Πάντως στο site τους είναι στο tour η Αθήνα στις 24/10 και μάλιστα έχουν Link για ηλεκτρονική αγορά εισιτηρίων στο site της on stage που όμως δεν τους έχει ανακοινώσει. Άρα νομίζω λόγος ανησυχίας δεν πρέπει να υπάρχε (όχι μεγάλος τουλάχιστον). Τουλάχιστον ελπίζω ο μεγάλος μανιτού να ακούσει τις προσευχές μας και να μην είναι ακριβά τα εισιτήρια γιατί μετά τις κραιπάλες των διακοπών το ταμειον είναι μείων.
Μόλις τηλ σε Ticket house… Μπιλιετάκια γύρω στις 15 Σεπτεμβρίου…Εν αναμονή…
=D>=D>
Psifizw 45! Kanonika prepei na kanoun diagwnismo kai opoios petyxei tin timi prwta na parei tickets! Arxizw na afinw mousi!
good news !!!
Πέρασα από ticket house, τίποτε ακόμη, εν αναμονή για μέσα Σεπτέμβρη και ποιό μετά για μπιλιετάκια…
Θα υπάρξει αραγε σχετική δημοσίευση στην πρώτη σελίδα του rocking για την έναρξη της προπώλησης; :-k
εφόσον μας σταλεί δελτίο τύπου, φυσικά κ θα το δημοσιεύσουμε, όπως κάνουμε πάντα
Τι γίνεται ρε με τις τιμές?
γενικα τι γινετε με τα εισητηρια?? :? τελευταια μερα θα βγουν?
ΠΑΙΔΙΑ, ΑΠΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΩ ΕΙΣIΤΗΡΙΑ;;;:?:?
ΕΧΩ ΨΑΞΕΙ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΩ SITE (ΒΛΕΠΕ: TICKETPRO) ΠΟΥ ΝΑ ΛΕΕΙ ΑΠΟ ΠΟΥ ΔΙΑΤΘΟΝΤΑΙ.
PLEASE HELP…!!!
Ρε,μήπως μας κοροιδεύουν?Μήπως?
Μπα…Μόνο εδώ και κάτι χρόνια…
Aπό το τίκετ Χάος μου είπαν πως τα περιμένουν από onstage μέσα στην εβδομάδα και θα παίζουν γύρω στα 45-50.
Όποιος πεί “ακριβά” να πέσει πάνω του η κατάρα του Billy Gibbons και να μεταμορφωθεί σε Τεξάνικο Amardillo.
Ρε εδώ έχουμε δώσει 50ρικα για τα τσικό και δεν θα δώσουμε για τους ZZ Top;
Ωπα!45-50 ευρω για ZZ Top ειναι τσαμπα.
Καλα δεν ειναι τσαμπα αλλα πιστευω οτι ειναι μια χαρα τιμη.
εεε προφανως…μια χαρα ειναι…αλλα ρε παιδι μου νταξ μπορεις να γκρινιαξεις παλι λιγο αμα θες και διακαιολογημενα…σαν αργα δεν τα βγαζουν τα τικετια;; τουλαχιστον πες στον κοσμο ποσο θα εχουνε…να κανουμε και εμεις οι φοιτηται τα κουμαντα μας(εχουμε και μεταφορικα οι εμεις βοριοι μην ξεχνιομαστε…)
αλλα κατα τα αλλα…ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ!!!
ΑΑΑΑΝΤΕΕΕΕΕ ΠΑΑΑΑΑΜΕΕΕΕ!!!
Nαι,θα κατεβω αλλα ειναι ακριβα.Δεν τους βλεπουμε και οταν εβγαζαν τα ‘‘Tres Hombres’’ και ‘‘Deguello’’!Βαλε και τα μεταφορικα για εμας τους εκτος Αθηνων,μαζευονται αρκετα πως να το κανουμε!Τες πα,αντε να ετοιμαζομαστε,αλλα γυρω στο 35αρι θα ηταν λογικο.Πως να το κανουμε,ζουμε στη χωρα με μεσο μισθο τα 700 στην καλυτερη.Φιλε mule σε συμπαθω πολυ,αλλα επιτρεψε μου να γκρινιαξω λιγο.
Eκει που το υπολογιζα δηλαδη. Μια χαρα λογικη τιμη ειναι… Μεσα ολοι8)
Δε μου φαίνονται και πολλά τα 45-50. Για να δούμε, εδώ πληρώνουμε άλλους κι άλλους.
μια χαρα οτι πρεπει ειναι η τιμη!τα περιμενα χειροτερα#-o