Black Metal Albums

Απ΄ότι φαίνεται όχι 8)

Αν ειναι σα το προηγουμενο,καλο θα ηταν να το ξανασκεφτουν 8)

Aν είναι σαν το προηγούμενο ελπίζουμε σε ταχεία διάλυση.

Στην παραγωγη του νεου 1349 θα ειναι ο Tom G. Warrior.
11 μηνες μετα το προηγουμενο.

Eγώ δεν θέλω παραδοσιακό ήχο, θέλω σαν το προηγούμενο, με Tom G. Warrior.
Αλλιώς απλά μαλακίζονται.

dark fortress-ylem! επος! η μονη ισως λεξη που μπορει να χαρακτηρισει το καινουργιο πονημα των συγκεκριμενων black μεταλλαδων(μεταξυ μας παντως ο ορος μπλακ ειναι πολυ περιοριστικος για τη συγκεκριμενη μπανταρα)! ο δισκος αυτος ειναι ενας ωκεανος εμπνευσης που αν χαθεις στο εσωτερικο του και αφεθεις στην μαγεια του, δεν θα θες να ξαναπατησεις τα ποδια σου στην ασφαλη στερια:D κολληματικες μελωδιες που σου τριβελιζουν το μυαλο, στοιχειωμενες ατμοσφαιρες, αποκοσμα φωνητικα, μια αισθηση σκατοψυχιας και κακιας…εδω ολα αυτα συνυπαρχουν! επενδυστε αφοβα μαγκες!

E, πήρε και 8άρι στη μεταλλική βίβλο, λογικό.

φιλαρακο chrisp εισαι λιγο ειρωνικος η ειναι ιδεα μου ? ξερεις το 8αρακι που εβαλε η μεταλλικη βιβλος εμενα δεν μου λεει και πολλα αν ο δισκος οταν ερθει η στιγμη να τον ακουσω καταληξω στο συμπερασμα οτι δεν μου αρεσει ! αλλα μαλλον προβληματιζεσαι που συμπεφτουν οι γνωμες μας ! τι περιεργο ετσι ? τεσπα αν θες ακου τον δισκο, αν οχι απλα προσπερασε την αποψη και την προταση μου !

Άραξε δικέ μου, χαβαλέ κάνουμε.
Επίσης σε φόρουμ γράφεις οπότε την άποψή σου αν θέλουμε της προσπερνάμε κι αν θέλουμε τη σχολιάζουμε.

εχεις να μπεις 2 βδομαδες κ λες αντε να δω τι παιζει στο ροκιν … και διαβαζεις παλι για Dark Fortress . Αυτοκτονεις μετα τελετουργικα στην πλατεια του χωριου ή οχι ? Ρε μην ξαναπει κανεις για αυτη τη μπαντα plz … ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΚΑΚΗ ΜΠΑΝΤΑ. και ναι τους εχω δει και live που ειναι ακομα χειροτεροι.

Τωρα Κρις για αυτο που λες για τα σπλιτς κ 7αρια … ειναι συζητηση που πρεπει να χει γινει χιλιαδες φορες . Απλα δεν μπορεις να κρινεις μια μουσικη του 90 με τα κριτηρια του 10 . Συνοψιζοντας , δεν τους ενοιαζε μαλλον το καλτιλικι , αλλα περισσοτερο το οτι δεν ειχαν φραγκα για ηχογραφησεις - κυκλοφοριες - προβες . Δεν υπηρχε αντιστοιχη δικτυωση - διαφημιση - ανεση . Αρα βγαζεις λίγα κομμάτια , σε λιγες κοπιες με μικρο σχετικα ρισκο και σαφως μικροτερο κοστος. 20 χρονια μετα απλα ειναι TREND. Σε οποιους αρέσουν παντως τα ψευτοεπικα και δεν ντρεπονται να βάζουν ns δισκους στο σπίτι τους , υπαρχουν οι απειρως καλυτεροι Kristallnacht

και η συνεχεια τους οι Desolation Triumphalis οι οποιοι στο σπλιτακι τους με Bekhira (επίσης θεοι ) μπορουν να διαψευσουν ανετα και ολα οσα ειπατε για τα 7αρια κτλ …

Δεν είχα ακούσει Δαρκ Φόρτρες αλλά ο Σαντούρα έσπειρε ομορφιές στο άλμπουμ των Τρίπτυκον.
Είναι και σωσίας Νίνο κιόλας, οπότε στηρίζουμε μαζί με τίμια μουστάκα Σταύρακα για σέκονδ γουέηβ οφ Γκρικ μπλακ μέταλ κι έτσι.

Α έβαλα να ακούσω Δαρκ Φόρτρες και είναι γτπ.

φιλε the bbb δεν θα ξανααναφερθει το ονομα των dark fortress αν μου πεις με παραθεση σοβαρων επιχειρηματων γιατι τους θεωρεις τοσο κακη μπαντα ! για να κατανοησω και εγω ποσο λακαμας ειμαι που τους καραγουσταρω ! live δεν τους εχω δει οποτε δεν δυναμαι να εκφερω αποψη !
και μην διαβασω παλι τα χιλιοειπωμενα σχολια για πλαστικη παραγωγη, πολυ mainstream, πλεον δεν ειναι underground μπαντα αρα ξεπουληθηκαν και αυτοι και συνθετουν μουσικη με βαση του τι θα ηθελε να ακουσει το κοινο και αλλα τετοια ωραια#-o

Καλά δεν παιζεται τώρα αυτο το ποστ με τίποτα λέμε. :lol: :lol: :lol: :lol:

Πότε πρόλαβες έβαλες να ακούσεις Dark Fortress τους έβγαλες γτπ και έκανες και edit, χωρίς μάλιστα να βγάλει ώρα για το πότε έκανες edit, που παει να πει πως με το ζορι μισο κομμάτι άκουσες μάλλον. :lol: :lol:

:stuck_out_tongue:

btw εμενα συμπαθητικοί μου φάνηκαν στο τελευταίο που άκουσα.

δεν έκανα έντιτ.
Πριν ακούσω Τρίπτυκον δεν έχα ακούσει ΔΦ. Χθες έβαλα να ακούσω από μαισπέης και μου φάνηκαν γτπ. Απλά το ποστ έγινε σήμερα. Σο σιμπλ.

Α λέω και εγω. Εμ έτσι όπως το έγραψες νομιζα εντιτ έκανες. :lol: :lol:

να σε ρωτησω χωρις καμια εμπαθεια και χωρις ιχνος ειρωνειας αν οι DF ειναι μεσα στις πρωτες 40-50 μπλακ μεταλ μπαντες που ακουσες ? Για να μην κουραζουμε κ τους αλλους και μιας κ βλεπω οτι οποιαδηποτε αμφισβητηση προς τα γουστα σου, σε τσιτωνει λιγο (που αν δεν βαριομουν θα εκμεταλευομουν)… αν η απαντηση ειναι ΝΑΙ τοτε απλα το επιχειρημα μου ειναι οτι δεν εχεις ενα σοβαρο μετρο συγκρισης οποτε απλα εκμεταλευσου την μαγεια του ιντερνέτ και ακου οσο περισσοτερη μουσικη μπορεις για να αλλαξεις γνωμη ευκολα και γρηγορα. Αν η απαντηση σου ειναι ΟΧΙ τοτε εισαι κακογουστος.

Δεν με νοιαζει αν ειναι UG ουτε true. Παιζουν υπεραδιαφορες συνθεσεις, με κακες παραγωγες και γενικοτερα μια αισθητικη που μονο αν εισαι γερμανος μπορεις να ταυτιστεις imo. Αλλα σοβαρα εσυ τι επιχειρηματα εχεις cradle of maiden :bow: (για το νικ κ μονο) ?

Μπλιντιν με καθε νεο ποστ σε ερωτευομαι … μενει να βρουμε που παιζει κ ο Πετρελης και θα γινει τρελος πανικος … Δινω ορκο να βαλω τα δυνατα μου να τους πεισω για σουπεργκρουπ και μετα να τους φερουμε Ελλαδα να παιξουν στο G’u’zel …

Να αφησετε την γερμανικη σκηνη ησυχη,μια χαρα ειναι (κι εννοω την σκηνη εκτος των DF :p)

Δηλώνω πολύ σοβαρά (λέμε τώρα) ότι έχω την δυνατότητα να δώσω λίστα με 400 μπάντες καλύτερες από τους Dark Fortress…αλλά αυτό είναι κουτό και δεν υπάρχει πραγματική αξία στο ν’ αραδιάζουμε ονόματα. Μπορούμε όμως να πάρουμε απάντηση απο το πρώτο κειμενο που έγραψε ο cradleofmaiden ώστε να φανεί και μέσα από τα δικά του λόγια…

Δηλαδή είναι μια μπάντα που έχει πολύ μικρή σχέση (ουσιαστικά από πάντα είχε μικρή σχέση…) με το Black Metal είναι θα λέγαμε πάνω από κάθε τι άλλο πλέον Century Media Black Metal τουλάχιστον για τα 3 χρόνια που παίζει μπάλα εκεί, αλλά μήπως να μιλήσουμε και για πριν, που κατάφεραν να γράψουν ακόμα και mainstream demo? Αλλά ας μην είμαστε τόσο κακοί αυτό ακούγετε?

Τα cd της Century Media Metal πάντα θα παίρνουν καλούς βαθμούς, μιας και από όσα γνωρίζω 2000-3000 ευρώ κάνει η ολοσέλιδη διαφήμιση και στα δυο περιοδικά…(όχι από όλους τους διαφημιζόμενους όμως έτσι…σίγα μην σκάει 2000 το top man?μπουαχαχα?.:lol:)

Αλλά κάποιος μπορεί να ψαρώσει εύκολα με μια τέτοια μπάντα αν δεν έχει ακούσει πολλά πράγματα που ανήκουν στο είδος που εκείνη μιμείται. Μην επιτεθείς λέγοντας ότι το έχεις κάνει, σκέψου τι ακριβώς έκανες και θα βρεθεί η απάντηση. Για να μην παρεξηγηθώ αλλά και να μην νομίζεις ότι σε αδικώ σε αυτό, προσωπικά έχω κάνει το ΕΓΓΛΗΜΑ ν? αγοράσω το Spiritual Black Dimensions με το που βγήκε…με το εξώφυλλο στρασάκι!!! Μιλάμε για καραγκιοζιλίκια ετσι?.

Συνεπώς από όλα τα παραπάνω προκύπτει ότι το black metal δεν ήταν ποτέ οι Cradle Of Filth και οι Dimmu Borgir απλά είναι πολύ πιο προσιτό αυτό που κάνουν σε όποιον χτυπά μαζί με τ’ άλλα και δυο δισκάκια black metal το χρόνο. Αναπόφευκτό και εγώ το έπαθα και άλλοι το έχουν πάθει…

Και κάποιοι άλλοι στην ηλικία των 22 εδώ μέσα που δεν το πάθανε…είναι απλά τυχεροί που όταν ξεψάρωσαν και άκουσαν bm το bm είχε πάψει να είναι ανέκδοτο…

Είναι όμως ουσιαστικό αν κάποιος γουστάρει ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ το είδος αυτό να κάτσει και ν’ ακούσει το είδος και όχι το εμπορικό κομμάτι του είδους αυτού. Η γνώμη μου είναι πως ΑΝ έχεις καλή προαίρεση για όλα όσα είπαμε δεν θα αρνηθείς να τσεκάρεις.

Δε με νοιάζει να βγάλει μια μπάντα και 200 εφτάιντσα.

Απλά ας μην περιμένει να κρίνω συνολικά τη μουσική της, γιατί θα προτιμήσω το full-length κι άμα αυτό είναι μάπα σιγά μην κάτσω να ψάξω το limited στις 123 κόπιες demo split του 1994 για να βρω την αποκάλυψη. Μάπα θα λέω ότι είναι.

Επίσης αυτό για τις ηχογραφήσεις, το κόστος και τα ρέστα ψιλομούφα δικαιολογία μου κάνει. Καλτιλίκι ήταν απλά τότε ήταν όντως τέτοιο κι όχι τρεντ όπως σωστά ανφέρεις για σήμερα.

Anyway, Kristallnacht άντεξα να ακούσω 3 τραγούδια και σταμάτησα πριν κόψω τις φλέβες μου από τη βαρεμάρα. Λογικό βέβαια καθότι για να παίξεις ένα είδος μουσικής πρέπει να το γουστάρεις και να το νιώθεις. Όχι επειδή έμαθες ότι τέτοια πράγματα παίζει ένας τύπος στη Νορβηγία ο οποίος έχει παρόμοιες πολιτικές απόψεις με εσένα.

χαχαχ κι εγώ το έχω, αλλά εμένα μου το’χαν χαρίσει. χαχαχαχ.
Τρου!