κάτι νεότερο σχετικά με τα εισιτήρια;
δεν έπιασαν οι κεραίες μου ακόμα κάτι - ούτε ανακοίνωση στο site του συγκροτήματος… :-k
ρε μηπως να αρχισω να ανυσηχω;;; λεω εγω…
Eγω ηδη εχω αρχισει.Μακαρι να μην γινει καμια στραβη…
τηλ σε Ticket house και περιμένουν τα μπιλιετάκια για τέλη του μήνα ή αρχές Σεπτέμβρη…
αη μπραβο… ωραιγια ωραιγια
επειδή ζούμε στην Ελλάδα, ας κρατήσουμε μια πισινή μέχρι να τους δούμε πάνω στην σκηνή…
ok…αλλα δεν ειναι ντιντι ε…
παντως το φοβο για βροχη και καταιγιδα ηλεκτρικη το ξεχναμε…μονο απο χα;μηλη προσελευση μπορουμε να φοβομαστε…νομιζω…
θεωρώ ότι θα έχουν αρκετό κόσμο, καθώς είναι μπάντα που μπορεί να μαζέψει ετερόκλητο μουσικά ακροατήριο.
α και για μα μην ξεχνάω την αγαπημένη μου έκφραση “its once in a lifetime” που περνάνε από τα μέρη μας 8)
Once in a lifetime ειναι και να τους δεις, με κριτηριο την εμφανιση τους μιλαω παντα…
Αυτο στο υπογραφω προσωπικα…
τους έχω δει πρίν 13 χρόνια σε Λουξεμβούργο, δεν τρελλάθηκα, αλλά θέλω να τους δω και εδώ…
ανακοινωθηκε και στο επισημο site τους η συναυλια. αρα παμε καλα. τωρα τα εισιτηρια περιμενουμε. αντε να περασουμε καλα!!!
Μάλλον το πολύπλοκο, σκοτεινό, ατμοσφαιρικό ροκ των ZZ Top δεν έδεσε καλά με το θερμόαιμο κοινό του Λουξεμβούργου…
Εδώ μάλλον θα περάσεις καλά! 8)
Αντε ρε παιδια, καλο νεο αυτο… Οποιος μαθει τιμες για εισιτηρια να μας ενημερωσει…
Μακαρι να ειναι καλες οι τιμες… Θα αξιζει η συναυλια…8)8)
Σαν να μην εχουν αργησει πολυ τα εισητηρια?:-k
οντως…
τι παιζει εδω?
ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ?
Χαλαρωσε μωρε,κανα μηνα πριν θα βγουν.
Καλά…ακόμα???
Άντεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε…Γύρισα από διακοπές…και ήμουν σίγουρη ότι θα είχαν βγει μέχρι τώρα:(