Zz top 24/10@ολυμπιακό κλειστό γυμναστήριο φαλήρου

:slight_smile:
Εμπορικά είναι πιό περιζήτητοι τώρα από όταν έβγαζαν τα Tres Hombres/Deguello. :wink:
Και περιοδέυουν ασταμάτητα.
Κοίτα, γενικά ονόματα αντίστοιχου εμπορικά μεγέθους, καλώς ή κακώς στην Ελλάδα σε τέτοιες τιμές παίζουν. Τόσο είχαν τα εισητήρια και για Deep Purple και για Faith No More και για τους AC/DC ακριβότερα. Τώρα το αυξημένο κόστος για τους εκτός Αθήνας εγώ φυσικά και το καταλαβαίνω αλλά δεν νομίζω κανένας διοργανωτής να σκέφτεται “πως να βάλω φτηνότερ εισητήριο για να έχω περισσότερο κόσμο από άλλες πόλεις”. Μάλλον σκέφτονται πως όποιος θέλει πραγματικά να τους δεί θα μπεί στον κόπο και στα έξοδα. :wink:

Δεν διαφωνω καθολου με αυτο που λες,φυσικα και ετσι ειναι τα πραγματα.Απλα λεω…

Περίμενα πιο ακριβά τα μπιλιετάκια, όχι βέβαια ότι τα 50 ευρώ είναι μικρό ποσό…

Τηλ σε ticket house “ίσως από τέλη εβδομάδας” για τα μπιλιετάκια…

μια χαρα τιμουλα ειναι… ποτε θα ξαναδεις zz top???

Πιθανον ξανα συντομα λογω πτωσης του δολαριου…Τωρα ολοι οι Αμερικανοι θα ερχονται συχνα Ευρωπη…

Τωρα για Ελλαδα δεν ξερω ξανα…

Δεν νομίζω ότι είναι έτσι… Για δες πχ Kiss, Danger Danger, πρόκειται να ξαναπατήσουν?
Τσπ ας έρθουν οι μουσάτοι με το καλό να τους δούμε και εδώ και ίδωμεν…

Οι Kiss στανταρ θα ξαναπερασουν απο Ευρωπη (δεν ξερω για Ελλαδα)…Αν οχι 2010 τοτε 2011…

Εμ για το Ελλάντα μιλάω…

Καλα ειναι 50 ευρω, εγω φοβομουν για παραπανω… Μακαρι να ειναι και 45, 5 ευρω η 1η μπυρα… Παντως οι τυποι ειναι μορφες, 8)8)8) αντε να βγουν τα εισιτηρια σιγα, σιγα γιατι αργησαν… Και οποιος μαθαινει για πιθανα set list να ποσταρει…

Εν αναμονη των εισιτηρίων λοιπόν… 8)

Α ειναι καμιά 50αρα παιδία καλά είναι…Αμστερνταμ που συνήθως είναι λίγο πιο φτηνά ειναι 60 ευρω…

Εχουμε κανα νεοτερο;

μέχρι χτες το απόγευμα τα μπιλιετάκια δεν είχαν βγει…

καλα κρασα…

Ν Α Ι , Ν Α Ι , ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ! ! ! Βγηκε και η επισημη ανακοινωση… Τα εισιτηρια θα ειναι τελικα 50 ευρω και 55 εκεινη την ημερα. Υπαρχει και ανακοινωση στην κεντρικη σελιδα του site. Αντε γιατι πολυ το ειχαν αργησει… Παμε για τα εισητηρια σιγα, σιγα λοιπον και να ζησουμε απο κοντα θρυλικες στιγμες

8)8)8)

…οκ, βγήκαν 29 μερες πριν τη συναυλία…

Γιεα,αντε επιτελους.

Eτσι ετσι. Επεσα και μεσα στους υπολογισμους μου τελικα. Αυτα ειναι!

Ηοκam θα κατέβεις; :slight_smile: