίσως και να ήταν το σημείο που βρισκόμουν, στην πλαινή εξέδρα στην πλευρά του αιδεσιμότατου Gibbons. Το εναρκτήριο Got me Under pressure πάντως νόμιζα ότι το διασκευαζαν οι Motorhead. Αργότερα βελτιωθηκαν τα πράγματα ή συνηθισα και δεν με ένοιαζε. Οι τύποι ήταν φοβεροί, τα έδωσαν όλα. Το μπλούζ μέρος εξαιρετικό, αλλα το τελείωμα με τα χιτ να πέφτουν το ένα μετά το άλλο ήταν όλα τα λεφτά, απο τα καλύτερα μέρη συναυλίας που έχω παρακολουθήσει. Το σετλιστ ήταν πάνω κάτω αυτό που είχε ποσταριστει σε προηγουμενες σελίδες, Jesus Just Left Chicago, I 'm bad i 'm Nation wide. το Foxy Lady του Χεντριξ, Cheap Sunglasses, Just Got Paid, Gimme All Your Lovin?, Sharp Dressed Man, Legs, La Grange, Tush κ.α όλα μέσα ήταν.
Το καταευχαριστήθηκα, αντε και του χρόνου…
μακαρι να συνεχισουν να ερχονται συγκροτηματα τετοιου μεγεθους στην ελλαδα γιατι αυτο που ζησαμε σημερα δεν το ζουμε καθε μερα… ΤΕΛΕΙΟΙ ηταν οι Κυριοι κ μας προσφεραν ενα αξεχαστο λαιβ… κ το αρβυλο με το μωβ κορδονι ηταν ολα τα λεφτα!!!
By the way κορυφαία στιγμή της βραδιας ήταν το διαφημιστικό του Ριχαρδου για την επερχόμενη συναυλία των ΤΙΤΑΝΟΤΕΡΑΣΤΙΩΝ Blue Oyster Cult :lol::lol::lol::lol:
Γέλαγε ο κόσμος και φώναζε πάλι, πάλι…
ναι οντως,πολυ γελιο… δηλαδη αν πχ φερει τους slayer τι θα πει?? ο ΚΑΡΑΦΛΟΞΕΣΚΕΠΑΣΤΟΣ kerry king?? ημαρτον ρε…
Η συναυλια ηταν [SIZE=“4”]ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΗ[/SIZE]… Οι ZZ TOP εδωσαν ρεστα και ηταν φοβεροι…8) Τρομερη αποδοση ολη η μπαντα, εξαιρετικο ολο το feeling που εκπεμπανε, ακουσαμε ενα γεματο και πολυ καλο setlist (αν και ολοι θα θελαμε και κατι ακομα να ακουσουμε, προσωπικα το εχω πει, το Blue Jeans Blues…) και ο ηχος παρα πολυ καλος. Ο Billy μας μιλησε και Ελληνικα και μας τρελανε και γενικα :respect:. Ειχα παει με τον κολλητο μου και φυγαμε και οι 2 με ενα χαμογελο ως τα αυτια,
μακαρι να μπορεσω καποια στιγμη να τους ξαναδω. Πραγματικα κατα την γνωμη μου ξεπερασαν τις προσδοκιες και ενα μεγαλο μπραβο =D> στο κοινο που πραγματικα ‘‘κατεκλυσε’’ τον χωρο και συμμετειχε ενεργα καθολη την διαρκεια της συναυλιας ειτε με παλαμακια, ειτε χοροπηδηκτα, ειτε τραγουδωντας ολους τους στιχους… Οι μορφες απο το Texas μας χαρησαν μια αξεχαστη βραδια…:thumbup:
καταριεμαι την ωρα και τη στιγμη που δεν ηρθα.γαμημενα λεφτα…
…'ελα ντε όταν τα θες δεν τα έχεις…και όταν τα έχεις τα σκορπάς εδώ και κει:p:!:
Ας πω και εγω λιγα λογια για την συναυλια… Καταρχας ηταν φουλ το γηπεδο και πραγματικα οταν εφτασα καπου 20.15, ειχε ηδη παρα πολυ κοσμο και ειχα μεινει λιγο. Σιγα σιγα γεμισε εντελως βεβαια (κατι που ομολογω πως δεν περιμενα) και υπηρχε πολυ καλη διαθεση απο ολους! Μπραβο μας λοιπον που στηριξαμε ενα τετοιο ΜΕΓΑΛΟ live αν θελουμε να προσδοκουμε και αλλα μεγαλα ονοματα στην Ελλαδα. Στα του συγκροτηματος. Ειχα παει που λετε και εγω με το φιλαρακι μου και οι 2 περιμεναμε ενα πολυ καλο live. Ε αυτο ηταν τρικαλο:p Πολυ ενεργεια και κεφι σε ολα τα τραγουδια, τα μπλουζ πολυ ατμοσφαιρικα και ο Gibbons μορφη!Ολα τα τραγουδια ηταν αριστα δωσμενα αλλα εγω εκει που ελιωσα εντελως ηταν στα La Grange, Tush και Sharp Dressed Man (στο τελευταιο εχω τρελη αδυναμια). Η φωνη μου χθες το βραδυ ηταν τερμα βραχνη και κλεισμενη αλλα σημερα ειναι καλυτερα τα πραγματα Αντε… Παντα τετοια παιδες :drunk:
Μετα τους AC/DC η χθεσινη ηταν η καλυτερη συναυλια που εχω παει!!! :yahoo: ημουν και μπροστα μπροστα καγκελο!!!οταν ανοιξαν με το Got Me Under Pressure νομιζα οτι ακουγα Motorhead, αλλα μετα φτιαξανε τον ηχο!!!Δεν περιμενα ομως με τιποτα τετιο κοσμο, ο διπλανος μ ειχε ερθει απο την Πελλα!!! καναμε μιση ωρα για να βγουμε απο το παρκινκ μετα!!!
Με λιγα λογια, εγω η χθεσινη συναυλια ηταν [SIZE=“5”]MUST SEE[/SIZE]
ανεβασα και βιντακι στο YouTube http://www.youtube.com/watch?v=a0FFhHhxkXw
και μερικες φωτο που τραβηξα!!!
Ρε παιδια για πειτε για την διαφημιση των Blue Oyster Cult.Δεν το πολυκαταλαβα.Τι ελεγε παλι ο Ριχαρδος??
Θαυμαστε μας!! Και οσοι δεν ηρθατε να τι χασατε:bleh:
ελεγε για τους [SIZE=“3”]“ΤΙΤΑΝΟΜΕΓΙΣΤΟΤΕΡΑΣΤΙΟΥΣ”[/SIZE]θεος του κλασσικου Heavy Metal Blue Oyster Cult :lol:
ZZ TOP λεμε ρε… Με το που ξυπνησα το πρωτο πραγμα που εκανα ηταν να βαλω να ακουσω ZZ TOP, τι ηταν αυτο χθες?8)8)8)
Ο πηχης ανεβηκε ψιλα μετα απο το χτεσινο live.Ηταν απλα ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΙ
ολα τα λεφτα κ το λιβανιστηρι που ειχαν βαλει στα δεξια… τι ωραια μυρωδια!!! παραλιγο να μαστουρωσουμε
Τι να πω για χτες???..Απίστευτα πέρασα…Χαλαρά ισάξια συναυλία με των ACDC…:!::!:
Ήμουν ΔΕΥΤΕΡΗ ΣΕΙΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΓΚΕΛΟ …Έβλεπα τέλεια και τα πάντα…Άξιζε όλα τα κιλά ιδρώτα που χάσαμε…την απάλευτη ζέστη και ασφυξία…[SIZE=“5”]Είδαμε ZZ TOP[/SIZE]
Highlights της βραδιάς : ΟΛΗ Η ΒΡΑΔΙΑ ΒΑΣΙΚΑ:!::!:
Αλλά η διαφήμιση για τους τιτανοτεράστιους…και το jack daniels με το πουράκι στο τέλος…ήταν όλα τα λεφτά…
Μόνο μου παράπονο…που στο δεύτερο encore…δεν τρελλαθήκαν όλοι…όπως στα tush, gimme all your lovin’, sharp dressed man…που γινόταν χαμός!!!..Γιατί ρε παιδιά???..Το Tube snake boogie δηλαδίς δεν του αξίζει χτύπημα???
Πάρτε και φωτογραφιούλες από δεύτερη σειρά
Πριν λίγο με είδα στις ειδήσεις στη ΝΕΤ που κοπανιόμουνα:lol::lol: