Zz top 24/10@ολυμπιακό κλειστό γυμναστήριο φαλήρου

πραγματι…σα να μην εχουνε αργησει;; περσυ νομιζω τα εισιτηρια για gary moore ειχανε βγει ηδη…τι παιζει…
να ξερουμε και μεις να προγραμματιστουμε με τα φραγκα

οκ, απλά ο Moore ήταν 13 Σεπτεμβρίου… Λογικά μέχρι τα τέλη Αυγούστου, άντε αρχές Σεπτέμβρη πρέπει να έχουν βγει

Βαλτε και ημερομηνια-τοπο διεξαγωγης στον τιτλο…

please report next time

επιτελους θα συγκρινουμε τα μουσια μας:lol::lol::lol:

νταξει μου ριχνουνε το ξερω:p αλλα οχι πολυ:wink:

χαααα…

α οκ…νομιζα ηταν καπου μεσα Οκτωβρη…τεσπα…

καπου ακυσα οτι εχουν ξυριστει… παιζει???

εεελα δεν θελω αηδιες:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

[-X [-X

που όμως ξυριστηκαν ? :stuck_out_tongue:

…τρίχες…

Πιστευτες φημες βγαινουν, τι να πω…:stuck_out_tongue:

Σκεψου το εξης…Εισαι μελος του συγκροτηματος και λεγεσαι εστω Dusty Hill…Και ξερεις οτι ο κυριος λογος που εχεις γινει γνωστος ειναι αυτα τα μουσια…Τα ξυριζεις τωρα στα πισω πισω…??..ΠΟΤΕ…!!

Λιγη κοινη λογικη θελει για να ελεγχουμε οτι ακουμε γιατι τα περισσοτερα ειναι μαλακιες…

Εδώ δεν ξυρίστηκαν το 1984 όταν η Gillette έδινε 1.000.000 $ στον καθένα για να γυρίσουν αντίστοιχο διαφημιστικό.

Δεν παίζει όπως καταλαβαίνεις κάτι τέτοιο…

μην παίρνεις τοις μετρητοίς ότι γράφεται … 8)

αυτο ακριβως…

Παιδιά για τιμές και εισιτήρια υπάρχει τίποτα; Είμαι σίγουρος ότι έχει ξαναρωτηθεί απλά με dial up που πιάνει την εκπληκτικη ταχύτητα των 20.κάτι kbps από την άκρη της Ελλάδας ακόμα και το να γυρίσεις 2 3 4 σελίδες πίσω είναι κινέζικο μαρτύριο.:oops:

ωχ ο πολιτισμός δεν έχει ερθεί εκεί ακόμα???
όχι φίλε μου δεν έχουν πει τίποτα ακόμα…:slight_smile:

Now playing: In Flames - Move Through Me
via FoxyTunes

Πάντως στο site τους δεν αναφέρει τίποτε για Ευρώπη…ακόμα…

Βασικά είμαι διακοπές και απλά μπαίνω για τα απαραίτητα mail αλλά ακόμα και γι’ αυτά με dial up είναι πραγματικά μαρτύριο. Οκ ευχαριστώ πολύ. :slight_smile: