Anisixos vs neo-post-romantik7

Κατι μου λεει οτι αυτο το θρεντ θα ειναι επος!!!Κατα τα αλλα πολυ δυσκολη η επιλογη

Ε όχι και δύσκολη.

Είναι σα να συγκρίνεις τους Atlantean Kodex με τους Manowar, τους Gjallahorn με τους Bathory, τους Orchid με τους Black Sabbath, τους RAM με τους Judas Priest, τους Portrait με τους Mercyful Fate, τους Enforcer με τους Diamond Head etc. etc.

εγω την ριχνω στον ανησυχο,αναμενοντας ακομα ενα καθηλωτικο θρεντ!

εγω στηριζω anisixo γιατι οι προβληματισμοι του ειναι οι προβληματισμοι του καθημερινου ανθρωπου και με αγγιζουν…ξενερωνω μονο που δεν απανταει οταν του θετουμε εμεις ερωτηματα ωστε να γινει κουβεντα, αλλα οh well…

romantik δεν στηριζω γιατι απεχθανομαι τα κομμουνιστικα σταλινικα κατακαθια σαν και του λογου του!

Ακριβως.Ο ανησυχος φανταζει πιο προσιτος και στα μετρα μας,εμας των απλων χρηστων!

Δυστυχως εχει φαει μπαν

Γιατί δεν το λες απ’ την αρχή λοιπόν. Δε στηρίζεις Ρομάντικ γιατί είσαι ένας γλοιώδης γερμανοτσολιάς, ένας ποταπός χίτης, ένας τιποτένιος ταγματασφαλίτης, ένας σιχαμερός εθνικόφρων “αγανακτισμένος πολίτης”, ένας Αρτέμης Μάτσας, ένας Στυλιανός Παττακός.

…να ξέρεις όμως, πως τα κονσερβοκούτια δε σκούριασαν ακόμα :!:

ο Anisixos παίζει να ήταν ενα καλό διαφημιστικό για τα νέα επεισόδια απο οικογενειακές ιστορίες

Άνιση μάχη. Ο romantic είναι σαν το αμυντικό χαφ, το σκυλί, που σε όλο το παιχνίδι δεν θα υπάρχει φάση που δεν θα κυνηγήσει, θα είναι πάντα εκεί και θα συνισφέρει τα μέγιστα.

Από την άλλη ο anisixos είναι ο άσωτος σέντερ φορ από το Μπραζίλ που δεν πατάει στις προπονήσεις, τρώει συνέχεια τιμωρία από και την ομάδα , αλλά όποτε παίζει καθαρίζει και μάλιστα εντυπωσιακά.

ΜΑ ΤΙ ΛΕΣ ΡΕ ΑΝΘΡΩΠΕ

Ρε αυτό το παιδάκι ήρθε λίγους μήνες πριν, δεν έχει κάνει τίποτα και σεις οι κοντόφθαλμοι χωρίς να έχει κάνει ουσιαστικά ΤΙΠΟΤΑ τον έχετε βάλει πάνω από τη σημαία της ομάδας όλα αυτά τα χρόνια…

ΑΙΣΧΟΣ ΡΕ

Τελικα ψηφισα ρομαντικ μονο και μονο για το επος του twitter

ειμαι ενα golden boy και μπαζιμπουζουκοι του ανατολικου μπλοκ σαν και του λογου του δεν εχουν θεση αναμεσα σε μενα και την μπουρζουαζια του Κωλονακιου, αστα διαλα μπλιο!!

Ο anisixos ειναι απλως ενα διασκεδαστικο troll. Ο neoromantic ζει αναμεσα μας, μπορει να ειναι ο ανθρωπος που πχ κλανει στο λεωφορειο, ο συμμαθητης που κολλαγε μυξομπαλες κατω απο το θρανιο, ο γειτονας που ακουει χεβι μεταλ δυνατα και ο μελλων γιατρος που θα σου γραψει αντισυλληπτικα παροτι εισαι αντρας . Μη συγκρινουμε λοιπον τις βουρτσες με τις… χτενες

Για τον πούτσο είναι και οι δύο.

Το να μιλάει κανείς για ανήσυχο και νεοπουστρομάντικ σε ένα φόρουμ όπου έχουν δράσει ο lonesome_guitarist, ο karja, o john_vla και ο THRASHOTHRASH είναι σα να λέμε ποιός από τους αμπτούν/φουστέρ είναι καλύτερος σε μια ομάδα που είχε κάποτε ζιοβάνι, ριβάλντο, καρεμπέ.

Σωστή ορθογραφία. Να το βάλεις στον κώλο σου το Κωλονάκι σου ρε δεξιό ραμολιμέντο, golden boy της πλάκας, θα σε πιάσουμε μαζί με τον σύντροφο Ρομάντικ και θα σε λιώσουμε για να εξοικονομήσουμε χρυσό για τις αποθεματικές ανάγκες της Λαϊκής Δημοκρατίας της Ελλάδας, ή για να χουμε να χύνουμε μέσα στα χάσκοντα στόματα τρεμάμενων αιχμαλώτων κονκισταντόρες του σιναφιού σου ωσάν άλλοι τιμωροί/urban guerrillas Ίνκας, και μετά εμείς και τα επιτόπια λαϊκά δικαστήρια που είχαν στηθεί 25 λεπτά πριν θα χορεύουμε το χορό της βροχής του σπέρματος του προλεταριάτου πάνω στους μίζερους τάφους σας, μιάσματα.

Έρχονται κρεμάλες :!:

@chrisp

ισχυει, ΤΟΧΑ ΤΟΝΙΣΕΙ ΣΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ #ΑΓΑΠΑΜΕ αλλα αυτη τη στιγμη, οπως και να το κανουμε ειναι οτι μας εχει απομεινει… :frowning:

συγκριση με τα Χρυσα Χρονια του Ροκιν δεν μπορει να γινει με την καμια

ακομα δηλαδη οταν βλεπω καμια ταινια και γραφει στα credits πχ. Vincent Vega-John [B]Travolta[/B] ζοριζομαι να μην δακρυσω…

Μετά τους πρωτοδισκάκηδες, τους πρωτοντεμάκηδες, τους πρωτοφιλμάκηδες και τους πρωτοκομιξάκηδες, τώρα έχουμε και τους πρωτοτρολλάκηδες.
Ήμαρτον!

Και μην σχολιάσουμε ότι στα επικά τους τρολαρίσματα κοπιάρουν πασιφανώς manowar.

anisixos Μόνο και μόνο για την απόλυτη ακυρίλα που με έκανε να γελάω κάθε πρωί