Zz top 24/10@ολυμπιακό κλειστό γυμναστήριο φαλήρου

κ εγω ετσι καταλαβα αλλα δεν ειπα τιποτα γιατι δεν ηταν τιποτα μπροστα στη συνολικη εμφανιση…

Παντως πιστευω οτι οι περισσοτεροι απο το κοινο, ηταν πολυ ενεργητικοι και κουνιοντουσαν, ολοι δεν γινεται… Το εισιτηριο ηταν οντως ακριβο, αλλα ερχοντουσαν πρωτη φορα και στην τελικη…χαλαλι τους, δεν το μετανιωσα ουτε nanosecond… Οχι ρε συ δεν μου φανηκε οτι εχαναν στο La Grange…

Rocking.gr live report: http://www.rocking.gr/article6522.php

Καλησπέρα. Με έχουν καλύψει οι προηγούμενοι με αυτά που έγραψαν.
Καταπληκτική συναυλία.:)Τα έδωσαν όλα στη σκηνή οι μουσάτοι και είδαμε από κοντά εδώ στην Ελλάδα γιατί θεωρούνται από τα κορυφαία συγκροτήματα. 41 χρόνια ίδιας σύνθεσης του συγκροτήματος είναι κάτι πάρα πολύ σπάνιο. Παρ’ ότι έφτασα στις 20:55 βρήκα θέση αριστερά όπως μπαίνουμε , προς την πλευρά του Dusty Hill. Δεν περίμενα να έχει τόσο κόσμο. Η αρένα γεμάτη , οι κερκίδες ασφυκτικά γεμάτες και πολύς κόσμος γύρω γύρω. Κόσμος όλων των ηλικιών , πολλές γυναίκες ακόμη και οικογένειες ολόκληρες με παιδιά.
Οι Skelters καλοί ήταν αν και λίγο άτονοι. Ίσως σε μικρότερο χώρο να αποδίδουν καλύτερα. Έπαιξαν 7 τραγούδια σε 30’ (αν δεν κάνω λάθος).
Ξεκίνησαν ακριβώς στις 21:00 και οι ZZ Top στις 22:00. Αυτό ήταν άλλο ένα θετικό της βραδιάς (η τήρηση του προγράμματος). Οι ZZ Top έπαιξαν 90’ περίπου. Ο ήχος στην αρχή ήταν προβληματικός (εκεί που ήμουνα εγώ) αλλά στη συνέχεια βελτιώθηκε. Για την ηλικία τους πολύ ζωντανοί και φρέσκοι. Μου έκανε εντύπωση που δεν χαιρέτησαν στην αρχή αλλά η συνέχεια με τα ελληνικά του Billy και η ερώτηση της κοπέλας “Τι κάνεις Βασιλάκη” με αποζημίωσε 100%. Αλλά και οι 2 “technicians” που ανέβηκαν στη συνέχεια ήταν από τους “καλύτερους” :wink: στο είδος τους.
Στο τέλος στο parking και γενικά στον περιβάλλοντα χώρο επικράτησε κομφούζιο αλλά η μεγάλη προσέλευση αυτά έχει.
Η μεγάλη προσέλευση μπορεί να τους ξαναφέρει στην Ελλάδα και σίγουρα είναι θετικό μήνυμα και για άλλα ονόματα ώστε να μας επισκεφθούν για πρώτη φορά ή να μας επισκέπτονται συχνότερα.

Καταπληκτικό live.Μου έλειψαν τραγούδια αλλά δεν έχει και τόση σημασία.Είδαμε κάτι που ούτε στα όνειρά μας δεν θα φανταζόμασταν πριν κάτι χρόνια.Τρελές μορφές όλοι και μεγάλος κιθαρίστας ο Gibbons.Άντε και Allman Brothers,Skynyrd,Clapton,Neil Young.

Αυτη η συναυλια μου εχει φτιαξει την διαθεση, σημερα εβρεχε αλλα εγω σκεφτομουν ‘‘ειδα ZZ TOP’’ και ειχω τρελη διαθεση…:smiley:

Dream On:p:p:p

[-o<[-o<[-o<

Η κουραση και η δουλεια μου τωρα μου επετρεψαν να μπορεσω να κανω ενα ποστ για την συναυλια, 2 μερες μετα απο αυτη…

Βεβαια δεν εχω να πω και πολλα καινουρια…Τα ειπαν νομιζω οι προηγουμενοι και εγω τα εχω πει ηδη στο report του Sweden Rock Festival…

Κωστακη (Guardian of the Blind) στα ελεγα να ερθεις (με δημοκρατικους παντα τροπους :p) και πιστευω αποζημιωθηκες…Μου φτανει αυτο…Και πιστευω και οσοι πηγαν απολαυσαν τους ZZ Top για 95 περιπου λεπτα και δεν πρεπει νομιζω να εχουν παραπονο…

Το συγκροτημα τα εδωσε ολα…Ειχε κεφι, φαντασια και φυσικα τα μουσια και τις χορευτικες κινησεις του…
Οτι ακριβως χρειαζεται ενας οπαδος τους για να φτιαχτει δηλαδη…

Στα πολυ θετικα της συναυλιας ο βελτιωμενος ηχος απο αλλες (τουλαχιστον εκει που ημουν εγω), η μεγαλη προσελευση (δεν το περιμενα) και φυσικα οι πατεραδες με τα πιτσιρικια που τα εφεραν για να τα διδαξουν τι παει να πει blues boogie music & ZZ Top…
Δεν το εχουν καταλαβει ακομα σιγουρα αλλα αυτα τα παιδια ειναι πολυ τυχερα με τετοιους γονεις γιατι σε καποια χρονια που το συγκροτημα δεν θα υπαρχει και καποιοι στην ιδια ηλικια θα καταριουνται που δεν γεννηθηκαν νωριτερα, αυτα τα παιδια θα τους εχουν δει…
Γενικα το ολο γεγονος ΑΠΟΛΥΤΑ ΘΕΤΙΚΟ…!!

Απο κει και περα περασαμε καλα, κουνησαμε εαυτους σε αναλογους ρυθμους και απολαυσαμε επιτελους και στην Ελλαδα το φαινομενο ZZ Top…

Δεν εχω να πω αλλα, απλα τελεια, χαρηκα για οσους ειδα και οσους γνωρισα και επισης χαρηκα που περασε καλα και ο θειος μου που εχοντας να παει πολλα χρονια σε συναυλια ηθελε πολυ να ερθει στους ZZ Top και δεν το μετανιωσε…Εβαλα και γω το χερακι μου λιγο… :stuck_out_tongue:

Αυτα απο μενα…Αντε και στα επομενα και…STAY BOOGIE…!!!

Άσε, καλύτερα στατικοί παρά οι μαλάκες που έκαναν mosh pit#-o μπροστά στη σκηνή, με έναν κρετίνο με μπλουζάκι Marilyn Manson -που δεν ήταν και πιτσιρικάς…- να πρωτοστατεί…[-X[-X

Ειδικά oι πρώτοι έχουν να παίξουν εκτός Αμερικής πολλά χρόνια δυστυχώς… :roll:

Ενώ οι άλλοι πριν κλείσουν τις υπόλοιπες ημερομηνίες κλείνουν Ελλάδα.:stuck_out_tongue:

Μια κριτική που κάποιος να μην έμεινε ικανοποιημένος ή να κλαίει τα λεφτά του, δεν έχω διαβάσει. Και αυτή είναι η πραγματικότητα…

αφού αυτή είναι η αλήθεια!

ρε εσυ πρεπει να ησουν διπλα μας…

Μακαρι να ερθουν οι Aerosmith…:bow2::papas:

Συμφωνώ! Ειδικά για Neil Young. Μακάρι!!!

Μπορεί να έχαναν λίγο στο La Grange, μπορεί ο ήχος στις εξέδρες που ήμουν εγώ να ήταν χάλια, μπορεί ο Frank Beard να μη χαιρέτησε, μπορεί κάποιοι να στέκονταν ακίνητοι στη θέση τους σαν στήλη άλατος, αλλά πρέπει όλοι να είμαστε 100% ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ γιατί είδαμε στη χώρα μας ένα γκρουπ που μάλλον δεν θα ξαναδούμε στην Ελλάδα…

Μακάρι να βγω ψεύτης…

Και το αρνητικό της βραδιάς που το θυμήθηκα τώρα γιατί μόλις αγόρασα το Bitches Brew. Γιατί να είναι την ίδια μέρα το αφιέρωμα στον Miles Davis???E?Γιατί?

Αφιέρωμα στο Kind of Blue και όχι τον Μiles γενικότερα για την ακρίβεια. Πολλοί βλαστημάμε για αυτό… [-X

@rocking monster. Ήμουν μπροστά δεξιά και 5 μέτρα από τη σκηνή με μία μεγάλη παρέα με κάποιους ροκινγκαίους και κάτι παλιόγερους με μπλουζάκια των Allman Brothers (ένας απο αυτούς και εγώ!)

αχα και μεις ημασταν μερικοι rockings εκει περα (αν και οταν αρχισαν οι ζζ πηγα λιγο πιο περα γτι ειχα σκασει και ηθελα τον αερα μου). κριμα θα θελα να τα πουμε και απο κοντα. την επομενη φορα…

τωρα που το λες ειδα ατομο εκει περα με μπλουζακι allman bros…

Καλά κι εγώ δεν έχω ιδέα από jazz.Kind of blue και το Bitches Brew(το 2ο από χτες :slight_smile: )έχω μόνο και σκόρπια mp3 από άλλες μπάντες,αλλά από κάπου πρέπει να αρχίσουμε.

Φιλε,εκανες πολυ καλη αρχη.Το ‘‘Bitches Brew’’ ειναι δυσκολος δισκος,πολυ πειραματικος,αλλα με τεραστια αξια.Αν θες να ψαχτεις με jazz,μια και εισαι ροκας,ψαξου αρχικα με jazz rock/fusion ακουσματα.Ειναι πιο ευκολη η μεταβαση,μπορει να το βεβαιωσει και ο Mule αυτο.Θα μπορουσα να σου προτεινω αρκετα δισκακια,αλλα ειμαι ηδη off topic.